Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anes46+

szukam sukienki na zaręczyny i jednoczesnie na sywlestra

Polecane posty

Gość a to dobre.........
szukasz sukienki na zareczny :) hahahahaha a to dobre. zajebista niespodzianka bedzie! Komedia! Żałosna komedia!

Gość anes+46
o co ci chodzi.

Gość sama do tego doprowadzasz
pewnie beda zareczyny w gronie rodziny glupku

Gość yyyyjggdc
ale jestescie zazdrosne debilki!!!!1 czemu dziewczyna nie moze szukac sukienki na zareczyny???? Boze jakie wy glupie jestescie az strach pomyslec ze siedza tu na tym forum mlode mezatki i przyszle panny mlode :( ojjjj.... Ja mialam zareczyny tez raczej bardzo uroczyste z rodzinka i mialam suknie taka japonska :) pozniej wkleje link :) no i fryzure i makijaz tez zrobilam sobie taki stylowy :D Pozdrawiam :)

Gość amelka_22
a masz juz cos na oku?

Gość anes+46
nie zawsze liczba w niku oznacza wiek. ja mam 22 lata wlasnie mysle nad jakąs czarną ale połyskyjącą sukienką. moze ktos podrzuci mi jakis wzór

Gość princessaa
moze poprostu dziewczyny wola zareczyny niespodziewane gdy niczego sie nie spodziwaja. wtedy wkraczaja emocje i to niezapomniana chwila. mialam takie zareczyny i nie zamienilabym ich na rodzinne spotkanie

Gość sama do tego doprowadzasz
napewno byly tez niespodziewane;) narzeczony pewnie chce prosic teraz o reke dziewczyny jej rodzicow i takie bzdury inne;)

Gość a ja chodzę
a może kameralna wersja zaręczyn już była? Może teraz będą świętować z rodzinką po prostu? :o nie wiem, co w tym dziwnego

Gość anes+22
takie we dwoje juz mielismy baaardzo romantyczne. a w swieta mamy oficjalne dzikei za link

Gość anes+22
podoba mi sie ale taka do kolan i czerwona. tylko gdzie ja taka kupie. na allegro sie boje ze zle rozmiar dopasuje

Gość yyyyjggdc
oczywiscie :) na zareczyny takie sam na sam :P ale na oficjalne z rodzina lepiej nie ubierac sie wyzywajaco tylko elegancko :)

Gość aness+22
wieeelkie dzieki

Gość dianeta
a nie wiecie jak bedzie mozna kupowac w tym sklepie internetowym\/ czy to bedzie jakas licytacja?

Gość catherinaa
o matko. ta pani co reklamuje sukienke w ostatnim lunku z galeria mody to juz taka odpychajaca sie zrobila. pamietam na samym poczatk na allegro jeszcze nie byla taka wiecznie spalona na solarce i twarz miala naturalna a teraz to juz druga ewa minge sie robi