Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gruba fałda

DO M Ę Ż C Z Y Z N !!

Polecane posty

Nie mowie ze sylwetka a la kosciotrup jest seksi ale jak na moj gust nadwaga 10-15 kg jest lekka przesada choc jeszcze zalezy od budowy ciala .Sama nie jestem chudzinka przed Uk wazylam 54kg na 168 i mimo to mialam zaokraglony brzuszek no i te bioderka ech... ale teraz? czuje sie jak slon :( Zreszta jakby nie bylo jakbym byla lesbijka to wolalabym sie przespac z kobieta ktora ma tu i owdzie niz z wieszakiem* do ktorego strach jest sie przytulic poniewaz mozna polamac . *Jesli obrazilam kogos to sorry

Gość ale ale...
ja też już nie wiem , już nic nie wiem. przeraża mnie to wszystko. :O znam w każdym razie wiele wielorybów ale takich masakrycznych, które mają takich facetó że koniec! zazdroszczę im! idzie taka balerona - 300 cm w obwodzie a obok facecik niczym Leo diCaprio... autentycznie!

--> znam dość drastyczny przypadek No można to tak skwitować, "zrobię babci na złośc i sę uszy odmrożę" :P

Gość a mi kabel....................
sumienie .......... tak mi żal twojej partnerki życiowej " być chudą to jej gwarancja twojej miłości" :(((((((((((((((((((((

Gość hehe *_*
ano to właśnie przeraża. ktoś pisał że jak gruba urodzi dziecko ... a co jak chuda urodzi dziecko i będzie miała 120 kilo? tak często jest przecież. to dopiero szok, płacz i zgrzytanie zębów. sami pomyślcie - jak lepiej? łudzić się, że jest się szczęśliwym bo mam super laskę / super faceta jestem chuda? czy byc grubą i nie łudzić się oraz nie bać , że mnie partner zostawi bo mam kurzaje na twarzy i 15 kilo nadwagi?

Autorko bo to zalezy od faceta niektorzy nie zwaracja uwagi na wyglad zew choc sama nie wierze ze to pisze gdyz mam inne zdanie ale jednak sie chyba tacy zdarzaja aczkolwiek takich to ze świeca szukac :D Znam przypadek jak facet ogladal sie za super modelkami i szydzil z tych okraglejszych ale co sie stalo? po 3 latach malzenstwa ta super modelka przeobrazila sie w mega kaszalota i to nie po coazy a takie miala geny no i pojsc sobie lubila :) wiec ma chlopak za swoje :D dlaczego sie tak ciesze? ano dlatego ze sie ze mnie smial .:D i dobrze jemu tak oooo...!

a mi... a ja mam nadzieje, ze twoj partner nie bedzie uzywal ironii w swoich wypowiedziach, bo bedziesz bardzo nieszczesliwa :D

Gość co lepsze
mieć faceta, dla którego wygląd nie jest guru. być grubą , urodzic i ... być nadal grubą z cudownym mężem i dziećmi czy być modelką na która poleciał jakiś frajer, urodzić dziecko , dostać nadwagę , stracić faceta i zyć z dzieckiem na zasiłku razem z nadwagą i wspomnieniem złudnego love story?

Gość no właśnie ..................
są kobitki które będąc przy sobie po dziecku robią się szczupłe a jest też i tak że chudzinki po dziecku są pączuszkami i co wtedy??

Gość DO ...gruba fałda
byli mężczyźni którym podobało się to , że jestem gruba i wciąż o tym gadali jak to cudownie że jestem gruba i jak ich to kręci. było mi głupio. A jeszcze gorzej kiedy bawili się moim sadłem i widziałam że to się im podoba a mi było taaaak wstyd bo sami mieli idealne sylwetki a ja jak taka berta :( może kłamali?

