Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lillyblue

ciąża a zdrada

Polecane posty

Gość lillyblue

Witajcie, postanowilam tutaj napisać bo musze to z siebie wyrzucic..bardzo ciężko mi z tym..licze,że ktos przeczyta i cos doradzi i na początku bardzo proszę nie pisać zlośliwych komentarzy... Jestem w 8 tygodniu ciąży...ciąża wysokiego ryzyka.nie zaplanowana byla ale się stało...jestem z moim facetem 2 lata niestety on kiedys mnie zdradzil,wybaczylam mu bo milosc wygrala...ale teraz juz wiem,że on nigdy nie bedzie mnie kochal tak jak ja jego,caly czas sie boje,ze znowu to zrobi,ze znowu mnie zdradzi,jak sie dowiedzila o ciąży niby byl zadowolony ale w zaden sposob nie okazuje tej radosci,odsuwa się ode mnie w momencie kiedy ja go potrzebuje...ja zamiast myslec o sobie i dziecku to mimo woli boje sie ,że znowu bardzo mnie zrani,nie wiem jak mam mu powiedziec to wszystko ale w taki sposob zeby dotarlo to do niego...moze ktoras z Was miala podobna sytuacje i moze cos podpowie,licze na Was bo jestem naprawde podłamana i się cholernie boje..

Gość rtjhgk
ja miałam ale nie zaszłam w ciąże.. tez mnie zdradził a miłość wygrała i wybaczyłam.. też się ciągle bałam i nie wierzyłam mu,że idzie np. z kolegami... w końcu sama zdradziłam i wszystko sie rozpadło. I Bardzo sie ciesze,czuje się o wiele lepiej nie dlatego,że zdradziłam,ale dlatego,że już nie musze się bać i męczyć z tymi myślami... Ja na Twoim miejscu bym go wprost zapytała co do Ciebie czuje i czy ma zamiar być z Tobą tylko z obowiązku bo spodziewacie się dziecka. Albo bym go zostawila..