Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkkg

TERMIN SIERPIEŃ 2009!!!

Polecane posty

Nick...........................?? GaGa_........................?? kiteczek999999999.......dziewczynka Jogi11.......................?? Majka15181................?? Alidżi.........................dziewczynka NiLLi.........................chłopiec Iwoneczka..................?? kapucha171................?? lolcia26.......................chłopiec Pikle.........................?? Koteczek19833...........dziewczynka Bebe B...................... dziewczynka Marzenie1508.............?? Asiaaaaa....................?? anytram.....................?? Agula125....................?? Figlarna.....................?? Sympatyczna79...........?? issima.......................?? małaHPW...................?? RedHairMama..............?? ruda2828...................chłopiec Monika26sz...............?? kropelkaaaa...............chłopiec Kamila19_2908............chłopiec zelka_86....................?? Sylwinka25.................?? monika1987................chłopiec nici1980,10...............?? Tupa80........................??

Bebe a co z imieniem coś już wybrane , ja wogóle nie wiem jak ma mieć na imię.

być może będę musiała robić je jeszcze raz :) w każdym bądź razie dla mnie to żaden problem :)przecież każda z Was zrobiłaby takie badania, gdyby lekarz zalecił w tym czy innym miesiącu ciąży...:) a glukozę na szybko wypiłam i po kłopocie nawet mnie nie mdliło,jak siedziałam w tej poczekalni...:)słodkie było to fakt,ale da się przeżyć ...:)

Dopisuję Spajk !!! Nick...........................?? GaGa_........................?? kiteczek999999999.......dziewczynka Jogi11.......................?? Majka15181................?? Alidżi.........................dziewczynka NiLLi.........................chłopiec Iwoneczka..................?? kapucha171................?? lolcia26.......................chłopiec Pikle.........................?? Koteczek19833...........dziewczynka Bebe B...................... dziewczynka Marzenie1508.............?? Asiaaaaa....................?? anytram.....................?? Agula125....................?? Figlarna.....................?? Sympatyczna79...........?? issima.......................?? małaHPW...................?? RedHairMama..............?? ruda2828...................chłopiec Monika26sz...............?? kropelkaaaa...............chłopiec Kamila19_2908............chłopiec zelka_86....................?? Sylwinka25.................?? monika1987................chłopiec nici1980,10..................?? Tupa80........................?? Spajk.........................chłopiec

ja również nie wybrałam jeszcze imienia dla pociechy :):) chyba zaczniemy się zastanawiać jak poznamy płeć :)

...Bebe gratuluję dziewczynki :) ...Alidżi maśc rzeczywiście droga ale lepiej kupic :) :) :) ...Koteczku ja nie chce 75g. tylko lekarka mi kazała :(...Kurka widocznie lubi miec pokłute pacjentki , hehe :)

Ja też mam chyba 10 typów i sama nie wiem, myslę, że tak naprawde okaże się po porodzie na kogo bedzie wyglądać. Wiem jedno ze napewno odpadają wszelkie imiona typu Jessica, Samanta, Nikola itp.

właśnie dużo ciężarnych ma 75 gr glukozy z tego co mówili mi w punkcie pobrań... ja miałam 50 gr :)

alidżi mnie również nie podobają się takie imiona typu Kevin,Jessica....:) nie pasują do polskich,naszych dzieciaków...:)

Może bedzie kilka opcji a po porodzie klamka zapadnie, ja mam notes ciążowy i tam co trochę nowe imię zapisuje

Koteczku*** piorę i prasuję, bo nie włożę noworodka do śpioszków, które nie wiadomo kto macał, gdzie je kładł itp. I nie mam zamiaru robić tego później, bo już teraz godzina prasowania odbija się na moim kręgosłupie, a nie wiem jak będzie potem, a już na pewno nie będę robić tego od razu po porodzie. Chcę teraz uprać, uprasować, złożyć i przyszykować na przeprowadzkę. Tak, żebym od razu po urodzeniu mogła w to ubrać maluszka bez obaw i straty czasu. Tupa*** taka męska wersja calineczki:) Ja od początku ciąży miałam robione tylko: morfologie i grupę krwi i to też jak trafiłam do szpitala, bo zmusiła ich sytuacja. Robili mi też betę, żeby sprawdzić czy wszystko ok po tym krwawieniu. Dopiero teraz dostałam skierowanie na mocz i WR. HBS sobie darowali, bo byłam szczepiona całą serią przeciwko żółtaczce. Nici*** nie dobijaj nas:( U mnie dziś znowu zamieć:/ Piękną zimę tej wiosny mamy Bebe*** gratuluję:)

ja kurka nie wiem...chyba ,moja ginka nie chciała się rozdbrabniac, hehe...znając jej podejście do badań to pewnie poźniej jeszcze raz karze mi zrobic tą krzywą ;) jeszcze miałam TSH robione:) Freckled a gdzie robiłaś badania bo ja w Laboratorium na Załężu na Żelaznej na przeciwko Silesii :) ....Lęce odpoczywac :)

Koteczek nie będą się brudzić bo je spakuję. Jak ktoś będzie chciał obejrzeć to mam zdjęcia:) Wszystkie problemy rozwiązane:)

Koteczek Ludwika nie jest źle tylko ja się to zdrabnia? Tupa a musisz iść teraz bo ja np. robię tak że ona mnie kieruje na jakieś badanie (nienawidzieć pobierania krwi) a ja potem ściemniam przy następnej wizycie, że zapomniałam i w ten sposób gram na zwłokę, bo moja lekarka mnie co 3 tyg na jakieś badania wysyła a mi muszą krew pobierać z nadgarstka bo inaczej nie da rady a to bardziej boli i ja poprostu dygor jestem

ja to nawet ciuchów żadnych nie mam,a tu proszę są dziewczyny ,które już mają kupione, bądź wyprane i uprasowane :):):) super ! chyba zacznę już powoli kompletować sobie rzeczy dla dżidżi,przecież to musi być takie miłe zajęcie :):):) póki co uciekam do castoramy :) póki co remont trwa :) póki co mąż żyje jeszcze :) hi hi do zobaczenia :)

Zelka zgadzam się z koteczkiem ja też wszystko juz poprałam ale przed porodem będę itak prać bo wszystko potem jest takie zleżane, ja zresztą dla siebie ubrania też co jakiś czas odświeżam a tym bardziej dla tak delikatnej skórki.

freckled u mnie podobnie ale stwierdziłam, że zobaczę dopiero na gotowo bo dzisiaj już dwa razy polały się łzy

Ja tylko bieliznę i ewentualnie jakieś bardzo obcisłe bluzki na lato.

Ja mam w szafie ogólny majdan więc piorę wszystkie typowo letnie rzeczy chowam w pudła i do pawlacza w szafie potem przed kolejnym latem wyciągam, piore a to samo robię z rzeczami na zimę bo inaczej nic mi się nie mieści i ładu składu dojść nie mogę przy okazji robię selekcje co do kosza co do sprzątania np.

Jak już to w pudełku i nie wiem czemu miałoby coś śmierdzieć. Poza tym i tak zrobię jak uważam, więc może zostawmy ten temat.

Gość martusia2801
Fajnie, że już przygotowujecie rzeczy dla Maluszka;-)) Ja jestem w 19 tygodniu. Termin mam na 14 sierpnia;-)) Trochę jestem chyba staroświecka i zabobonna, bo słyszałam, że przygotowywanie dla Dzidziusia rzeczy zbyt wcześnie jest złym znakiem.

gratulacje bebe;) ppociągnę wątek imion i zapytam co Wam się z \"męskich\";) podoba...nie mam na razie pojęcia, myśłimy o Błażeju, Beniaminie... nie wiem...a co do ciuszków to chyba każda i tak robi jak chce;) ja upiorę po Szymie za jakiś miesiąc i przed porodem też, ale nowych też przydałoby się kupić, coby drugi brzdąc poszkodowany nie był..:)

Gość martusia2801
Dziewczyny, a macie już jakieś inne rzeczy dla Maleństwa, np. wózek czy łóżeczko, albo jakieś akcesoria czy tylko ciuszki kupujecie;) I jeszcze jedno czy wszystkie rzeczy kupujecie nowe czy macie jakieś od rodziny czy koleżanek?

Gość martusia2801
Ja mam dostać sporo rzeczy od siostry, na które właśnie dzisiaj zrobiłam już sobie miejsce w półkach;)

Witam dziewczyny :) ja mam dzisiaj znowu śpiący dzień ech... ale zebrałam się jakoś po południowej drzemce i zrobiłam potrzebne mi materiały do szkoły a tak mi się nie chciało jejku ale już mam z głowy jutro mykam się uczyć hehe:) i w sobotę też więc może na jakieś małe zakupki pojadę za tydzień nie wiem zobaczę bo właśnie też nie chce kupować za wcześnie żeby nie leżało ale i tak jak patrzyłam na Żelki ciuszki to i ja bym już chciała coś kupić ale postanowiłam ze w maju zacznę zakupy :) Żelka śliczne te ciuszki :)