Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WkurzonaJestemBardzo

Zamowilam ksiazke z ksiegarni internetowej i jestem mega zła-czy słusznie?

Polecane posty

Pare dni temu dostalam przesylke z ksiegarni internetowej. Zamowilam slownik. Dzis dostalam ta przesylke i jestem bardzo zawiedziona. Jeden rog byl troche zadarty, drugi rog tu gdzie ksiazka jest sklejana jest jakos wgiety. Nie sa to jakos super duze uszkodzenia, ale sa. Wydaje mi sie ze ksiegarnia internetowa powinna zadbac zeby ksiazka dotarla bez zadnych uszkodzen, a oni obwineli ja tylko w worek i przeslali w babelkowej kopercie. Co uwazacie o tej sprawie? Zastanawiam sie czy czasem nie przesadzam, ale kurcze.. inne ksiegarnie to naprawde solidnie wszytsko pakuja, ksiazki sa obwiniete w usztywnienia ze zaden rog nie ma prawa byc zagiety. Wkurzona jestem bo slownik kosztowal ponad stowe, a jak place to kurcze wymagam zeby to bylo idealne.

Sorry, mialo byc ze patre dni temu zamowilam ,a dzisiaj dostalam. Z tego wkurzenia juz nie panuje nad tym co pisze.

Gość a jaka to księgarnia

Gość grtervsdffvdw
poczta polska zawinila.Jak zawsze.

Gość ROZUMIEM CIE I TWOJE
WKURZENIE SIE,BO JA TEZ KIEDYS ZAMOWILAM MASCZKE DO WLOSOW I ZAPKOWALI JA TYLKO TAK ZE WLOZYLI JA DO KOPETY,NIE ZABEZPIECZYLI,POL MASECZKI SIE WYLALO,

Gość Quaz Quaz
Wystaw im opinie niesolidnych.

Nie chce pisac poki co jaka to ksiegarnia. Na razie zlozylam reklamacje, jezeli mi jej nie uznaja i zachowaja sie jak chamy to wtedy napisze tutaj ich nazwe. Jakkolwiek, jest to ksiegarnia jezykowa dosc popularna chyba.

Gość Choszowska
oj napiszesz ich nazwe na forum.Straszne!!!!!!! Pewnie zbankrutuja przez to:(

Gość dygresanr
Tez bym sie wkurzyl bo lubie nowe ksiazki ladnie zapakowane. A skoro ksiegarnia zapakowala w babelki to nie jest godna miana ksiegarni tylko jakiegos bubelostwa. Napisz co to za ksiegarnia!

Gość kucharka początkującaaa
ale problem napisać jaka to kięgarnia, dziecko za to nie pójdziesz do więzienia :/

Po prostu chce byc fair. Ja jako wlasciciel ksiegarni zle bym sie czula jakby ktos na mnie napisal na internecie a nie wyjasnil sprawy ze mna. Dlatego najpierw pisze maila do ksiegarni, jak mnie potraktuja z buta, to wam napisze. Sorry, no taka juz jestem.

Poniewaz ksiegarnia mnie olala podaje jej namiary. Nazwa ksiegarni to BOOKCITY. NIe polecam tej ksiegarni! Slabo zapakowali moje ksiazki i sa uszkodzone!