Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chcę tylko dodać że....

mezczzyzna potrzebny

Polecane posty

wiec interesuje mnie wyglad i status materialny na poczatek:)

no nie do konca tak jest wiec dziewica z ktorego tloczenia?:p

co bedzie robila po studiach?Jak moze nie zmierzac przeciez to wazne:)

wazniejsze czy lubi zartowac i ma nutke szalenstwa i fantazji w sobie:)

Gość zimne dziady listopady
musialabym byc meganieszczesliwa i nieatrakcyjna by byc w tym wieku dziewica....... --> :o kurwa wkurza mnie to ale tak w ogole to chcialam Cie ostrzec ze w krakowskich barach grasowal hivonosnik i uwodzil nieszczesliwe panny :D moze trafilas na niego, bo kolega mowi ze z poludnia jest :D

zimne dziady listopady ale jego to chyba juz zamkneli jak mu bylo a rasputin ten zezowaty z dlugimi wlosami:)aha no i starszy byl 2 razy

lubi morze latem......zima i jesienia gory------- czyli nie jest oryginalna muzyje lubi taka jaki ma nastroj ostatnio slucha radia hehe zakochana na zawsze w kasi nosowskiej:) a co do filmow to lubi horrory ogladac w dobrym towarzystwie bo trzeba jej opowiadac gdyz sie boi i oczeta zakrywa a co do hiva to nie posiada gdyz znala i ufala swym partnerom seksualym obawiac sie w tej kwestii nie musi

to niechze napisze cos o sobie bo mnie zaintrygowal... wiem ze jest inteligentny z tego co sie zorientowalam oczywiscie o ile sie dobrze nie maskuje ma podobne poczucie humoru do mojego ale kim jest dokad w zyciu zmierza czy jego zona nie spi obok czy dzieciatka mu nie placza jak wyglada czym sie zajmuje co go pasjonuje i milion innych pytan ma ona do niego bo czasem zdarza sie jej duuuuuuuuuuuuzo mowic

jest mezczyzna,pracuje zona spi obok,dzieci nie placza bo juz duze lubi sport muzyke dobry film ksiazke jest brzydki gruby i pryszczaty:P