i nie popadajcie od razu w skrajnosci taka otylosc o ktorej piszecie to juz powazne zagrozenie dla zdrowia i na pewno takiego faktu bym nie zaakceptowal i to wcale nie ze wzgledow estetycznych (choc pewnie w czesci tez), ale w to juz nie uwierzycie i tak :D

ojej juz tak nie kombinujcie :P dlaczego piszecie ze jak laska przytyje po porodzie to mezulek rzuci bo ma brzuch ? bzdura ,jesli sie kocha to nie zwraca sie uwagi na takie rzeczy ,akceptuje sie partnera takim jakim jest .Tak samo dotyczy to facetow ,jesli wychodze za maz za przystojnego faceta ale po kilku latach rosnie brzusio od piwa albo łysieje to odrazu przestaje go kochac? no nie wydaje mi sie :) Wszak nie kocha sie za cos np szczupla sylwetke ,ladne oczy i takietam pierdoly a za to ze poprostu ta osoba jest przy Nas i wspiera ... Jakby kazdy tak myslal to swiat by zwariowal :O

"Autorko bo to zalezy od faceta niektorzy nie zwaracja uwagi na wyglad " To nie wydaje się możliwe. Ważne (na szczęście) że każdy, również w tzw. wyglądzie innej osoby, znajdzie coś, co mu sie spodoba ;)

Gość moja mam była zawsze jak
kościotrup. po ciązy zrobiła sie gruba i tak już zostało. ja i siostra byłyśmy otyłe. ja miałam poważną nadwagę. po ciąży wzięłam się za siebie i ważę teraz przy 173 cm 65 kilo a siostra jeszcze mniej, a jest wyższa. moja najlepsza przyjaciółka była fotomodelką. urodziła dwie córki w wieku 20 lat i leczy się teraz w szpitalu na otyłość po posypało jej się zdrowie, a facet ją zostawił. ma dopiero 25 lat . nie wiem ale pocieszę was tym, że moje zdanie jest takie jakie wzniski mozna wyciągnąć z w.w

Gość szczupłe kobiety
rzadko kiedy pracują nad sobą, nad kondycja, nad zdrowym odżywianiem itd. także ich czujność jest uśpiona. grubas nie pozwoli sobie by w ciąży utyć jak świnia a chuda baba i owszem.

wPIS masz racje moze przesadzilam piszac to wszak mezczyzni sa wzrokowcami :) ,jest tak jak napisalas/es ze kazdy ma cos co moze sie podobac i bynajmniej nie musi byc to figura ewentualnie mozna by rzec ze miłośc jest slepa i w "pączku' czy tez paszczurze dostrzegamy wtedy piekno :D

Gość no właśnie ..................
chodzi o to że temat założył jakiś małolat a dorośli mu zaczynają wywody robić ......

Gość gruba fałda
nie jestem małolatą... o ile sobie dobrze przypominam to studia inżynierskie zrobiłam już dawno , kochanie , więc ciężko żebym dzieckiem była... :O i nie rozumiem zależności - co za różnica kto założył ten topik. czy fakt, że ktoś ma dwadzieścia lat dyskwalifikuje go tutaj? problem nadwagi, pytania, wątpliwości... jeśli nie chcesz rozmawiać to co tutaj robisz???!!!

Gość ja chce rozmawiać
każdy ma inny gust. mi na przykład się zmienił ten gust - kiedyś brzydzili mnie grubi faceci a teraz jest na odwrót. obrzydzają mnie chude szczypiory a podniecają miśki :) tak tak. moja psiapsióła biegała kiedyś za ABS`ami i była rasistką i to jaką ! :O noooooo a teraz podobają jej się murzyni :D:D:D:D

Super Ci wyszło: "kazdy ma cos co moze sie podobac i bynajmniej nie musi byc to figura" by w każdym "dostrzec wtedy piekno" :) Jak dla mnie, koniec tematu ;)

inna sprawa, że istnieje coś takiego jak szablony ale kto by się tam tym przejmował zawsze jest jakiś odsetek odbiegający od norm przeważnie jest im mniejszość seksualna :D umiem pocieszyć, wiem. :)

dodam tylko , że jestem niczym płetwal błękitny, a na powiew testosteronu wokół mojej osoby nie narzekam. Chociaż to musi się skończyć, no i skończy się bo podobno rodzice na gwiazdkę kupią mi wreszcie maszynkę do golenia i plastry przylepne do odrywania szczeciny spod nosa :(