Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dewssfqw

własnie kupiłam za 100zł..

Polecane posty

Gość dewssfqw

stanik w triumphie i mam o to do siebie żal.. moglam kupic 3 takie na ryneczku.. ;(

Gość nie powiem wam
nie pierdol,napewno jest zajebisty :) wrzuc fote jak Twoje cycuszki w nim wygladaja :)

Gość a jak leży
???? pasuje chociaz??

Gość duża ryba
ja ostatnio wydałam trzy stówy :o

Gość dewssfqw
no własnie jest zwykły i czarny bez żadnych koronek.. mam starsznie małe piersi :O aż nie wiedzialam,ze tak małe.. ;( załamałam sie

Gość dewssfqw
boże.. ja mam 70A !!!!!!!!!!!

Gość nie powiem wam
male sa fajne:)

nie ma czegoś takiego jak 70 a. best bra forumowe kompendium wiedzy stanikowej ci to wytłumaczy :D

Gość dewssfqw
przegrałam życie.. ;( mam najmniejsze balony wsród wszystkich pań ,ale ze mnie chłop ! :O

Gość dewssfqw
jak nie ma jak jest.. to jest najmniejszy rozmiar jaki moze byc w sklepach ! :O załamałam sie słowo daje

Gość dewssfqw
oj przestan juz robaczku;/ ciekawe co Ty bys powiedzial gdybys nmial małego..to nie jest śmieszne ! mam najmniejszą miseczke jaka istnieje..'/:O

Gość ja mam małe piersi ale nosze
65dd albo 65e;)

Gość dewssfqw
hmm ;( nie bede nosic za duzych stanikow bo mi sie juz w ogole piersi spieprza..ej ,a ja mam 16 lat to jeszcze mi urosną?;/

już raczej nie urosną. nie nosisz za dużego stanika, tylko dopasowany, a wieksza miska sprawia ze biust lepiej lezy i ze wydaja sie wieksze pod bluzka. poczytaj na tym forum co linka ci dalam. aha. jestem kobietą ;)

Gość dewssfqw
hahahha :D:D:D

To nie są stracone pieniądze sama miałam dwa z tej firmy i pierwszy znosiłam do maximum że mało się nie rozpadł, a drugi teraz mam i jest fantastyczny nie oddałabym go za 1000 z bazarku.

nikt nikomu nigdy nie każe nosić za dużych staników, ale dobrze dopasowane, bo takie 70a to np jest na ok75-80 pod biustem i tak ok 92w biuście(mierzone bez stanika bądź w całkowicie miękkim staniku)

Gość hhtp
A jest tyle leszych firm od triumpha, nie dość, że mają normalną rozmiarówkę (tzn nie ograniczają się do kilku rozmiarów) do tego mają ładniejsze staniki

Gość dewssfqw
no ja mam pod biustem 74 a w biuscie 82 :) dokładnie.. naprawde nie urosną mi juz??

na ryneczku to Ty kupisz gówno a nie Triumpha. na cyckach sie idzie na jakosc a nie na ilosc. dobrze dobrana bielizna = dobre samopoczucie i wyzsza samoocena. i nie histeryzowac tam, duże cycki to też problem :)

Gość dewssfqw
ale odpowiedzcie mi prosze ,czy juz naprawde nie ma szans,zeby urosły mi piersi? chcecie mi powiedziec,ze moja mama ,ktora w moim wieku tez była płaska te cycki dostala z nikąd?

Gość hhtp
przy Twoich 74 pod biustem pomyślałabym nad rozmiarem 65pod biustem sama zaczynałam od 72 pod biustem i od razu weszłam w 60-tki zatem proponuję przymierzyć jakieś 65C, powinien lepiej leżeć poza tym czy triumph nie rozciąga się bardzo przypadkiem??

Gość pani kara
daj spokój, przynajmniej taki stanik długo ponosisz bo te z ryneczku to czasem po pierwszym praniu nadają się do smieci, triumph ma naprawdę dobre i wytrzymałe staniki, wiem bo sama mam jeden stanik triumpha 6 lat. Ciesz się porządnym zakupem.

Gość hhtp
oczywiście może Ci jeszcze urosnąć biust jednej dziewczynie przestanie rosnąć w wieku 16lat, inne w wieku 20lat a inne po 20-stce jeszcze rośnie... poza tym nasz biust całe życie zmienia rozmiar, chudniemy, grubniemy, zachodzimy w ciążę itd

Gość wilczur
prawie dwa litry spirytusu by było , rozbój w biały dzień , fatalnie :(

Gość dewssfqw
wódka pomaga na biust? powieksza go?

Gość hhtp
nie przesadzajmy, na biust żaden specyfik Ci nie pomoże, a na takie osoby którym się nudzi to lepiej nie zwracać uwagi wogóle

Gość wilczur
eeeeetam, szkoda forsy wydawać na jakieś tam wiadra, picie to jest życie :)