Gość taki pisak Napisano Listopad 22, 2008 WIEM mam to złapałem w siatkę na motyle delikatnie bez gwałtownych ruchów powoli wpadło i jest .Może polowanie bez krwawe świadczy o człowieku -kim jest myśliwy łapiący w sieci wiatr nie wyhodował nie wytresował a ma -wiatrak to czy wariat a może romantyk to jest ?Wpadła i już zostanie i będzie… i będzie pląsająca panna na powietrzna -a on zagarnie rękami w jej włosy podmuchy wiatru by włosy falowały, by pląsała ta panna jak ptak.mam to, złapałem w nos ten katar co ma 7 dni i parę lat co nie mija a trwa i jest.Może to alaergja jakaś co raz za młodu wpadła w nosa i nie da się wykichać -kim jest ten zakatarzony nieodnajdujący ciągle chusteczki, może to ja?Wpadł i zostaje a laryngolodzy niech się od-kichają od nas bo cała ta droga kropelkowa należy tylko do nas.. powierzchnie twego ciała przestrzeniami naszymi się stały znam miejsca gdzie gubią się moje palce niby znają ściezkę ale za kazdym razem błądzą w tobie tak jakby powierzchnia była nowa, pierwsza... Mojej Żonie za to że jest http://darkman7.wrzuta.pl/audio/c1JZFvi7fk/the_cure_-_love_song Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach