Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

kiedy ubieracie choinke

Polecane posty

oczywiście dużo wcześniej w tych galeriach

Gość A macie juz
prezenty dla swoich dzieci??jesli tak to jakie(szczegolnie chodzi mi o prezenty dla dziewczynek ;) )

u nas zawsze wszystkiego pełno na choince :) każdy chce coś innego zawieszać i tak jeden brat to miłośnik cukierków i innych słodyczy, drugi za to uwielbia rzeczy które sam w przedszkolu zrobił i łańcuchy z papieru, moja siostra gotowe bombki, mama całą masę łańcuchów, ojciec lampki, a ja się w to przestałam mieszać i tylko koordynuję pracę :P najczęściej jest wiec z tego wszystkiego jedna wielka zlepka. czyli coś zielonego ledwo widocznego spod całej masy czegoś świecącego. nie wygląda moze najpiękniej ale to nie o to chodzi. ubieranie choinki ma być wspólną zabawą i radością dla wszystkich. jak chcemy jakieś wysmakowane coś pooglądać to wystarczy przejść się na Stary Rynek albo do centów handlowych, albo do domu mojej cioci :P tam wszystko musi byc na miejscu i w jednym kolorze. u nas jest misz masz i tak juz od wielu lat :)

Gość
Ja najczęściej w sobotę przed wigilią,ale w tym roku postanowiłam że w wigilię ubiorę:) mam piękną dużą stojącą na ziemi pod oknem,i w tym roku mam problem,bo mam świnkę morską i boję się że poprzegryza mi kable... :)

heh u nas tez tak zawsze bylo. raz w życiu mielismy "wysmakowaną" choinke srebrno granatową... wyugladala jakby miala zdychać. czarna jak noc. potem juz szaleństwo lacznie z pierdolami z masy solnej. a moja siostra zrobila szopke z wykalaczek :D:D no i mi sie ostaly w spadku te ozdoby. jak je wyciagam to z kazdą coś sie kojarzy :) oczywiscie są tez te supermarketowe zestawy baniek ktoe co roku zmniejszają swoją objętosc :P:D raz przy ubieraniu i raz przy rozbieraniu drzewka :D:D ale powiem wam ze nielubie ubierac choinki :D

Gość
Ja nie lubię rozbierać choinki,dla mnie to koszmar :D Jak znajdę zdj to Wam pokażę jak wyglądała moja choinka rok temu :)

ja póki co mam stonowaną choinkę srebrno-czerwoną. łańcuchy srebrne, czerwone bombki i do tego szyszki szaleństwa z ozdobami zaczną się jak malutka podrośnie (o ile zdecyduje sie w koncu urodzic) :)

Gość
Meaaa szczęśliwego rozwiązania,to już niedługo :) Jak urodzi się dzień po terminie,to będziemy razem obchodzić urodziny :)

dzięki :) ale liczę na to, że w tym tyg. bedzie po wszystkim :)

Gość kljgrcvbbb
a ja juz wczoraj z mama robilam coasto na pierniki bo ono miesiac musi siedziec:D choinke ubieramy w wigilie po roratach u mnie w miescie roraty sa o 6rano i oidzie cala rodzina a potem choinka:D juz nie moge sie doczekac wtedy jest superancko:)

a jak to ciasto robilas? wiem ze to nie ten dzial ale mamy chyba maj a doświadczenie z ciastami, ciastkami itd.