Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Listopad 22, 2008 Na NK jakis ludzik zalozyl sobie 4 profile http://nasza-klasa.pl/search?query=gosia+wata&city=&gender=&min_age=&max_age= Z komentarzy wynika,ze lazi po profilach dzieci.Wyslalam zaproszenia do tych 4 profili(z fikcyjnego konta)-nie zostaly przyjete.O co chodzi tej osobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Warszawiak przyszywany Napisano Listopad 22, 2008 nasza klasa to samo zło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werta betta Napisano Listopad 22, 2008 niestety ale n-k to raj dla pedofili szok normalnie ludzie umieszczają dzieci kąpiące się , 8, 10 latki pozujące z wypiętym tyłkiem i robią dziubka - jeszcze sylwetka takim sie nie ukształtowała - bez bioder, biustu a już sex pozy. Ja nie mogę na coś takiego patrzeć, żalosne :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Listopad 22, 2008 werta betta-zgadzam sie z Toba.Sa jednak normalne dzieciaki,ktorym Nk sluzy do utrzymania kontaktow z kolegami z bylej klasy,podworka.Mojja corka tak z tego kozysta.Wyprowadzilismy sie do innego,odlegloego miasta. Zaniepokoilo mnie to,ze na jej profil wchodzi taka osoba.Corka ma wstawione normalne zdjecia-nie robi sie na lolitke.Nawet nie pozwolilabym jej na to. Jestem ciekawa czy inni kafeteriusze tez napotkali ta osobe na profilach swoich dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z komentarzy wynika tylko Napisano Listopad 22, 2008 ze komentarze pisze gimnazjim... Wchodzi na rozne profile, co ma poradzic na to ze odpisuje jej dzieciarnia! Poza tym kazdy moze wchodzic na profile innych. Ona nic nie robi, tylko tam zaglada. A ile jadu w tych komentarzach. To dopiero dziwne. To ci ludzie wszyscy mnie szokuja, nie wlasciciel/ka tego profilu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z komentarzy wynika tylko Napisano Listopad 22, 2008 ta osoba odwiedzila moj profil tez. A mam duzo wiecej lat... Po prostu dzieciarnia jej odpisuje i juz... Poza tym przeciez mozna ukryc ta opcje i wchodzic na profile Waszych dzieci i nawet nie bedziecie o tym wiedziec :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Listopad 22, 2008 skąd wiesz ze wchodzi tylko na profile dzieci? ci ludzie są pojebani :o czy to, ze zajrzałam na czyjs profil oznacza że koniecznie go znam albo szpieguje? nie, robię to z czystej ciekawości. a oni robią nie wiadomo jak wielki szum,bo ktoś im 3 razy profil odwiedził. noooszz kurwa :o ps. jednego pedofila zgłosiłam na nk. ale to naprawdę paskudny typ był :o :o :o a wszystkim matkom radzę nie wystawiać zdjęć gołych dzieciaków i uważać na profile ich córeczek- robią się na małe dziffki :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Listopad 22, 2008 a dziwisz sie ludziom?Niektorzy pytaja grzecznie-kim jestes?Znamy sie ?I nie otrzymuja odpowiedzi. Zaproszen tez nie przyjmuje.Jak dla mnie ma cos do ukrycia.Jasne-na Nk ludzie wchodza na ROZNE ,nieznane sobie profile ale tylko raz.A ona wlazi na profile dzieci.Jak dla mnie to nie jest normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Listopad 22, 2008 zgłoszę to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z komentarzy wynika tylko Napisano Listopad 22, 2008 dobrze napisalas "niektorzy". Wiekszosc pisze inaczej poza tym juz napisalam - jakby odznaczyla ta opcje w profilu to nikt by nie wiedzial czy odwiedzala czyjs profil czy nie... To jest zwyczajny eksperyment naukowy :P Zreszta sama nedawno taki przeprowadzilam ;) Jedno wejscie na czyjs profil wywoluje w niektorych ludziach taka agresje, ze az w szoku bylam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Listopad 22, 2008 Eric-ja juz napisalam meila do Nk.Czekam na odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia 2 0 Napisano Listopad 22, 2008 a ja nie widze tam zadnych komentarzy. W ogole 4 puste profile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z komentarzy wynika tylko Napisano Listopad 22, 2008 ona nie wlazi tylko na profile dzieci (ja dzieckiem nie jestem, a do mnie na profil tez zagladnela ;) ), po prostu dzieci jej odpisuja - stad takie wrazenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z komentarzy wynika tylko Napisano Listopad 22, 2008 wchodzenie na czyjes profile nie jest lamaniem zadnego punktu regulaminu :) Od razu na policje zglos :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Listopad 22, 2008 W drugim od lewej sa komentarze w profilu. I to jest wlasnie dziwne-4takie same profile.zero znajomych,zero odpowiedzi. Pewnie,ze moga byc 4osoby o takim samym nazwisku i imieniu ale jednak ich profile beda rozne(wiek,miasto,szkoly itd.