Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie cieszylam

AFERA PRZED WYJAZDEM.... PROSZĘ O RADĘ

Polecane posty

Gość tak sie cieszylam

Mamy jechac na kilka dni w góry z rodziną mojego chlopaka tzn z jego rodzicami i duzo starszą siostrą z partnerem. ogólnie jak sie dowiedzialam bylam zachwycona :):) Ale... no wlasnie... nie przepadam za kobietami w jego rodzinie - po prostu zyjemy inaczej, nadajemy na innych falach... po 2- mam problemy ze snem i zasnę tylko gdy jest maksymalna cisza a i tak dlugooo sie mecze i denerwuje .... gdy dowiedzialam sie o mozliwym wyjezdzie powiedzialam ze chetnie ale potrzebuję tylko 1 -- pokoj 2 osobowy. Dzis jego mama zadzwonila i powiedziala ze jedziemy ale pokoje są bardzo wielo osobowe i do tego ma byc tak ze kobiety maja spac w jednym mega pokoju a faceci w drugim!!!!! Nie wyobrazam sobie tego. gdybym jeszcze miala tam jakąs kolezankę.... ale nie tak... nie tak ;(;(;( Pokłócilismy sie bo nagle moj chlopak niczego nie rozumie i nie wie o co mi chodzi :( CO ROBIC ;(

Gość facet 34 lata nie jest taki
nie jedź

Dznień spędzasz z chłopakiem a na noc bierzesz tabletkę na sen .

Gość tak sie cieszylam
Stopery zakładam kazdej nocy bo mam problemy ze snem, kiedys się leczyłam na nerwicę i chyba nadal ją mam :( Tylko nie wiecie o co chodzi? jestem pewna ze będą tam takie "damskie imprezy" typu gitara i piosenki turystyczne a ja nadaje na innych falach :( W dodatku nie wyobrazam sobie spac w pokoju z jego mamą pedantką bo wiem ze bedzie sledzic kazdy moj ruch :(

moim zdaniem nie masz racji...tak jak ktos radzil-stopery do uszu i tyle..czemu wszyscy maja se posiwecac,bo ty masz problem?takie rozwiazanie jest latwe i tansze..a jak chcesz wygod,to zamow sobie na wlasny koszt osobny pokoj

wieczorem wszyscy beda siedziec razem...w pokoju zapewne bedzie sie tylko spac..rano wstajesz i idzesz do faceta..nie widze problemu

Gość A ja córci Anna dam
Nic ci nie odpowiada- nie jedź, jaki problem?

Gość emu-80
A ja rozumiem Cię świetnie.I powiem Ci jedno mają to doświadczenie które mam po prostu bym nie jechała albo powiedziałabym że nie jadę i powody prawdziwe albo bym udała że jestem chora,że wypadło mi coś pilnego. Możesz oczywiście też jechać i albo będziesz się męczyć albo będziesz się dobrze bawić.

Gość tak sie cieszylam
Kurde, ale to jest silnejsze ode mnie... mam kompleksy nie lubie sie pokazywac innym ludziom w pizamie, bez makijazu itd. w dodatku stopery nie pomagają gdy ktos chrapie wiem to... kiedys mimo stoperów nie przespałam calutkiej nocy gdy ktos chrapał... skoro tam ma myc kilkanascie osob na pokoju to juz to widzę... tydzien bez snu :( a tabletki na sen biore....

Gość jadzia co ludziom zawadza
autorko przesadzasz i wogole za kogo sie uwazasz. wszystko ma byc pod ciebie robione bo ty z ludzmi nie potrafisz przebywac? zasady sa takie a nie inne a jak ci sie nie podoba to nie jedz. zreszta ja bym sie cieszyla gdyby wieczorem byly imprezki bo to znaczy, ze rodzinka jest zabawowa.

