Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba fałda

DO M Ę Ż C Z Y Z N !!

Polecane posty

Gość gruba fałda

Czy moglibyście być z grubą dziewczyną?

Gość milytvardziel.
jeżeli ma po kolei w głowie to czemu nie ? :)

Gość zimne dziady listopady
fuj nie mogłabym być z grubą dziewczyną :O

Gość milytvardziel.
aha i jeszcze jedno : To zależy jak gruba by była i czy chciałaby schudnąć ! Jeżeli obżerałaby się tylko i miała gdzieś odchudzanie to raczej nie. Nie ponieważ nadwaga jest strasznie niezdrowa i uciążliwa. Zestarzeje się dziewczyna i już w wieku 40 lat będzie dyszała wchodząc po schodach. To nie bardzo by fajne było :D

Gość do mężczyzn...................
a może by tak grube dziewczyny wywieść do Oświęcimia i zagazować?

pod warunkiem ze na mozgu tez ma faldy, jesli plaski ?odpada... jesli lubi dode odpada, jesli sie nie usmiecha odpada,jesli wiecznie bedzie pieprzyc ze jest za gruba odpada.....po za tym wszystko inne jest bez znaczenia ...

Gość gruba fałda
mam po kolei w głowie. ale wiem , że realia są inne - mężczyźni patrza jednak na wygląd, a nie to czy jestem dobrym człowiekiem, ile robię dla innych, jakie mam pasje i co mam w głowie. nie jestem otyła, nie ważę 100 kliko. ale myślę, że moje 10 kilo nadwagi ma GRUBE znaczenie .... :O oczywiście schudnąć można zawsze. ale ja nie wiem czy chcę. może wolę aby znalazł się włąśnie ktoś , kto zobaczy coś wiecej niż tylko opakowanie...

Gość gruba fałda
hm... dody nienawidzę za jej postawę nigdy nie mówię, że źle mi ze swoim ciałem. akceptuję siebie w 99% śmieję się aż za dużo , wciąż się uśmiecham i jestem bardzo, bardzo wesołą dziewczyną. dzięki Myrevin :) dodałeś mi trochę otuchy.

Gość ja bym mógł i nawet jestem
i nie zamieniłbym jej na żadną inną, Kocham Ją jest cudowna, zawsze uśmiechnięta dobra dla mnie i dziecka , zawsze chętna na sex który jest świetny zresztą no i piękna :)

Gość hana d
ja marzę o mężczyźnie , który będzie chciał być ze mną bo połączy nas coś głębokiego, silna więź i to coś. a wygląd jest w miłości słabym ogniwem. pożądanie jest czymś krótkim i ulotnym...

Gość a mi kabel....................
chyba też mam szansę u Ciebie :D

Gość gruba fałda
myślę, że tak. mężczyźni byli ze mną bardzo szczęśliwi. lgnęli do mnie, nie chcieli by związek się kończył... więc sądzę - Tak.

Jeśli już o physis mowa ... Nawet gruba może (ale też ... musi) się podobać ;)

aha ... czyzby jednak ? tego nie lubię ... Czyli np. 170 cm, 60 kg i ... opinia szkieletorów, że 10 kg nadwagi ... Na ile (nie tylko kg) mozna dać się ogłupiac ? :o Brawa sa samoakceptację :) Super ... Mnie chyab brakuje (raz mniej, raz więcej) do 99% ;)

Wiecie co chrzanicie :O i mowie to z wlasnych doswiadczen .Kiedys mialam 5-6 kg nadwagi i prawie żadnego powodzenia ,mimo iz widzialam ze facetowi sie podobam to wydawalo mi sie ze przeszkoda sa wlasnie naprogramowe kg .Odchudzalam sie kilkalat ale to niedawalo rezultatow gdyz bylam jaka bylam przezleki ktore bralam wiele lat ,przestalam je brac poniewaz juz nie chcialam byc pączusiem ,po jakims czasie bez problemu schudlam mimo iz moja" choroba "jak zauwazylam postpeuje ale nigdy przenigdy nie wroce do lekarstw gdyz wiem ze wyglad sie liczy .Po tym jak schudlam nagle przybylo adoratorow :O wiec jaki wniosek? cialo sie liczy ,wazne aby bylo szczuple i ladne ...

Gość a mi kabel....................
sumienie.....a co jak twoja kobieta z lekką nadwagą, po urodzeniu TWOJEGO DZIECKA będzie jej miała duuuuużo więcej i zero perspektyw na jej stratę ? Rozwód?

Bylam w Uk i przez jedzienie ktore tam jest niestety przytylo mi sie 😭 nigdy nie zaakceptuje tego wiec odchudzam sie mimo iz wiele mnie to kosztuje . Nie mowie ze przez to ze faceci wola szczuple a robie to dla siebie z faldkami zle sie czuje dlatego tez podziwiam Cie autorko za to ze akceptujesz siebie taka jaka jestes ,ja chyba niepotrafie ,niestety... :O

Gość znam dość drastyczny przypadek
!!! dziewczyny - pięknej, mądrej, która po kilku BARDZO ciężkich i nieudanych związkach postanowiła się specjalnie oszpecić i oprócz tego, że np przestała się ładnie seksownie ubierać, malowac paznokcie itp to podświadomie zaczęła dużo jeść i przybierać na wadze. i to zastraszająco! to taki chyba akt desperacji, obrony, no nie wiem ... chyba okropny strach i nieufność z jej strony. jakiś totalny obłęd. ale wybrała taką drogę na uchronienie się :( mówiła że chce tego ponieważ tylko w ten sposób uchroni się od kolejnych mężczyzn , których miłość jest zbyt słaba . chciała żeby ktoś poczuł do niej coś więcej niz czystą chemię. zeby ktoś wreszcie na nią spojrzał inaczej niż zawsze. to takie okropne żal mi jej jest bo teraz jest sama ciągle sama :(:( a to naprawde jest anioł!!