Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chce_mu_dokopac

Co powiedziec factowi, zeby go BARDZO zabolalo???

Polecane posty

Gość Chce_mu_dokopac

Cześć :) mam pytanie, przede wszystkim do facetow. Otóż, ostatnio jeden gość potraktował mnie wyjątkowo niefajnie, także w sferze intymnej... chcę mu tak wszystko porządnie wygarnąć, i zastanawiam się, co na koniec mu powiedzieć, żeby go ostro dotknęło.Nie spaliśmy ze sobą, z jego winy właśnie, więc nie mogę np powiedzieć że ma małego penisa... czekam na rady!!!!

Gość fdfdfdd
ze nie jest mezczyzna bo nie dazyl do seksu mozesz dodac ze pewnie jest krypto pedalem

Gość fdfdfdd
Nie spaliśmy ze sobą, z jego winy właśnie---bo tak napisalas?

Gość phiiiiitam
powiedz mu ze ma tak male jaja ze nawet nie byl wstanie cie tknąc ale nie sądze zeby to cos dalo olej go odejdz z twarzą chcąc go ponizyc mozesz sie sama pogazyc a to bylo by straszne

Gość maly problem . .
Czesc a powiesz mi czy moje 12 cm dlugosci i tyle samo obwodu wystarczy? Tylko serio mow-szczerze

Gość Chce_mu_dokopac
tak, to dość długa historia, ale ogólnie to on zawsze o tym mówił, on do tego dążył. Ale jak przyszło co do czego, to szkoda gadać ;/ chodzi o to, że ja jestem dziewicą, tak wyszło po prostu. A on przywalił mi, że to pewnie dlatego, że nikt mnie wcześniej nie chciał ;/ no po czymś takim to sexu na dlugooo się odechciewa ;/

Gość dorek
Powiedz mu że jest brzydki i głupi :-) to go dobije :-)

Gość fffddd
A ile masz lat?

Gość phiiiiitam
nic nie rób olej go i tyle to prostak nie znizaj sie do jego poziomu bezjajowca nic nie ruszy zadne slowa on tego poprostu nie pojmie a ty bedziesz sie tylko frustrowac

Gość Chce_mu_dokopac
25, nie wstydzę się że jestem dziewicą, miałam chłopaków-ale niestety nie na tyle długo by iść z nimi do łóżka. Potem długo miałam poważne problemy zdrowotne, które sex wykluczały. Ale nawet mój kolega wyznał mi, że go zawsze kręciłam, no i miałam różne propozycje. No i nie jestem jakimś potworem. Tak wyszło, a jak już miałam/chciałam to zrobić, to taki tekst ;/

Gość no właśnie ..................
powiedz że udawałaś wszystkie orgazmy:)

Gość ghghh
Bowiedz mu ze nie potrafi sie zachowac ze nie ma klasy

Gość Sa.Hara.
Czy to wstyd, czy nie wypada być dziewicą ? To jakieś odwrócenie wartości ! Niesamowite ! Tłumaczysz się chorobą ,że nie uprawiałaś seksu ? Powiedz facetowi że nie jesteś wycieruchem jak niektóre i jestes z tego dumna ! Paranoja , niech się tłumaczą te które przechodzą z łóżka do łóżka .To jest powód do wstydu !

Gość powiedz mu ze z takim
gajowatym lalusiem bys w zyciu nie poszla do lozka, ze sie cieszysz ze do tego nie doszlo :) zeby lepiej sobie poszukal faceta :)

Gość mialo byc gejowatym *

Gość nutren
Ze mu wybaczasz i chcialabys spróbowaćjeszcze raz.

Gość Fack You
Zjedz go po życiu np takim tekstami Kurw. .uju tępy pierdol... przes wujka,karmiony .ujem swojego ojca.Taka prawda stara cie karmila proca i tez jest to prawda ze jestes odemnie starszy o 3lata,bo 3lata leżałes w kondomie za szafa. Twoja stara papuja koła pociągówi,podlewa rośliny w akwarium,opala sie przy sloneczku z gg. Jestes przyjebany jak stado jezy wyjbany jak dziwka po grupowym masz to po mamusi a po starym kutasa na czole i to kur.. Czarnego bo twój dziadek puścił sie w afryce:):-)

Mężczyznę można wykastrować jednym zdaniem: Wolę, abyś był moim przyjacielem niż kochankiem (by Woody Allen). Nie podniesie się (przynajmniej ja bym się nie podniósł).

Gość ZYGMUND
Co bys nie powiedziala, zawsze moze Ci celnie zripostowac: mam zasady, nie rucham dziwek! :classic_cool:

Gość powiedz koleżankom
że ma przedwczesny wytrysk, dużego kutasa, ale miętkiego i w połowie się załamuje, po spuszczeniu mu opada. A czy to prawda, to małoważne.

Gość ja nie moge szok
pobiegaj troche za nim i zapytaj czy moglibyscie sprobowac jeszcze raz... gdy dojdzie co do czego spojrz na jego przyjaciela z politowaniem i powiedz-wiesz co moze lepiej nie, nie jestem gotowa...potem spojrz jeszcze raz zrob wielkie oczy zasmiej sie i wydz a przy wychodzeniu rzuc na odchodne-wiesz moze lepiej bedzie jak zostaniemy tylko przyjaciolmi

Gość monsunka
ejjjj z tym wytryskiem, przedwczesnym do tego i sflaczałym kolegą to lepiej się wstrzymaj...nie rób mu obciachu...może większą klasę pokażesz idiocie jak zaczniesz spotykać się z kimś naprawdę fajnym i on będzie widział Twoje szczęście...potraktuj go milczeniem i chłodem ale takim czysto rosyjskim :D

Gość Chce_mu_dokopac
Dziękuję wszystkim za rady :) właśnie idę zrobic mu nalot-się chłopaczyna zdziwi hyhy ale mam pretekst do tych "odwiedzin" ;p

Gość filip z konopi
powiedz mu że jest beznadziejnym kochankiem jest kiepski w seksie a najbardziej go ruszysz jak powiesz jego znajomym ze był u Ciebie i całą noc sie z nim męczyłaś a jemu nie staje był cały czas miękki. obiecuje Ci że dostanie szału

powiedz , ze 'gdyby nie ten ser z pod napleta..to moze bys sie skusila na male co nieco'

nie mow najlepiej nic nie schodz do tak niskiego poziomu moze to wykorzystac przeciwko tobie

Gość Chce_mu_dokopac
no i wiecie jak wyszło? stałam pod drzwiami i nawet mi nie otworzył!!! co za koleś, to już dno dna ;/ czuję się niefajnie bardzo, potraktował mnie jak wielkie nic... nawet nie mam jak mu dokopać ;/

Gość dizel
pewnie trzeba go nazwac eunuchem ;P