Ania 1986 0 Napisano Listopad 22, 2008 Witajcie, może któraś z Was miała taki problem - boli mnie prawny jajnik - tzn czuje jakby dziwne skurcze, w dodatku mam wrażenie że nie wysiukuje się do końca.. czytałam gdzieś, że może na to mieć wpływ problem z kręgosłupem. - bardzo mnie bolą dolne kręgi, i ponoć one uciskają narządy wewnętrzne.a dwa to podobno objawy ciąży - ale zażywam pigułki, będe wdzięczna za jakieś opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anik... Napisano Listopad 22, 2008 mysle ze powinnas zasiegnąc porady lekarza. szczerze mówiąc nie spotkałam sie z czyms takim. nie wydaje mi sie zeby to był objaw ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od jakiegos czasu Napisano Listopad 22, 2008 mi sie wydaje ze to przerost prostaty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka149 Napisano Listopad 22, 2008 ja mialam cos podobnego i tez myslam ze to ciaza a okazalo sie zapalanie drog moczowych ale musisz isc do lekarza on Ci powie co i jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach