Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernnii

Dla coraz wiekszego grona kobiet ATRAKCYJNOSC FACETA = JEGO KASA

Polecane posty

Gość serdeczna dziewczyna z Polski
"niech sobie dorobi fizjoterapię, niech zdobędzie drugi zawód albo cokolwiek innego. albo zatrudni sie w prywatnej klinice, jesli jest dobry- u mojej ciotki w klinice ratownicy zarabiaja 2 razy tyle. nie chce się? to jego strata." Mala mi - nie kazdy w zyciu jest WYLACZNIE nastawiony na kase, sa inne priorytety, Trudno przeliczac SZCZESCIE na PIENIADZE :o

Gość ale przeciez pieniadze sa
wazne w zyciu !!!! dlaczego niektorzy nie potrafia tego zrozumiec ? to na prawde nic zlego ze kobieta szuka faceta ktory nie jest nieudacznikiem zarabiajacym okolice sredniej krajowej :-o Jak z tego godnie na poziomie zyc ? Kolezanki wyjezdzaja wszedzie, zasypywane sa roznymi rzeczami a ja mam czuc sie gorsza ? Za co ? Poza tym jak jest sie atrakcyjnym to na prawde mozna o wiele wiecej wymagac :-p Wspolczuje tylko kaszalotom bo one nie maja nic do zaprezentowania:-p

Gość V2
"to na prawde nic zlego ze kobieta szuka faceta ktory nie jest nieudacznikiem zarabiajacym okolice sredniej krajowej" ty debilko, dla ciebie ktos, kto zarabia srednia krajowa, to nieudacznik? A ile ty zarabiasz?

Gość FNNT
przecientny nauczyciel zarABIA 1600 ZL.WEDLUK MI MALA NIE POWINI ZAKLADAC RODZIN?

"to na prawde nic zlego ze kobieta szuka faceta ktory nie jest nieudacznikiem zarabiajacym okolice sredniej krajowej" srednia krajowa to w pazdzierniku ponad 3 tys brutto (3.5tys ? 3.8 tys ? nie pamietam)

Gość rozpierdalam nawet prowokacje

Gość yj uj676
"Kolezanki wyjezdzaja wszedzie, zasypywane sa roznymi rzeczami a ja co hahahhaa, ja jako kobieta sie usmialam :D kochana, rusz doopsko i se zarob na te rzeczy!!! to zabawne ze baby oczekuja dobrobytu dzieki bogatemu mezowi a nie dzieki wlasnje pracy, no coz... potem sie dziwic ze kobiety mniej zarabiaja.... zamiast walczyc o godne traktowanie w pracy i wynagrodzenie to one walcza o bogatego meza... zalosne kurwy ... :O

Gość ten post to byla prowo
kafe nie przestaje mnie zadziwiac :D:D:D

,,A oto dowód..................................................................... A podobno kobiety to nie materialistki ?,, noo tak,ale ty tez nie ,szukasz biednej i paskudnej kobiety!! , to co chcesz od tych kobiet, ktorym podoba sie twoja kariera, faceci tez KOCHAJA kobiety z klasa i kasa:-)

Gość adirettura
Nie ma nic gorszego niż facet mięczak i frustrat...a już kaplica jak zakompleksiony nerwus!

Gość adirettura
Płaczki wymyślają teorie,że kobieta leci tylko na kasę....a sami lecą tylko na młode,szczupłe,pieknolice i...ostatnio -majętne. A feee...hipokryci.

Względem czego jest ta wypowiedź Ta kafeteria to albo prześciganie się w prowokacjach albo ludzie tu siedzący mają problemy ze zdrowiem psychicznym

Gość adirettura
Oj ,psycholog się znalazł. Czytam nie od dziś kafeterię,jestem za partnerstwem w związku,ale mdlą mnie już te dysputy a propos...kto na co leci...

Gość adirettura
" Panny, które nie chciałyby mnie obsikać 7-8 lat temu, dzwonią teraz pytając - co robisz w weekend ? " ---gościu,za to-obsikać- ... taki mega prymitywny język,nawet z kasą jesteś maleńki....z czym do ludzi? Pewnie jedynie grubą forsą możesz coś wskórać,bo poziom Twojego zagajenia topicku jest zerowy.Prowokator-liliput.

Gość zamilcz kobieto

Gość adirettura
Moja refleksja,a zarazem pytanie..po paromięsięcznej,lużnej obserwacji kafe: -czyżby kafeteria stała się magnesem dla mięczaków?

Gość zamilcz kobieto
pani już podziekujemy 🖐️

Gość adirettura
Zamilczę,kiedy będę miała na to ochotę. Dzisiaj mam zamiar krzyknąć: DOŚĆ PONURACTWA NA KAFE!!!

Gość adirettura
:) no dobra,już idę,bo mnie jeszcze wirtualnymi psami poszczujecie.:):):)

Gość zamilcz kobieto
dosc ponuractwa na kafe, a w realu - materializmu 🖐️

Gość adirettura
oj...komuś na odcisk stanęłam...siedź tak dalej z tyłkiem przykutym do stołka i nic nie rób ,oporóczśledzenia wpisów na kafe....a biedakiem będziesz na bank...albo do szkoły się nie chciało chodzić,albo ma się dwie lewe ręce do roboty.....

Gość adirettura
:) sorki,ale już się nie użalam nad użalającymi się....

Gość zamilcz kobieto
jak to kiedys powiedzial Linda: nie chce mi sie z toba gadac

Gość
3,5 k to mało na dwoj, fakt. Tyle, że, drogie panie, jeśli facet zarabia więcej, dużo więcej, to czy jesteście wystarczająco dobrą partią? 25+ roszczeniowo nastawione, ciało nie te, z przeszłością... Jaki bogaty by was chciał? :P Oferując dużą kasę człowiek woli kupić Rolls-Royce\'a, a nie malucha, czy Matiza :D :D :D

Gość hurrraaaaa
przestancie,, przeciez wiadomo ze kobietom chodzi o kase pomyslcie sobie: ile facetow w zwiazku chcialoby by byc kawalerami zeby znowu mogli sobie uzywacv do woli? ciekawe pytanoie nie