Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 marta1234567

dzis rozstalam sie z kochankiem po 3 latach znajomosci

Polecane posty

Go艣膰 wez
ale tu smutno

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 to czemu
up ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda 29
Hej dziewczyny :) co u Was ciekawego? co u mnie? ...za jaki艣 czas napisz臋, pozdrawiam cieplutko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marta1234567
czec dziewczyny:) Ojj dlugo tu nie zagladalam ,myslalam ze topik"umarl",,, co u was??? u mnie bez wiekszych zmian, powolutku lecze sie z K , bywa roznie raz lepiej raz gorzej, czas leczy rany.....jakos daje rade pozdrawiam serdecznie- piszcie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda 29
O witaj Marta :) My艣la艂am,ze mo偶e zesz艂a艣 si臋 z K, jednak nie. U mnie by艂 zast贸j, ale w tej chwili zn贸w mamy 艣wietny sta艂y kontakt, jest tak jak na pocz膮tku, ci膮g艂e rozmowy, smsy, czyli tak jak bym chcia艂a. Wkr贸tce czeka nas powa偶na rozmowa (po raz kolejny), zobaczymy co dalej....z艂ama艂 nasza umow臋, chce ze mn膮 by膰 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 by艂o i nie wiem co dalej
cze艣膰 dziewczyny m贸j znowu zamilk艂. Ja ju偶 nic nie rozumiem :( Ju偶 by艂o dobrze a teraz znowu cisza, zwariuje przez niego. Chyba czas da膰 sobie spok贸j z tym :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda 29
cze艣膰 by艂o... :) mam to samo, ju偶 by艂o fajnie, teraz znowu zonk :(, napisa艂am smsa ale mnie zgasi艂. Mia艂 przyjecha膰 na weekend, nie przyjedzie :( To wszystko jest bez sensu, zreszt膮 od pocz膮tku by艂o. I tak si臋 zachowuje facet, kt贸remu niby zale偶y, to ciekawe jaki jest jak mu nie zale偶y, wkurwia mnie i tyle. Jeden krok do przodu, dwa w ty艂 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 normalny facet..........
tobie to si臋 chyba co艣 w glowie popierdoli艂o co ty myslisz 偶e on nie ma uczuc,ze chce czego艣 wiec臋cej to dziwne dla ciebie bo dla mnie wcale zrobi艂a艣 z niego myszk臋 miki ,uk艂ad- bo tobie tak wygodnie bo masz meza ktory w twoim zyciu zrobi艂 bardzo wiele dla ciebie, bo boisz sie rodziny i innego wstydu i on cie wkurwia,dobrze 偶e cie zgasi艂 zaczyna widze normanie my艣le膰 , daj mu spok贸j egoistko i zacznij myslec o rodzinie a nie o komplikowaniu komus 偶ycia.

Udost臋pnij ten post

a ty dobrze si臋 czujesz?? skoro sieroto nie wiesz o czym piszesz to nie pisz albo poczytaj sobie co wcze艣niej napisa艂am

Udost臋pnij ten post

chyba 偶e to nie by艂o do mnie :)

Udost臋pnij ten post

sieroto czy ja napisa艂em do ciebie bo mnie sie wydaje 偶e nie

Udost臋pnij ten post

no przecie偶 doczyta艂am sorrry :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda 29
uk艂ad- bo tobie tak wygodnie... uk艂ad to by艂 na pocz膮tku, jasna sytuacja bez zwodzenia, nadziei i obietnic, oboje na to przystali艣my ale wysz艂o inaczej teraz oboje jeste艣my zaanga偶owani, chyba za du偶o nie wymagam je艣li chce mie膰 normalny kontakt, i tak mnie potem b臋dzie za to przeprasza艂 "daj mu spok贸j egoistko" wierz mi,偶e chcia艂am, ale on nie "boisz si臋 rodziny i innego wstydu" nic podobnego, ale jak mog臋 zostawi膰 jednego faceta, kt贸rego te偶 kocham dla drugiego, to on ma nieudane ma艂偶e艅stwo , nie ja

Udost臋pnij ten post

acha ty masz udane ma艂偶enstwo,kochaj膮cego m臋偶a a on ma nieudane - zaczynam go rozumiec tu ju偶 nie ma zadnego uk艂adu tu s膮 emocje .ale z ciebie wyrachowana pizda 偶al mi go i twojego me偶a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda 29
s艂uchaj, to nie jest tak jak piszesz, ju偶 wcze艣niej chcia艂am zerwa膰 z nim kontakt dla jego dobra,mi tez by艂oby ci臋偶ko ale przede wszystkim chcia艂am to zrobi膰 dla niego, prosi艂, p艂aka艂, 偶ebym tego nie robi艂a, to dla mnie tez jest bardzo trudna sytuacja, zw艂aszcza,偶e on ostatnio tyle przeszed艂, nie chce go dodatkowo za艂amywa膰,

