Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeke

Dziewictwo == Dziwactwo?!

Polecane posty

Gość zeke

Ja nie wiem... czy tylko ja jestem nienormalna, czy nienormalny jest dzisiejszy swiat... Dlaczego ludzie sa tacy dziwni --> "czy jesli nie stracilam jesczze dziewictwa, a mam juz AZ 20 lat, to jestem dziwna? nienormana? czy ktoś mnie jeszcze zechce?" tyle takich pytań się tu pojawia ze szok... Żałosne, dlaczego tyle ludzi traktuje seks tak przedmiotowo, jako karte przetargowa ktora ma sprawic ze po tym 1szym razie beda lepsi, fajniejsi. Może nie dla wszystkich seks = milosc, ale nie tylko przygoda, nowe doswiadczenie, zabawa. Seks sie uprawia wtedy kiedy czuje sie na niego gotowym, znajdzie sie odpowiednia osobe... a nie wtedy kiedy ludzie z kafeterii powiedza ci idź zrob to najwyzszy czas bo inaczej bedziesz dziwolagiem!!! amen.

Gość juhujuhujuhujuhujuhujuhujuh
dla mnie jest dziwactem i czymś załosnym jeśli facet w przedziale wikowym 20-27 lat...i wyżej, pyta sie 23- letnia dziewczyne czy jest dziewicą

Gość anonimowy psycholog amator
idź do pychologa to cie rozdziewiczy

Gość z tego co napisałś
widać, że jesteś dziwolągiem nie z tej epoki

jak nie zrobisz tego dziś z kabaczkiem to znaczy że nie pasujesz do kafeteryjnego świata

Gość oto typowe kafeteryjne
odpowiedzi! :classic_cool:

Gość whatIsThat
spodziewalam sie takich odpowiedzi :P mi mala- ja wiem o tym, czytam i czytam ta kafeterie i wszytskie pytania tego typu 'czy jestem dziwna bo jesczze tego nie robilam' - sa zalosne, ciekawa bylam poprostu czy jest tu ktos kto mysli inaczej:D

jak ktoś myśli inaczej, to i tak zostanie sprowadzony na właściwą drogę :classic_cool:

Gość whatIsThat
ale Ty pytasz mnie czy caej reszty? bo sie pogubilam heh. na to pytanie ci nie odpowiem bo sama zadalam podobne. u mnie jest identycznie jak u ciebie i Twoich przyjkaciol:)

myślę, że temat dziewictwa nakręcają jakieś katechety, albo stare dziwaki. Miałem kiedyś mniej niż dwadzieścia lat i na temat dziewictwa wiedziałem gówno i gówno mnie to obchodziło, czy dziewczyna jest dziewicą czy nie.

Gość whatIsThat
mi mala - ja sie zgadzam, dziwactwem jest dla mnie to co sie dzieje, to jakas choroba, pasychoza nie wiem co... ludzie maja jakas obsejse na tym punkcie, wiem ze mojk temat to kolejny z tej serii, tyle ze o przeslaniu odwrotnym heh, ale tyle tutaj o tym czytam i czytam ze to dlatego go zalozylam