Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość golokenig

do PYTANIE ZA 100 PUNKTOW

Polecane posty

Gość golokenig

zalozylam tenn topik bo nie chce psuc glupimy klotniami topiku Pomocy chce miec dziecko, ani Dziecko-moje ja uwazam ze WSZYSTKIE problemy zaczely sie od kiedy odezwala sie Pytanie za 100 punktow!! na poczatku namieszla w topiku Dziecko to moje marzenie, jaka dziewczyna z topiku Pomocy chce miec dziecko to podpatrzyla i zaczela komentowac, ktos usunal jej posta i afera gotowa.

Gość golokenig
pytanie za 100 punktow, wedlug mnie to bylo beszczelne: 12:27 Rozumiem, ze stworzylyscie sobie tutaj kolko wzajemnej adoracji, ale zamiast skorzystac z doswiadczenia kolezanek, ktore dluzej od was sie lecza i juz pewne etapy przeszly - zaczynacie kroczyc ta sama droga i na nowo odkrywac ameryke.... ...Rozumiem, ze Tiamat wolala otoczyc sie kolezankami, ktorym poki co nie ma czego zazdroscic (Tiamat, a jak ktoras z twoich wspoltowarzyszek zajdzie w ciaze, to wykluczysz ja z tego topiku, czy sama przeniesiesz sie na inny jak to pare dni temu zrobilas?) ale nie rozumiem dziewczyn, ktorym przeciez zalezy na tym (ponoc) aby jak najszybciej doczekac sie dzidziusia, a odkrywajac na nowo kazda metode, kazde badanie, kazda mozliwosc - same od siebie oddalaja ten moment. po pierwsze co cie obchodzi ze sobie nowy topik otworzyly, ze sie chca wspierac!! jak to nazwalas 'kolko wzajemnej adoracji'. a przyczepianie sie atakowanie Tiamat uazasz za mile i pomocne?? jak chciala-tak zrobila!!! co ci do tego??

Gość golokenig
tutaj obrazilas wszystkie dziewczyny z topiku: 12:58 pytanie za 100 punktów "... A no i pewnie ze nie omieszkam zjawic sie za rok No chyba ze ktoras z was wczesniej DOJRZEJE do tego, aby sie za ktores z tych badan zabrac - wowczas jej przypomne ze proponowalam to zrobic juz daaawno temu. Nie rozumiem tylko tych MADRZEJSZYCH dziewczyn, ktore byc moze nie maja tyle jadu w sobie co wy - wszystkie macie jeden wspolny cel - dziecko, a zamiast sie o nie starac robicie wszystko, aby go zbyt szybko nie miec. No to bawcie sie z tymi termometrami i wiesiolkami, ale wg mnie dla 80% z was to jest strata czasu." powiekszylam slowo DOJRZEJE i MADRZEJSZYCH bo o te slowa mi chodzilo. kim ty jestes zeby im mowic ze sa glupie albo niedojrzale?? bo co? bo nie chca isc sie badac tak jak ty karzesz?? bo nie czytaja topiku Pomocy chce miec dziecko i tam nie dowiaduja sie co powinny przebadac?? tylko ze tamte dziewczyny tez o badaniach juz nie gadaja, tylko o tym jak wygladaja ich nowonarodzone dzieci, co ugotuja na obiad i takie tam. one tez kiedys zaczynaly, poznaly sie i teraz maja wspolne tematy, i o badaniach wiele nie rozmawiaja. a ich topik moge sobie od poczatku przeczytac bez przylaczania sie do nich. i nie bede wtedy ani glupia ani niedojrzala.

Gość golokenig
a twoja wypowiedz z 16:18 "...a takie panny jak Stefcia to jeszcze długo do dzieci nie dorosną, więc mieć ich póki co nie powinny" jest juz po prostu szczytem beszczelnosci!!!! chcialas wiedziec kiedy uwazalam ze zachowalas sie beszczelnie? to masz! wkroczylas na tamten topik tylko po to zeby namieszac, osiagnelas swoj cel, teraz sie juz odczep i od jednego topiku i od drugiego! daj dziewczyna spokojnie rozmawiac o czym chca, i starac sie od dziecko w jaki tylko sposob chca!