Udost臋pnij ten post

ty we偶 mnie nie roz艣mieszaj ,jaki艣 pierd贸艂 sobie do g艂owy nak艂adlas przeciez to ty niechcesz z nim zerwac, nie wywlekaj jaki艣 jego problemow jak bys chcia艂 a z nim by膰 to napewno by zaraz by艂 przy tobie a teksty w stylu i tak b臋dzie mnie przeprasza艂 o czym 艣wiadcz膮 no o czym,ty znim zdradzasz meza czy z me偶em zdradzsz jego , wyrachowanie , nielojalno艣膰, k艂amstwo,ob艂uda,butno艣c- wro偶e ci samotno艣c bo kto艣 sie kiedy艣 wkurwi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda 29
chodzi mi o to,偶e mnie denerwuje jego zachowanie, chyba lepiej mie膰 normalne relacje a nie jakie艣 g艂upie odzywki/smsy (za kt贸re potem przeprasza) "jak by艣 chcia艂a z nim by膰 to na pewno by zaraz by艂 przy tobie " wiem o tym, ale nie mam 偶adnych powod贸w 偶eby odej艣膰 od m臋偶a,mam udane ma艂偶e艅stwo, dziecko, wsp贸lny biznes,wi臋c o czym tu mowa 偶ebym mia艂a cho膰 jeden pow贸d,偶eby odej艣膰 od m臋偶a na pewno bym to zrobi艂a,偶eby z nim by膰. To tyle w tym temacie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to czemu
gwiazdo ale Tobie juz tylwe osob tu tlumaczylo,ze po pierwsze za duzo od niego wymagasz a po drugie takie normalne relacje nie istnieja :O Nie chcesz go to sie od niego odwal do jasnej cholery :O dobrze ze moj byly k ma choc troche rozumu i szacunku do mnie i sie nie odzywa to chyba najlepsza rzecz jaka mogl zrobic

Udost臋pnij ten post

to czemu widze ze z ciebie rozs膮dna dziewczyna ,wysz艂a艣 z chorego bajzlu,ten koles to jakis czubek jak ty si臋 mog艂a艣 w nim zakochac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to czemu
normalny facet ja w tym tkwilam tylko 3 miesiace ;) szybko sie opamiatalam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to czemu
gwiazdo moja druga jestes duzoooo mniej warta od mojego ex kochanka :P Ty zdradzasz meza ktorego kochasz i masz udane malzenstwo :O On przynajmniej byl nieszczesliwy i mial jakis powod zeby miec kogos innego a jak ma mnie w dupie to lepiej dla mnie :D bede miala kogos lepszego niz on :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to czemu
a spedzalismy razem cale weekendy cale soboty i niedziele wiec nie tylko na spacerze z psem :P napewno spedzilam z nim w czasie dwoch mies wiecej czasu niz Ty ze swoim przez rok :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda 29
Ty zdradzasz m臋偶a kt贸rego kochasz i masz udane ma艂偶e艅stwo i to jest w艂a艣nie m贸j problem,偶e kocham ich 2

Udost臋pnij ten post

gwiazda jeszcze zapomnia艂em napisac ze jeste艣 strasznie chamska,twoja kole偶anka z topicu ci nie zazdro艣ci napewno ,jest m艂od膮 dziewczyn膮 kt贸rej jakis lovelas namiesza艂 w g艂owie ,nie ona pierwsza i ostatnia z tego co widze ty jeste艣 starsza ale napewno nie madzrzejsza,piszesz 偶e masz dziecko ciekawe a argumenty ktore ty przedstawiasz wog贸le mijaja sie z rzeczywisto艣ci膮 w og贸le miotasz sie w pisaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda 29
tak jak i z uczuciami, bo mam w sobie tyle emocji, w 偶yciu bym nie pomy艣la艂a,偶e tak mi odbije

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to czemu
gwiazdo jaka Ty jestez zalosna :O :O Moja droga poznalismy sie pol roku po jej zajsciu w ciaze a jak wiesz przez pol roku wiele moze sie zmienic !!! wiec nie mow,ze chodza do zlozka bo sie sama gubisz :O najpierw mi mowisz,ze bylam dziura do zapchania bo on nie mial sexu a potem ze chodzi z nia do lozka :O gdzie tu logika moja droga ????????????????????? A poza tyo czy facet uprawia sex czy nie da sie poznac :P no chyba ze sie jest gwiazda :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to czemu
ciekawe czy Ty chodzisz z mezem do lozka :P a jak nie to jak mu sie tlumaczysz ? a jak tak to jestes jeszcze bardziej zalosna :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazda 29
no w艂a艣nie w ostatnich miesi膮cach ci膮偶y nie mia艂 z ni膮 seksu, bo wiele przysz艂ych matek nie chce albo si臋 boi, proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to czemu
to mial ze mna :D :D

Udost臋pnij ten post