Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupla ex

nie rozumiem spasnietych facetow

Polecane posty

Gość szczupla ex

czemu sie nie chca odchudzac?? mialam takiego faceta co do najchudszych nie nalezal (malo powiedziane byl poprostu gruby) gdy mowilam mu ze ma sie odchudzac twierdzil ze od jutra i ze nie rozumie czemu mu kaze sie odchudzac. aaa i oszukiwal mnie ciagle na temat swojej wagi,mowil ze wazy 97kg przy 193cm wzrostu ale wg mnie to bylo duzo wiecej(conajmniej 110).nie chcial sie przy mnie wazyc. a gdy przychodzilam do niego to mi gotowal np spagetti a sam jadl jakas marna kanapeczke z pomidorem.efekty diety?zadne.przez 2lata. nie rozumiem tego.a od kobiet sie wymaga

Jak widziałaś, że on nie może zmobilizować się do odchudzania to trzeba było mu pomóc. Razem z nim iść na siłownię i ćwiczyć, wyciągać na rower , basen albo na wspólne bieganie gdzieś za miasto. ''a gdy przychodzilam do niego to mi gotowal np spagetti'' I to był błąd. On gotował dla Ciebie spagetti, a jak wychodziłaś to zjadał to co zostało ;)

Gość szczupla ex
nie nie nie jak mowilam ze bedziemy chodzic na silownie to mowil ze on sam bedzie chodzic bo tam sie naogladam jakichs przystojniakow :/ zapisal sie np na ta silownie to pozniej wyszlo ze poszedl tylko chyba 2x,tak samo z basenem. a jak go spotkalam ostatnio to przytyl chyba dodatkowe 5kg

Gość szczupla ex
a i jeszcze biedaczek twierdzil ze on by nie chcial byc z jakims tlusciochem bo rzygac by mu sie chcialo.smieszne nie?:)

Gość papam
FACECI TAK MAJĄ, SAMI SĄ OTYLI ALE Z GRUBĄ LASKĄ BYĆ NIE CHCĄ, TYLKO WYMAGAJĄ OD NIEJ BY BYŁA SZCZUPŁA :-( TO ZWYKŁA HIPOKRYZJA I TYLE! I CHYBA TEŻ BEZCZELNOŚĆ Z ICH STRONY...LASKA MA BYĆ SZCZUPŁA A ONI MOGA WAŻYĆ PO 110 KG?! ;-)

Gość gracek
dokładnie papam - laska ma być szczupła, a facet nie musi.

Gość abccbaabccba
\"FACECI TAK MAJĄ, SAMI SĄ OTYLI ALE Z GRUBĄ LASKĄ BYĆ NIE CHCĄ, TYLKO WYMAGAJĄ OD NIEJ BY BYŁA SZCZUPŁA TO ZWYKŁA HIPOKRYZJA I TYLE! I CHYBA TEŻ BEZCZELNOŚĆ Z ICH STRONY...LASKA MA BYĆ SZCZUPŁA A ONI MOGA WAŻYĆ PO 110 KG?! \" To tak, jak kobiety. Same kasy nie mają ale od faceta wymagają kokosów. :)

Gość papam
GRACEK; A NIE UWAŻASZ ŻE TO ZWYKŁA HIPOKRYZJA ZE STRONY FACETA? I MYSLISZ ŻE KTÓRAŚ BĘDZIE CHCIAŁA BYĆ Z OTYŁYM GOŚCIEM ;-)? JESLI LASKA JEST SZCZUPŁA, BĘDZIE CHCIAŁA ZADBANEGO KOLESIA A NIE OTYŁEGO GOŚCIA Z BRZUCHEM OD PIWSKA. A POTEM FACECI SKOMLĄ, ŻE ŻADNA ICH NIE CHCE! NIECH MOŻE ZNIŻĄ SWOJE WYMAGANIA?! JAK OTYŁY, NIECH NIE CZEKA NA SZCZUPŁĄ I ŁADNĄ...BO SIĘ NIE DOCZEKA! SAM SOBIE ROBI KRZYWDĘ.

Gość szczupla ex
hm wydaje mi sie ze mogl wazyc 110 bo mam brata ktory ma prawie taki sam wzrost i jak tyle wazyl( na szczescie przez chwile) to wygladal podobnie do niego. do dzis nie moge pojac czemu sam nie chcial dobrze wygladac.no ale w sumie co sie dziwie skoro babcia od najmlodszych lat go spasala i w dodatku UWAGA twierdzila ze przeciez on jest chudy!!i mowila ze widocznie mam cos nie tak "pod kopula" ,chyba jakies "anorektyczne zapedy". boze nie chce wiedziec jak on bedzie wygladac za 10lat

Gość facet z nadwaga
jestem faceem, mam 20 kg nadwagi i kompleksy z tego powodu, uwazam ze wstydzilbym sie miec normana dziewczyne, po prostu zadna nie zasluguje na takie oblesne cialo, dlatego tez korzystam z uslug prostytutek, heh "smutna" prawda

Gość facet z nadwaga
choc takiego co korzystal z prostytutek zadna tez nie bedzie chciala, nawet jak zrzuci te 20 kg i bedzie wygladal jak model a wiec... po prostu sie nie dowie :P

Gość michalllllll
Ale jestescie okropni naprawde gdyby wszystkie dziewczyny miały takie podejście to spora częśc facetow w tym kraju nnie mialaby kobiety a moi znajomi w wiekszosci z nadwaga mają super laski. Wygląd to ie wszystko i co mądrzejsze dziewczyny o tym wiedzą.

"moi znajomi w wiekszosci z nadwaga mają super laski. Wygląd to ie wszystko i co mądrzejsze dziewczyny o tym wiedzą." Acha, ale Twoi koledzy nie są zbyt mądrzy, bo mają super laski, a wygląd to nie wszystko przecież. Czyli jestem głupia, bo chcę szczupłego chłopaka. Interesujący tok myślenia. Logka godna faceta.

Gość wyszłam z kąpieIi
o, jest i nasza forumowa wywłoka 'wyszłam z kąpieli' i co, mieli mnie zbanować, a tu chuuj?

Gość szczupla ex
gracek-spadaj stad patalachu facet z nadwaga- hm a probowales sie w ogole odchudzac??bo moj byly to ciagle tylko na moje prosby zaczynal diety ale po jednym dniu konczyl ,albo caly dzien nic nie jadl i po powrocie do domu o jakiejs 24 jadl kolacje i sie dziwil ze nie chudnie.albo jadl obiadki mamusi na diecie ktore sa tluste jak nie wiem. michal-przez pare lat nie liczyl sie dla mnie jakos wyglad.ale nawet nie wiesz jak mnie wkurzalo ze on nic ze soba nie robi.wtedy patrzylam na to ze ma super charakter(do czasu....) i wyglad tak mi nie przeszkadzal ale byl taki ciagle zazdrosny przez swoje kompleksy,ze nie pozwalal mi wychodzic samej do centrum hand,nawet apteki bo jeszcze sobie innego tam poznam.kompleksow mase ale najlepiej nic nie robic zeby sie ich pozbyc,tak czy nie?!

Gość wyszłam z kąpieIi
trzym pysk i dawaj bana kurrrwo

Gość Nie no....... tragedia
spasionych a nie spasnietych! I "babcia go spasala"... zalosne :O Naucz sie dziewczyno najpierw polskiego, bo az w oczy razi!

Gość szczupla ex
sluchaj nigdy nie studiowalam polonistyki a po drugie to nie przejmuje sie takimi glupotami:)

Gość nicnieda
GRUBY KOLEŚ MOŻE MIEĆ LASKĘ..ALE NIECH NIE WYMAGA OD NIEJ BY BYŁA SZCZUPŁA...BO TO SZCZYT EGOIZMU I HIPOKRYZJI!!!

23:25 [zgłoś do usunięcia] michalllllll Ale jestescie okropni naprawde gdyby wszystkie dziewczyny miały takie podejście to spora częśc facetow w tym kraju nnie mialaby kobiety a moi znajomi w wiekszosci z nadwaga mają super laski. Wygląd to ie wszystko i co mądrzejsze dziewczyny o tym wiedzą. Hm, a masz też kolegów, którzy są "superciasteczkami" i w większości mają laski z nadwagą? Bo jeśli tak, to ta prawda o wyglądzie i mądrość jest obca Twoim kolegom :P

Gość kupicha
ODPOWIEM PRZEDMÓWCZYNI! NIE, FACET NIE BĘDZIE Z GRUBĄ KOBIETĄ... KOBIETA JEST OD TEGO BY DBAĆ O SIEBIE! MA BYĆ SZCZUPŁA, LUB O NORMALNEJ FIGURZE! NIE MOŻE BYĆ SPASIONA...TAKI MOŻE BYĆ JEDYNIE FACET. JEMU PASUJE PIWNY BRZUCH...JEJ NIE!

Gość szczupla ex
kupicha-co za pustak(prawie jak ten z Feel prawda?:)) facetowi pasuje brzuch?tak sobie to tlumacz,nie wiem chyba sam jestes spaslakiem badz jestes dziewczyna spaslaka,innego wytlumaczenia nie przyjmuje,wybacz:)

Gość kupicha
NIE, NIE JESTEM SPAŚLAKIEM...ANI DZIEWCZYNĄ SPAŚLAKA ;-) ALE FACET MOŻE MIEĆ BRZUCH PIWNY I WYGLĄDA SPOKO. A JAK LASKA MA MIEĆ OBTŁUSZCZONY BRZUCH TO RZYGAĆ SIĘ CHCE :-( A JAK TU TAKĄ DOTYKĄĆ...NIE MÓWIĄC JUŻ O SEKSIE, BLEEEEEEEEEEE.