przytaczasz wybiorczo to co chcesz przytoczyć. z tym ze kochanie tutaj nie ma ani slowa na temat zakazu zakladania nowych topikow, ani na temat nakazu przylaczania sie do kogokolwiek. Juz wspomnialam - rada skorzystania z doswiadczenia kolezanek nie jest jdnoznaczna z NAKAZEM powrotu do ich towarzystwa, gdzie nawiasm mowiac sa niemile widziane. Trzeba czytac ze zrozumieniem, a nie miedzy wierszami:P:P:P Dlaczego zmienilam swoj ton wypowiedzi z przyjaznego na zjadliwy (a nie \"beSZczelny\" jak to nazwalas)? Bo jak juz napisalam - nie bede pokornie znosila drwiny i bezsensowne teksty NIEDOJRZALYCH I NIEMADRYCH panienek. Skad taka ocena? Ano na podstawie poziomu ich wypowiedzi. Nie przytoczylas mi fragmentu wypowiedzi, ktora mnie oczernilas na topiku \"POMOCY....\", wiec skoro nie masz konkretnego rozeznania w jakims temacie to racz sie w nim zorientowac, albo nie wypowiadac. Oczerniasz mnie nastepnym fragmentem: \"bo nie chca isc sie badac tak jak ty karzesz??\" Wiec skoro nie prztoczylas poprzedniego fragmentu o ktory prosilam - moze przytoczysz ten o ktorym tutaj wspominasz? Ten z NAKAZEM badan. Bylo najpierw zapytanie, podpowiedz i sugestia. Ale nie nakaz. Nie wyolbrzymiaj wiec prosze cie, bo jako nieudolna obronczyni tych \"biednych i ucisnionych\" jestes zalosna. I jeszcze jedno - znizac sie do Twojego poziomu na pewno nie bede - albo rozmawiamy kulturalnie i bez atakow, albo sorry - szukaj sobie towarzystwa i zakladaj topiki dla kolezanek z topiku \"dziecko moje marzenie\". 🖐️

a ostatni post ktory przytoczylas byl poprzedzony kilkoma, jak nie kilkunastoma postami z kasliwymi uwagami twoich "podopiecznych", stad moja reakcja - wybacz, ale jak juz napisalam - ja nie z tych ktore pokornie znosza ciosy w kolejne policzki.

Gość golokenig
aha madzik, nie uwazam zebym jakos specjalnie obronila tamten topik! stanelam po ich stronie bo uwazam ze nie zrobily nic zlego. napisalam ze nie ma za co dziekowac bo nic nie zrobilam! nie denerwuj sie tak od razu! nie bede juz wiecej u was pisac bo nie ma po co mieszac:) mam nadzieje ze zakonczy sie ten temat na WSZYSTKICH topikach, a jak bedziecie chcialy sie poklocic to zapraszam tutaj;) no i czekam na odzew Pytanie za 100 punktow bo ona na pewno nie omieszka sie odezwac... pozdrawiam:)

chyba ci sie cos popie**dzielilo w postach. Tak to jest jak sie dwie sroki chce za ogon zlapac. I nie zapraszaj nikogo do "poklocenia sie" bo jak ci napisalam - nie bedzie zadnej klotni - nie zamierzam z toba w ten sposob rozmawiac. A madzik goraco kibicuje 🖐️ - wiem przez co dziewczyna przeszla - i trzymam kciuki za jej 2 kreseczki!

Gość golokenig
myslalam ze da sie z toba kulturalnie rozmawiac... przeliczyalm twoja inteligencje! zegnaj i nie wpier...aj sie na topiki na ktorych cie nie chca!

Wow! Jestem pod wrazeniem twojej kultury i inteligencji:D:D:D:D:D Z czym do ludzi?!?!:D:P Jak ty chcesz kulturalnie rozmawiac, skoro nie masz bladego pojecia co to slowo znaczy?:D Chcialas zablysnac, to trzeba bylo nie wychylac sie spoza \\\"dziecko moje marzenie\\\" - tam jest twoje miejsce i poziom i tam bys sie poczula doceniona i naprawde na miejscu:D Nie potrafisz odeprzec argumentow, ani przytoczyc swoich sensownych, wiec zachowujesz sie jak twoje przyjaciolki ze wspomnianego wczesniej topiku - zalosnie atakujesz wszystko co sie rusza a ma inne zdanie od twojego:D Zapominasz, ze to ja pierwsza - dokladnie godzine wczesniej - uznalam, ze dyskusja z panienkami waszego pokroju, to dla mnie strata czasu (aczkolwiek czasem warto go stracic po to, aby kogos nieco \\\"wyprostować\\\":D ) wiec dalsze Twoje udzielanie sie tutaj nie ma sensu, chyba ze chcialabys sobie pokonwersowac z kims na swoim poziomie - czyli pogadac sama do siebie - to wykaz sie prosze kolejna elokwentna wypowiedzia!:P Żegnam! 🖐️