Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ósmy dzień tygodnia

rodzice kontra facet.

Polecane posty

Gość ósmy dzień tygodnia

od kilku miesięcy spotykam się z policjantem, facet jest ciepły, prorodzinny i czuję, że to coś więcej niż to, co łączyło mnie dotychczas z moimi byłymi, ale moi rodzice nie potrafią tego zdzierżyć. na osiedlu, w którym się wychowałam i na którym oni żyją nadal, mieszka czterech policjantów i każdy z nich to chodząca patologia - alkoholizm, sadyzm, lanie żony albo rozwodnicy i właśnie dlatego mam przesrane. ostatnio przyszliśmy razem na obiad do rodziców, który miał przebiegać w świetnej atmosferze, było super do czasu aż matka nie wyskoczyła z tekstem, że ona nie życzy sobie, żeby on zawracał mi głowę, bo rodzice nie będą mi potem pomagać wychodzić z bagna, jakie mi zgotuje. no ja pierdolę, już nie wiem jak mam z nimi rozmawiać :o argumentów mi brak! pomocy!

Gość Małgosia Wydrzyńska jest gruba
aa duża u niego pała ??

Gość ósmy dzień tygodnia
to jest naprawdę poważny problem :D :D :D

nie zadawaj się z gliną - przyniesie robote do domu.

o ja pier....to kwas :O ale patrzac z drugiej strony widzialem w swoim zyciu wielu mundurowych ..wprawdzie nie patologia ale zadne malzenstwo nie przetrwalo....a te ktore przetrwaly trudno nazwac malzenstwem

mam wujka bylego pułkownika MO czasami sprawia wrażenie ograniczonego

Gość ósmy dzień tygodnia
wiem, że przyniesie, bo to drugi policjant, z którym się spotykam, o pierwszym rodzicie nie wiedzieli. także wiem na co się piszę, moja praca też ma wiele z policją wspólnego, więc i ja swoją noszę ze sobą. pod stół chciałam wejść, ale mi nie dali :D

a w jakim stopniu jest ten pałker ??

Gość ósmy dzień tygodnia
haha, dobrzy jesteście :D jak już się schylałam to matka mi powiedziała, żebym jej wstydu nie przynosiła. szkoda, że nie wpadła na to, jak nazwać to, co ona zrobiła mnie.

Gość ósmy dzień tygodnia
i cóż za różnica, w którym on ci stopniu :classic_cool:

heheh gdyby mi sie takie co przytrafilo to zmienilbym sie w klebek welny i poturlal do lazienki :O wskoczyl do kibla i czekal az ktos mnie z litosci splucze :O :D

Gość ósmy dzień tygodnia
kabel, Ty to zawsze miażdżysz tymi tekstami :D :D

Gość ósmy dzień tygodnia
że już nie wspomnę o tym, że jeden z tych patologicznych policjantów mieszka za ścianą, a drugi piętro niżej, więc rodzice mają ogólny mroczny zarys :o byłoby fajnie, gdyby nie wkładali wszystkich do jednego wora.

Gość alemiłłłło
rodzice mają rację- z pały nic dobrego nie będzie.Największe koorwy i złodzieje i bandyci to gliniarze.Powodzenia na nowej drodze zycia

Gość ósmy dzień tygodnia
alemiłłłło - miło Cię poznać, czekałam na taki komentarz :D

Gość ada33356
racja... kawał drani...daj spokoj szkoda zycia! 🖐️

Gość Zona mundurowego22
A ja szczerze polecam, poniewaz sama znam wielu mundurowych, wspanialych mezczyzn! Nie mam im nic do zarzucenia, tym bardziej swojemu... W ogole z rodzicami nie dyskutuj, to Twoje zycie. Opadnie im szczena, kiedy zobacza jaka jestes szczesliwa!

Gość ósmy dzień tygodnia
"daj spokoj szkoda zycia!", łatwo mówić, trudniej zrobić, zwłaszcza, że ja u stóp tych mundurowców to się płaszczę od dzieciństwa, słabość mam, jak się znalazł, to nie wypuszczę :D jak się nie dogadamy z rodzicami, to się nie dogadamy. ale oni są zdolni do wszystkiego kiedy się obrażają, także mam pewne obawy. żona, właśnie ja też takich znam, bo zdarzyło mi się z nimi pracować, zresztą luby ma znajomych w szczęśliwych związkach i nikt nikomu niczego nie zarzuca. ale te fakty to jedno, a to, co rodzice mają za ścianą to drugie, także przepaść ogólna.

Gość alemiłłłło
co zrobić, taki zawód... na psyche siada i później frustracje odbijają się na rodzinie

Gość ósmy dzień tygodnia
frustracje dopadają, a robić trzeba. jak nie zaryzykuję to skończę jako stara panna :o także zobaczymy, życzcie mi szczęścia :D

Gość alemiłłłło
skoro kochasz to walcz o ta miłość,później ci pomożemy na forum o maltretowanych kobietach...żart.Zycze powodzenia.

Gość ósmy dzień tygodnia
z tymi maltretowanymi, to ogromne pocieszenie :D w każdym razie, dziękuję za miłą konwersację, uciekam do spania. dobranoc!

Gość mundur niebieski orzel zelazny
jak mozna chajtnac sie z psem jebana meda. bedziesz mialaw domu konfideta i tyle. wiesz np o tym ze policjanci praktycznienie maja kolegow tylko znajome ryje z pracy. bo jak mona usiasc z takim np. do wodki strach cos opowiedizec bo zaraz menda doniesie w ramach oczekiwanego awansu przy zerowej wykrywalnosci przestepstw.