Gość tak sie cieszylam
uwazam sie za SIEBIE. taka jestem, takie mam problemy, nie zmienie tego

Gość a ja wiem ze
rozumiem autorke doskonale!! ALe myśle że powinnas sie zawściec i poświęcić... dla niego, a potem może sie okazać że to cudowny wyjazd :) A jakie są Twoje klimaty? ;)

Gość diablatko1
Jestes potwornie rozkapryszona i tyle. Ciekawe jak bedziesz sobie radzic wtedy, kiedy maz bedzie na okraglo chrapac, a dziecko sie w nocy budzic:) Radze juz przywykac, albo myslec o zyciu singla. W zyciu jest zawsze cos za cos :)

Gość A ja córci Anna dam
no właśnie.Dostosuj się do otoczenia, a nie otoczenie do siebie. Tym bardziej ze dziwaczysz

Gość a ja wiem ze
nie pomagacie jej, a jest wystarcająco smutna, przecież pewne rzeczy nie zależą od człowieka - rodzi sie taki i tyle!!

Gość tak sie cieszylam
Ale ja mieszkam z chlopakiem 2 lata i nie jestem nastolatką. Gdy ktos ma zaburzenia snu, nerwice, kompleksy i kogos nie lubi to znaczy ze jest rozkapryszony?

Gość a ja wiem ze
nie nie jest, nie przejmuj sie nimi

Gość znana
ja sie np nie dziwie tobie bo sama nie chcialabym jechac z rodzina chlopaka i byc w pokoju z jego mama.. to jednak troche krepujace.. (juz pomijajac twoje problemy ze snem) i wiele osob na twoim miejscu mialoby watpliwosci duze.. ale coz.. tak jak ktos wyzej napisal musisz wybrac czy zachowasz sie troche jak egoistka czy pomyslisz o swoim chlopaku ktory tak bardzo liczy na ciebie i chce zebys jechala.. zgodzilas sie na wyjazd wiec nie probuj sie wykrecac. sluchaj to tylko kilka dni chyba mozesz sie poswiecic dla faceta i przemeczyc kilka dni... przeciez on tam bedzie ..nie musisz wszedzie z jego mama chodzic!

Gość znana
moze ten wyjazd cos zmieni w waszych relacjach. jesli powaznie traktujesz swoj zwiazek i wiazesz plany z chlopakiem to moze juz niedlugo wejdziesz do rodziny i bedziesz musiala oswoic sie z towarzystwem mamuski... moze warto zaczac juz dzis. a to ze nie nadajecie na tych samych falach to nie znaczy ze musisz od razu z gory skreslac wszystko..

Dlaczego w pokoju będzie kilkanascie osób ?? Jedziecie z rodzicami , z siosotrą i jakims tam jej męzem ... no to 3 kobiety do wspólnego pokoju . Będziecie z jakimiś obcymi w pokoju jeszcze ???? ;O

Gość haloooo i jak tam

nie mowiac o tym ze skoro mieszkasz z chlopakiem dwa lata to chyba nikt nie bedzie mial nic przeciwko jesli bedziesz chciala spac z nim (bodaj i w meskim pokoju) a nie z jego mama?... ;)

Gość dobrze napisałaś - afera
tylko o co??? Nie wytrzymasz kilku nocy bez chłopa??? Mamuśka nie na tych falach nadaje??? Zrób jeszcze ze dwie takie afery, a jestem pewna, że kopnie Cię w 4 litery

Gość kotka migotka
o boooze pokoj z matka i jego siostra porazka :P:P sorry ale dla mnie to jakies chore ze strony jego mamy, ze w ogole na taki pomysl wpadla, co boi sie co ludzie powiedza jak zobacza ze jestescie sami w pokoju, czy jest tak pruderyjna i udaje, ze nie wie, ze uprawiacie seks :P

Gość czerwona oliwka
a co to za pomysł że kobiety śpią razem a mężczyźni razem??? skoro jada pary to powinny parami być w pokoju:D

Gość kotka migotka
no wlasnie :)

A moze to jest jakiś dom turysty, albo schronisko, gdzie są sale kilkunastoosobowe, męskie i damskie po prostu? :D