Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ernnii

Dla coraz wiekszego grona kobiet ATRAKCYJNOSC FACETA = JEGO KASA

Polecane posty

Gość studentka z Krakowa
w chwili obecnej chodzę z chłopakiem który nie ma kasy(ledwo mu wystarcza na akademik, wyżywienie i inne podstawowe wydatki) ale jest na trzecim roku naprawdę ciężkich i dobrych studiów. Dlaczego z nim jestem? Ano dlatego że jest zaradny np: potrafi wykombinować kwiaty nawet jak nie ma kasy (polne:) ), znaleźć sposób na ciekawe spędzenie czasu niekoniecznie w modnych klubach czy drogich restauracjach. Własnie to mi sie w nim najbardziej podoba. Dodam ze nie chodzę z nim dlatego że kiedyś będzie miał dobrze płatna pracę, ponieważ nasz związek moze nie przetrwac tyle:) pozdrawiam:)

Gość weqfds
" Samiec ma zapewnic bezpieczenstwo samicy i jej mlodym." a co ty zrobisz, jak facet straci prace i nie bedzie mogl znalezc rownie dobrze platnej? Zostawisz go przeciez dla innego, bo ten obecny nie bedzie potrafil zapewnic bezpieczenstwa tobie i dziecku. Ty materialistyczka kurwo.

Gość ofer ma
"to nie kasa. Kasa wynika z tego co robisz. Raczej dobre studia i praca, czyli zaradniosc zyciowa i poukladane w glowie - a to wlasnie dziewczyny rajcuje bardziej niz uroda," ale poważnie, macie jakieś trudności z czytaniem? co jest takiego trudnego w zrozumieniu tego zdania: "Panny, które nie chciałyby mnie obsikać 7-8 lat temu, dzwonią teraz pytając - co robisz w weekend ?" z którego jasno wynika ze kobiety nie były tym panem zainteresowane dopóki nie osiągnął swojej pozycji. kiedy ciężko na nią pracował ale jeszcze był biedny (będąc na studiach i stażu) "nie chciałyby mnie obsikać". czyżby wtedy był głupszy? nie miał "poukładane w głowie"? jak chcecie kogoś oszukać to naprawdę znajdźcie głupszego.

Gość weqfds
i jeszcze cos "Raczej dobre studia i praca, czyli zaradniosc zyciowa i poukladane w glowie " autor wyraznie napisal, ze kiedys nie mial brania wsrod kobiet. A przeciez studiowal! Zaradnosc tez nie wziela sie nagle zninkad. Idz w pizdu z takimi teorami.

Gość studentka z Krakowa
Ernnii: a wiec nie martw się:)

Dsffds - to jest jeden z motorow napedowych jak dostaje lenia i mi sie na zajecia nie chce isc :) studiuje przede wszystkim dla siebie, bo jestem zawsze glodna wiedzy :)

Gość ofer ma
"pomijając komiczne of kors" panienka jak widzę zafascynowała się z lekka komiczne :D no cóż, w końcu jeździ subaru, zarabia w 5 cyfrową kwotę miesięcznie. jest OK. tylko że takie panienki to ma raczej do jednorazowego użytku.

Gość nie kompromituj się ..
weqfds - ale to też uproszczenie ... Bo nastolatki na pewno zwracają większą uwagę na urodę i całkowicie inne rzeczy im imponują ... niż w późniejszych latach ... Z czasem zaczynają patrzeć inaczej ... inne kryteria .. i niekoniecznie, to materializm ..

Gość weqfds
Oczywiscie, ze nie materializm, a "poczucie bezpieczenstwa finansowego". Jak zwał, tak zwał.

Gość krówka ..
ale ktoś odkrył coś niesamowitego:D:D że pozycja społeczna,pieniądze itp są atrakcyjne :D pewnie jeszcze cię dziwi że ładny wygląd jest atrakcyjny?:O jeśli kogoś tak szokują oczywiste sprawy-jak to że piękny,młody,bogaty jest fajniejszy niż beznadziejny to się chyba wczoraj urodził:O

Albo jak taki jeleń ma forsę a potem nie ma. Kobieta go zostawia. Albo jak ona poznaje koleżankę co jej mąż zarabia 10 tys a nie 5 tys jak jej. I gadam mu o tym że oni mają to i to i byli tam i tam. Do dupy z takimi pasożytami. Lepiej być samemu. A jak ktoś ma powodzenie to niech sobie używa, ale niech się nie żeni bo wtedy to nie będzie juz jego forsa (ale jego charówka)

Nie każdy ma szansę mieć dobrą pozycję spoleczną i duże pieniądze. I co ma jeszcze do tego uroda ? Jak ktoś się uczył, jest uczciwy, inteligentny i zarabia załóżmy 2,5 tys a nie 5 tys to znaczy ze jest beznadziejny ?

Gość krówka ..
uroda ma to do tego ze:uroda = atrakcyjność,tak samo jak wysoka pozycja = atrakcyjność,nie wiem czemu ludzi oczywiste sprawy tak dziwią:O

Gość dsffds
"teraz jest pytanie o milion !!!" nawiedzona jestes czy co?

Gość ofer ma
"Tak, w internecie to nawet ja mogę jeździć subaru. O ludzie, rozwalacie mnie" ktoś tu ma chyba problemy z głowa. jeżeli nie przyjmujemy za prawdziwy wizerunku osoby znanej z internetu to jaki sens ma w ogóle wspominanie o niej? komiczne tworzy taki swój wizerunek jaki tworzy, czy jest on prawdziwy - można dyskutować. no ale taki jest i koleżanka mała mi tak się nim jarając właśnie o tym wizerunku myśli a nie o tym jaki komiczne jest naprawdę. bo tego nie wie.

Gość weqfds
"uroda ma to do tego ze:uroda = atrakcyjność,tak samo jak wysoka pozycja = atrakcyjność,nie wiem czemu ludzi oczywiste sprawy tak dziwią" a ja nie wiem, dlaczego kobiety sie dziwia, ze faceci szukaja pieknych kobiet. W koncu piekno = atrakcyjnosc. Skoro kobiety nie chca biedakow, to czemu faceci maja brac brzydule? Czemu wtedy padaja hasla o "patrzenie na wnetrze"? I szkoda ze nadal nie dostalam odpowiedzi, co byscie zrobily, gdyby facet stracil prace? Moze znajdzie inna, moze nie, moze znajdzie lepsza, a co jesli znajdzie gorsza? Ja wiem, ze go zostawicie dla innego, ale chcę to uslyszec od was.

Czytam na forach (bardziej specjalistycznych niż to) że wygląd faceta nie ma znaczenia (w sensie fizyczności) Liczy się zachowanie faceta. I nawet kasa nie ma aż takiego znaczenia (jeżeli nie klepie biedy) Pozycja społeczna to co to niby jest. Trzeba być posłem ? Liczy się człowiek a nie to co on ma

Gość weqfds
"nie chodzi o to, ILE ZARABIA, tylko czy zarabia zgodnie ze swoimi wymaganiami i mozliwościami." aha, czyli jak ktos zarabia 1000zł. bo te pieniadze sa zgodne z jego wymaganiami i mozliwosciami, to nie jest beznajdziejny? :D

"Czytam na forach (bardziej specjalistycznych niż to) że wygląd faceta nie ma znaczenia (w sensie fizyczności) Liczy się zachowanie faceta. I nawet kasa nie ma aż takiego znaczenia (jeżeli nie klepie biedy) Pozycja społeczna to co to niby jest. Trzeba być posłem ? Liczy się człowiek a nie to co on ma" w drugą stronę niestety nie działa :o

Gość weqfds
"w drugą stronę niestety nie działa" w pierwszą stronę tez :o a te specjalistyczne fora to pewnie ludzi od nlp, pua, czy innych skrotow

Gość nie kompromituj się ..
mi mała - tak, chyba trafiłaś w sedno ... Faktem jest, że tak faceci właśnie postępują ... Przypomina mi to pewne spotkanie z kuzynem mojego faceta ... Spotkaliśmy się w klubie ... Facet jest beznadziejny, wygląda jakby tkwił w półśnie, niezbyt atrakcyjny ... ogólnie z wyglądu taki chłop ze wsi ... A z inteligencją jeszcze gorzej .. Chwila rozmowy ... a on leci tekstem: "też miałbym dziewczynę, ale nie mam kasy" :O A potem przez 2 godziny opowiada, jak to źle jest na świecie i w ogóle beznadzieja ... brak pracy, kasy .. Prawie zasnęłam, mimo tetniącego muzyką i życiem klubu ... Tak, to pewnie ten przedział facetów ... najbardziej znających się na kobietach ...