Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozum iem

jakich uzywacie perfum

Polecane posty

Gość nie rozum iem

tez uwazacie za dobry zapach to podstawa i warto wydac na ten luksus kilka stówek? jaki jest was ulubiony zapach ?

Gość EsKa_Version
nowe pumy fioletowe:) luksus

ja mam 3 ulubione i je uzywam w zaleznosci od dnia :P i humoru hehe, sa to : lacoste - touch of pink hugo boss - femme dior- miss dior cherie ,

takie orginalne perfumy koszuja troche, ale dlugo zapach sie utrzymuje. generalnie satysfakcja gwarantowana , :d

Gość zdrapka_
puma luksus heh.. dior jadore jak marzenie :)

Gość używacie na dzien
perfum??

Amor amor - Cacharelle, berdzo ciepły zapach. Green Tea - Elizabeth Arden - bardziej świeży zapach. Be Delicious green - DKNY. No i ponadczasowy, jedyny w swoim rodzaju, w Polsce niestety juz niedostepny zapach Vanilla Fields Coty. A na wielkie wyjścia - Poeme- Lancome.

Gość kropka__
przerwa, woda perfumowana jest o wiele trwalsza niz woda tolaletowa. w saforze są stosunkowo drogie, tak samo jak w daglasie. na allegro mozna kupic oryginały ze sklepów praktycznie za połowe ceny (często testery, ktore są o wiele trwlasze.) btw, tez uwielbiam diora. klasyka :) moim zdaniem warto zainwestowac i poczuc sie luksusowo :)

Wachalam ostatnio najnowszy purpurowy Amor, ale szczerze? Wole klasyczna czewien... Z meskich kocham szarego Bossa i Azarro Chrome

Gość kropka__
o mój Boże, jak dla mnie każdy facet powienien pachniec homme sport Diora, dziewczynyyyy orgazm :D

Gość ugamuga
DKNY zielone zupelnie mnie nie zachwyciło.. chociaz na codzien pewnie calkiem fajnie jesli ktos preferuje swieze zapachy.

Gość sombreroo
Kenzo

ja kupuje perfmuy na lotnisku ( bo taniej) albo prosze znajomych badz rodzine i mi kupuja :P u nas w sklepach perfumy te sa o wiele drozsze ;/ zreszta te panie ktore tam obsluguja nie sa za mile :P nie daja nawet probek a wiadomo ze na skorze perfum pachnie inaczej niz na papierku, w innych krajach jakos inaczej jest .

Gość gdzie tam
kurcze zaplaciclam dzis 290 zł za 50 ml diora piekne sa i oh i ah, ale szlag mnie trafil jak zobaczylam, ze na allegro 100 ml moge kupic ponizej 200 zł ;| zalamka...

Gość uwielbiam pume czerwona syna
a dla siebie klasyczna, zadko juz spotykana celine dion ostatnoi bardzo mi sie podoba zapach z avonu, tomorrow ..in love. lubie takie slodkie nuty

Gość mniejszaaa-
a co powiecie o extraordinary z avonu. uzywa ktos ?

robaczek adidas w rozu 9 tez słodki:D

mniejsza:o nie znam

Ugamuga - co powiesz na DKNY RED? A Tomorrow jest super, uzywalam zanim nie sprowadzilam sobie VAnilli Fields... Teraz mam waniliowe życie;)

Gość NIE MOWI SIE PERFUM
PERFUMY!!!!!!!! POWTARZAM P E R F U M Y

Gość uwaga na allegro
ja kupiłam kiedyś Elizabeth Arden z allegro bo były sporo tańsze i okazało się że to jakaś marna podróbka (a miały być oryginalne)....

Gość ja natomiast uzywam
Armani - diamonds Lancome - hypnose Ralph Lauren - glamorous Paco Rabanne - ultrafiolet to sa moje ulubione i zawsze mam wszystkie 4 butelki. czasem Boss - red, ale ostatnio meczy mnie tez napach wiec stoi nieuzywany. moze do niego wroce od czasu do czasu

uwaga na alegro powaga? znalazlam sobie wlasnie Celine:o i teraz mnie zniechecilas do kupna. ajest sporo taniej i mam dylemata:(

Gość mniejszaaa-
hmmm.. no bo wlasnie zastanawiam sie jak to jest z tym allegro, że cany są ponad 50% nizsze.. troche podejrzane. mozna trafic na jakies wybraki ;p