Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

józio

czego byscie nie popełnili teraz mając teraz więc mądrości i doswiadczenia

Polecane posty

Gość blackcat
ja bym niczego nie zmieniła - ani koszmarnego liceum, ani popapranych przyjaźni, ani samotnych lat :o Przetrwałam to wszytko i teraz jestem szczęśliwa, mam super faceta a nie poznałabym go gdyby nie wcześniejsze zdarzenia :D

nie czas żalować róz. mimo wszystko każden jeden powinien byc choć trochę zadowolon z tego co ma

Gość nie przepierdoliłabym
tylu godzin na kafeterii :o

Gość gwyneta
nie uwierzyłabym Tuskowi

ze sie nie dostalam do warszawy na studia a tak to musze probowac przenosic sie w przyszlym roku,ale to chyba nawet na dobre wyszlo :)

Gość besotto
-nie poszlabym do lo tylko do technikum chemicznego albo ekonomicznego , ewentualnie cos z ochrona srodowiska tak zeby zdobyc ogolna wiedze i potem isc na polibude ( wiadomo jak ma sie podstawy to latwiej potem) -nie kulabym tyle w lo (skupilabym sie teraz tylko na przedmiotach ktore sa mi potrzebne zeby dostac sie na studia oraz na jezykach obcych. Reszte bym olala-mierna by mi wystarczyla z innych przedmitow). - wychodzilabnym na imprezy w lo i w 7-8 klasie, bo teraz stalam sie taka cholerna domatorka ze wstydze sie gdziekolwiek wyjsc - nie porzucilabym nauki gry na keybordzie i gitarze -chodzilabym na wiecej dodatkowych zajec -uczylabym sie hiszpanskiego -wyjechalabym na studia do duzego miasta i w ogole poszla na studia zaoczne a nie dzienne. Szukalabym pracy w swoim zawodzie tak zeby miec dosiwadczenie juz jakiesjak skocnze studia.

Gość fddgdf
nie dalabym sie wykorzystac chlopakowi, nie ufalabym ludziom i nie otworzyla sie tak bardzo, szczegolnie paru (tak to sie pisze?), nie poszlabym do liceum, tylko do technikum, poszlabym wczesniej na studia, moj pierywszy raz bylby z innym kolesiem ;)

Gość fddgdf
nie bylabym z obecym chlopakiem- jestesmy 3 lata nie umiem zerwac, a przez to miala znjomych ktorych teraz bardzo brak

Gość samaEwusia-lat44
ja podobnie jak ARSENA.

Gość duża ryba
gdybym mogła zrobiłabym wszystko, co robiłam dotychczas. każdy błąd, każde bagno, w którym byłam, każda radość i każde nieszczęście uczyniły mnie tym, kim jestem dziś. to co jest dziś jest dla mnie najważniejsze.