Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdusia...........

Życie mi sie wali!

Polecane posty

Witajcie przyjaciółeczki 🌼 Dawno nie byłam na naszym forum i szczerze mówiąc bardzo się stęskniłam ;-) Niestety codzienne życie nie przysparza mi okazji do częstszego przebywania z wami moje kochane :-( Ale może powiem w końcu w czym rzecz :-( Otóż myśle że Misiaczek mnie zdradza :-( Jakiś czas temu poszedł do wróżki, nie wiem co go do tego skłoniło, ale gdy wrócił nie był już tym Misiaczkiem co przedtem :-( Najpierw przez kilka dni nie jadł chleba, bo twierdził że obie z Mamcią czychamy na jego życie :-( Potem mu przeszło i znowu jadł chleb, ale z kromek okrajał skórke :-0 Wczoraj gdy leżeliśmy z Misiaczkiem jak co wieczór na podłodze żeby rozprostować kręgi on nagle wyskoczył z tekstem: Słuchaj Magda, myśle że nie zasługuje na ciebie i Mamcie :-( Pytam go co sie stało? O co chodzi? Skąd nagle takie stwierdzenie? :-0 Misiaczek zamilkł i już sie nie odezwał :-( Leżał na podłodze tępo wpatrując sie w żyrandol :-( Nie wiem jak wy, moje kochane, ale ja od razu pomyślałam o najgorszym :-0 Ma kobiete gdzieś na boku :-0 Kto wie, może jakąś konduktorke? :-( Być może panikuje niepotrzebnie, ale ..........No właśnie :-0 Sama już nie wiem co o tym myśleć? :-( A przecież jeszcze niedawno planowaliśmy wspólnie z Mamcią i Misiaczkiem nasze drugie dziecko :-( Ehhh.........:-( Pozdrawiam, Magda 🌼

Teraz moje kochane musze sie powoli zbierać do kościoła na msze o 9, ale potem jeszcze do was zawitam ;-) Musze wam tylko sie jeszcze pochwalić że z Mamcią przez przypadek wpadłyśmy na genialny pomysł :-) Otóż gdy robiłyśmy pranie kolorowych rzeczy zaplątała nam się między te ubrania pielucha tetrowa ;-) No i po wyjęciu z pralki ma ona kolor mocno bordowy ;-) Mamcia powiedziała że to nawet dobrze, doszyła do niej kilka cekinów i wyciętych z fliseliny kwiatuszków ;-) Dzisiaj pierwszy raz ubierzemy to Robercikowi do kościoła jako nowy szaliczek ;-) Pozdrawiam, Magda ;-) 🌼

Witaj kochana MamuśkaM ;-) 🌼 Misiaczek mimo całej tej niezręcznej sytuacji jest jednak dobrym ojcem ;-) Wziął Robercika w nosidełku na parkingi pokazuje mu jak sie odśnieża samochód ;-) Wprawdzie nie mamy własnego samochodu, bo żadne z nas nie ma prawa jazdy, a i pewnie stać by nas nie było, ale Misiaczek nauczy syna odśnieżać na przykładzie samochodu naszego sąsiada ;-) Sąsiad oczywiście pozwolił ;-) Pozdrawiam, Magda ;-) 🌼

Gość fajowo
Magdusia wreszcze wrociłas :D

no w końcu mam co robic-witaj Magdusia z powrotem i nadawaj co u was.

Witajcie moje drogie ponownie 🌼 Właśnie wróciłam z kościoła ;-) Pięknie było ;-) Ksiądz ślicznie mówił w kazaniu o tym że na nasze życie mają zbyt duży wpływ różni heretycy, kaznodzieje, telezakupy, internety i telewizja 😭 Misiaczek jakby sie zreflektował po tej wizycie u wróżki, położył nosidełko z Robercikiem na posadzce i uniósł ręce do góry krzycząc : alleluja!!! ;-) Ksiądz przerwał na chwile, popatrzył na Misiaczka i znowu zaczął o zgubnym wpływie, ale Misiaczek znowu : alleluja!!! :-0 Przyszedł kościelny i niczym ochroniarz w supermarkecie wyprowadził Misiaczka na zewnątrz :-( Po mszy wyszłyśmy z Mamcią i same wróciłyśmy do domu :-( Misiaczek wrócił jakieś 5 minut po nas, położył nosidełko z Robercikiem na podłodze i nie ściągając nawet kurtki wykrzyczał w strone Mamci: alleluja!!! :-( Dzisiaj nie będzie obiadu :-(

Gość wiecie moze skad pochodzi
Magdusia? z jakiego miasta? chcialabym wiedziec czy naprawde istnieja takie kobiety?

nie rozumiem :/ mamcia misiaczek te sprawy..jak mozna z mamusia wszystko uzgadniac? .. to ile masz lat?

witaj magdusia... nareszcie wrocilas... 🌻 pisz jeszcze bo uwielbiam cie czytac...:)

Gość mam nadzieje ze to tylko
głupie zarty . bo ja na miejscu chlopa na pewno dawno bym juz zwjała . Jak to wszystko uzgadniacie z mamcia ? Moze to jakis chory trojkąt ? po prostu nie wierze w to co czytam .

Gość hehehei
🖐️ magdusia:) a ja nie wierzę,że ktos jest tak mało inteligentny,że nie rozumie,że to fukcja,że ktoś ma duzy talent i świetne pióro:) gratuluję tym,które pomyślały,że to życie:D:D:D

Gość hehehei
a tak w ogóle,magdusia czy ty to wszysatko zapisujesz co piszesz?masz gdzieś całość.Pomyśł nad wydaniem tego.Byłby Hit:) pamiętam wiele z twoich topików,nie raz upłakałam sie do łez.Chętnie kupiłabym zbór opowiadan o misiaczku,robrciku no i mamusi:D

Magdusia witaj pryjacióleczko :) Milo znow poczytac o waszych problemach i radosciach (twoich misiaczka mamusi i robercika). Mam nadzieje, ze z tą konduktorką to tylko chwilowy przelotny romans i dla Misiaczka nic wiecej to nie znaczy. Pozdrawiam.

Mgdusia- o zgrozo dla Robercika szaliczek z cekinami!!! Przecież on jest chłopczykiem! To lepiej Ty chodź w tym szaliczku a Robercikowi uszyjcie może z jakiejś niepotrzebnej koszuli flanelowej Misiaczka takiej w kratkę pozdrawiam :)

ann cekiny są w tym sezonie bardzo modne więc Robercik będzie wyglądal napewno uroczo. Już mamusia wie w czym wnusiowi jest do twarzy :P

Gość Matko kochana......
ludzie, nie widzicie, że dziewczyna sobie jaja robi? :o rozwalają mnie tacy jak Wy :o

Gość Matko kochana......
zero poczucia humoru a Ty Magdusia pisz ;P

Magdusiu ja proponuje zdrobic telefonem komórkowym zdjecie nowego szaliczka i koniecznie wkleić do albumiku, co by Robercik mial pamiątke :)

a może to i racja z tym szaliczkiem- też mam trochę niepotrzenych pieluch- dobre sa do mycia okien- ale nie pomyślałam z tym szaliczkiem Magdusia napisz co z obiadem :)

Gość upsarinkac
ja slyszalam tego gostka u nas w kosciele!!!!!!!

Oj dzięki,tak sie uśmiałam.Było mi to potrzebne.Jak zwykle czyta sie Ciebie rewelacyjnie.

Gość gfhgfhfx
ja mysle ze ona naprawde istnieje!!!!!!!!!!!!!11