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Listopad 22, 2008 powinni zlikwidować nk, ludzie przestają myśleć i stają się naprawdę pojebani :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z komentarzy wynika tylko Napisano Listopad 22, 2008 robaczek ---> Tez doszlam ostatnio do takich wnioskow... Nasza klasa stala sie jakas sekta :O To grozne. Skoro wywoluje u ludzi tak negatywne emocje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Listopad 22, 2008 wchodzenie na czyjes profile nie jest lamaniem zadnego punktu regulaminu Nie jest-z tym sie zgadzam.Jednak zachowanie TEJ osoby nie dokonca jest dla mnie normalne.Dzis oglada a co zrobi jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eric Cartman 0 Napisano Listopad 22, 2008 no spoko ja też zgłosiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Listopad 22, 2008 wiesz ilu jest pedofilów którzy podglądają twoją córkę a mają ukrytą opcję pokazywania profilu ? byś się zdziwiła. baba sobie tylko odiwedza, co ludzi wkurwia. po co za każdym razem ma im odpisywać, że ich nie zna i ogląda z ciekawości. po co ma się tłumaczyć ? zajęłabyś się jakimś poważnym problemem, a nie jakąś gosią watą, która nic złego nie robi :o ps. ilość jadu w ludziach która ujawniła się przy okazji pojawienia się nk jest naprawdę przerażająca :o mi zwisa kto odwiedza mój profil, nie muszę pytać za każdym razem: znamy się :o :o :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość z komentarzy wynika tylko Napisano Listopad 22, 2008 a co moze zrobic, lo matko swinta... Nie trzeba naszej klasy, zeby dziecku pedofil zagrazal... Poza tym mowie przeciez, ze na moj profil tez wlazila!! A mam 30 lat! Wiec to raczej nie pedofil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość popieram slowa robaczka Napisano Listopad 22, 2008 w calej rozciaglosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Zmija w kropki bordo 0 Napisano Listopad 22, 2008 zajęłabyś się jakimś poważnym problemem, a nie jakąś gosią watą, która nic złego nie robi Tego nie wiesz ani Ty ani ja.Ja widze i moge zareagowac,tych co nie widze-no coz jestem bezradna. Pociesza mnie tylko to,ze moje dziecko ma normalne zdjecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja nie moge szok Napisano Listopad 22, 2008 po pierwsze jak ktos nie chce zeby inni ogladali jego profil to moze sobie zablokowac dostep do zdjec i innych informacji! po drugie po jaka cholere tylu tepakow umieszcza swoje dzieci w kapieli w pizamach czy nago! a potem wszedzie pretensje ze pedofile wchodza na ich profil.. naprawde zaczyam sie zastanawiac czy nie powinni robic jakis testow psychologicznych i dopiero umozliwiac zalozenie str na n-k! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werta betta Napisano Listopad 22, 2008 też się zgadzam z robaczkiem najbardziej grożni pedofile włażą na profile i mają ukrytą opcję pokazywania że on ten profil odwiedził aż ciarki przechodzą jak pomyślę sobie że taki wstrętny zbok onanizuje się oglądając śliczne zdjęcia dzieciaczków na n-k :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
robaczek41 0 Napisano Listopad 22, 2008 fakt, nie wiem. ale moim zdaniem to nic groźnego. ale swoją drogą pomysł z nk jest pomysłem co najmniej głupim i nieopowiedzialnym. to raj dla pedofili, debili, sekciarzy, złodziei danych itd kosmos :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość werta betta Napisano Listopad 22, 2008 widziałam takiego zboczeńca na dworcu, był upośledzony intelektualnie i obserwował dziewczynki i chłopców grzebał sobie przy rozporku.Nawet do samotnych podchodził i zagadywał. :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo dobrze ze tp zglosila Napisano Listopad 22, 2008 w innych krajach to jest normalne, ze jak ktos marti sie o dziecko to moze isc na policje i o tym powiedziec, a wtedy ma sie taka osobe na oku. za to w Polsce to kazdemu sie wydaje, ze to od razu kapowanie i napastowanie niewinnych ludzi. pozniej wszyscy zdziwieni, ze ktos skrzywdzil dziecko i mowia, ze matka niedopilnowala. lepiej byc czujnym niz pozwolic aby dziecko mialao zmarnowane zycie. na zagranicznych portalach wyszukiwanie i inwigilowanie pedofilow jest normalne. popieram autorke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czytaliscie komentarze Napisano Listopad 22, 2008 w profilu tej osoby?? To jest dopiero nienormalne. I takich ludzi powinni blokowac, bo to jest LAMANIE ZASAD REGULAMINU< a nie odwiedzanie profili :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bardzo dobrze ze tp zglosila Napisano Listopad 22, 2008 co do odznaczania opcji odwiedzin to nie wszyscy pedofile sa bystrzy i inteligentni aby na to wpasc. najpierw trzeba sie dowiedziec jak to dziala, czesto szialaja w takim"amoku", ze jest im wszystko jedno czy ktos to zauwazy czy nie. maja potrzebe tu i teraz znalezc zdjecie dziecka przy, ktorym mogla zalatwic swoja potrzebe, a widzac, ze jest przyzwolenie spoleczne na takie zachowania nie musza sie o nic bac. slyszalam o takich przypadkach pedofili, ze az ciezko uwierzyc, ze mozna byc takim potworem dlatego lepiej dmuchac na zimne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach