Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madddddi

czy oszukał was kiedykolwiek test quick vue ..2kreski?

Polecane posty

Gość madddddi

wlasnie pokazal mi 2 krechy czy mozliwie jest to ze jednak nie jestem w ciazy czy ktos tak miał ?

Używałam tylko tego testu, około 8- 10 razy i nigdy nie skłamał. Jak jedna kreska, to jedna i żadnych niespodzianek, a w końcu pojawiły się dwie :D

też używałam tego testu i w moim przypadku był za każdym razem wiarygodny. jedna keska to jedna a poźniej upragnione II krechy!! gratulacje!!🌼

Ilona pewnie już jesteś po szczęśliwym rozwiązaniu, więc gratuluje synka!!!a jeśli jeszcze nie to życze miłego i jak najmniej bolesnego porodu!! 🌼

Gość jotkace
oj, ilona musialaby sie szybko uwinac, tak w pol godziny:D

mnie też nie oszukał ani razu, że 4 testy robiłam. Moich koleżanek też nie, uważamy ten test za najlepszy i najpewniejszy. Pozdrawiam i gratuluje

Gość madiiiiiii
powiem szczerze ze robilam dwa rozne testy w tym quick vue ioczywiscie po terminie oczekiwanej miesiaczki , pierszy to wlasnie quick vue (2dni po terminie wieczorem) od razu pokazao 2 krechy potem nastepnego dnia po poludniu kinder test o mniejszej czulosci rowniez pokazał 2kreski jutro robie badanie krwi a okresu dalej nie ma (8 dzien)

Gość ilonkafionka
gratulacje

Gość madiiiiiiiii
niewiem czemu ale nie ufam w 100% testom poza tym i tak wynik musze zaniesc lekarzowi ..

Gość katafalk
używałam tego testu kilkanaście razy, raz wyszedł nieważny (kreska na ciąży, brak na testowym). Poza tym wyniki prawdziwe.

Jak test pokazał ciążę, to nie ma wątpliwości. Czasem nie pokazuje, bo został na przykład za wcześnie wykonany. Ale jak wynik jest pozytywny, to nie ma wątpliwości. Ja niczego lekarzowi nie pokazywałam. Po terminie miesiączki zrobiłam zwykły test płytkowy i poszłam na wizytę. Powiedziałam, że jestem w ciąży, badanie ją potwierdziło i tyle.

Gość madiiiiiiiii
dzieki za odpowiedz wlasnie na taka czekalam zycze miłego dnia

Agula2121 się niestety przeterminowałam :( i jeszcze sobie czekam, aż mały wyjdzie na świat :D

jako jedyny ttest pokazał mi dwie krechy :) pre testy ciagle negatywne a on 2 piekne kreseczki

Gość madiiiiii
kiedys jak podejzewalam ciaze zawsze uzywalam pre testow zawsze byla 1 kreska tym razem zrobilam wlasnie quick vue i mam 2 kreski no i kinder test ale jutro bede juz pewna

Ilona ja też sie przeterminowałam o tydzien bo miałam termin na 8 czerwca a urodziłam 15:) tak to bywa z tymi terminami:) 🌼

Mam nadzieje, że to już niedługo, wolałabym urodzić w listopadzie niż w grudniu, ale zobaczymy. Narazie kompletnie nic się nie dzieje.

Ilona ja Ci powiem że też mi nic nie było do czasu aż poczułam wypływające wody płodowe:) i tak sie to zaczeło:)pozdrawiam i życze lekkiego porodu:)

Mam wrażenie, że i u mnie tak będzie, że w końcu "popłynę" i oczywiście nie dziękuję :D

Gość gość
myślisz że ktoś wlezie w te linki? debilem jesteś, az takich frajerow tu nie ma