Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella smella

W kraju papieża takie rzeczy że 2 geje najpiękniejszą parą

Polecane posty

Gość ella smella

Raczek i sraczek.Ohyda :-O gdzie pkolenie JP2 ? gazeta zrobiła to dla sławy i większej sprzedalności. Kto mnie popiera ? wpisz się czy jest nas więcej ? normalnych ludzi ?

Gość ella smella
Tutuł najpiękniejszej pary W POLSCE dostali Raczek i jego partner seksualny :-O ten dziennikarz filmowy gej ze swoim chłopakiem :-O Nie powinno być takich rzeczy po naukach naszego Papieża i tradycjach, zmierzamy do nowoczesności ? komu podoba sie ta nowoczesność

Gość dkkdkdk
No to uwierz Agniecha, że nie wszyscy są jak ty zaściankowymi matołami z ciężka fobią wobec wszystkiego co inne.

Gość ella smella
ja nie mam fobii i Agniecha też nie Znam gejów, pracują też ze mną ale po co najiękniejsza para ? Daleko mi do mohera i nie jestem zwolenniczką filozofii Rydzyka ale po co najpiękniejsza para w Polsce ? przestań ubliżać porządnym ludziom dkkdkd

Gość ella smella
wiem, że geje istnieją i nie zamierzam z tym walczyć ani zabijać ale po co promować ? wychwalać ? pokazywać jako wzór do naśladowania ?

halo!! nie rozpedzaj sie tak, akurat jestem wyjatkowo tolerancyjna;) ale jednoczesnie mam rozwiniete poczucie estetyki i dla mnie piekne jest piekne, a paskudne juz nie i tyle na temat🖐️

Gość kraj papieza
buahaha :D

Gość nic do
gejów nie mam ale dwóch facetów jako najpiękniejsza para to po prostu śmieszne :D

Gość nic do
a o jakiej gazecie w ogóle mówimy?