Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość whatIsThat

zbuntowany anioł - PIOSENKA !!!

Polecane posty

Gość whatIsThat

blagam pomozcie... szukam jej tak dlugo i nie moge znaleźć.... Ivo miał w pewnym momencie taka dziewczyna - blondynke, i kiedy ja pokazywali czesto puszcaali taka sliczna piosenke, powolna, spiewana przez kobiete, kojarza mi sie slowa - ale nie wiem czy prawidlowe "and every night i colud be.... costam costam', a w refrenie bylo tylko cos w stylu tutudam, tutudam... wiem, malo pamietam, glos tej piosenkarki kojarzyszl mi sie z sinead o'connor... jesli wiecie - pomozcie

Gość lea-puste spojrzenie
przejrzyj w wyszukiwarce piosenki natalii oreiro

Gość whatIsThat
niestety to nie jest zadna z piosenek oreiro, to jest piosenka spiewana po angielsku

Gość whatIsThat
niestety, tak jak pisalam to nie jest piosenka oreiro, tylko jakiejs amerykanskiej piosenkarki (tak podejrzewam bo piosenka spiewana jest po angielsku, glos pisoenkarki porownalabym do glowu sinead o'connor)

Gość whatIsThat
niestety to tez nie ta piosenka.. :(

Gość xyz aa
From this moment? Ciebie już pewnie tu nie ma, ale może komuś innemu się przyda ;)

Gość CrK
You mad? Odkopujesz temat po prawie 4 latach.

Gość xyz aa
Crk - a Ty nie nabyłeś/aś umiejętności czytania ze zrozumieniem :) Napisałam wyraźnie, że zdaję sobie sprawę z tego, ze autorka najpewniej już dawno zapomniała o problemie albo go po prostu rozwiązała, ale być może komuś innemu przyda się ta informacja :) http://chomikuj.pl/Bollywood-Chandini/Muzyczka/Soundtrack/Zbuntowany+Anio*c5*82 - tutaj są chyba wszystkie bardziej znane piosenki ze Zbuntowanego Anioła