Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwcia19

przyłapałam

Polecane posty

Gość iwcia19

przyłapałam brata jak walił sobie konia , czy przytrafiło wam się że przyłapałyście kogoś z rodziny lub znajomego na czymś takim , jak zareagowałyscie ? jak zachować się w takiej sytuacji ?

Gość werakruz
udawaj ze nic sie nie stalo. kazdy facet robi sobie dobrze. taki ich urok:)

Tatuś teraz bardzo dużo czasu spędza oglądając filmy. Pewnej nocy, kiedy szłam się załatwić przez uchylone drzwi zobaczyłam że ogląda on film z gołymi paniami (!), wykonując przy tym dzine ruchy ręką, chyba czyścił okulary, żeby lepiej widzieć. Chwilę póżniej dobiegły mnie krzyki mamy: "Ty stary ośle! Znowu walisz konia!" Byłam roztrzęsiona. Kiedy ostatnio byłam w stajni zauważyłam że nasz Kassztanek jest jakiś osowiały, ale nie przyszłoby mi do głowy, że tato go bije! Wszyscy we wsi uważają tatę za porządnego człowieka i tylko ja znam tragiczną prawdę...bardzo smutny Chyba porozmaiwam o tym z księdzem proboszczem, może on mi powie co powinnam w tej sytuacji zrobic...

Gość martulka13579
zochaa ---> 10/10 aż sie popłakałam ze śmiechu

Gość niekumaty maniek
0/10 z czego tu sie smiac?

Gość _mazza
żałuję, że mieszkam jeszcze z rodzicami, inaczej robiłabym to o wiele częściej, a tak muszę się ukrywać z tym, żeby się nie domyślili

Gość Madziula6576
Zocha twój tata nie bije wazego konia tylko bierze rękę na wacka i go jagby to powiedzieć wali ?!

Gość martulka13579
niekumaty maniek --> może jestem zbyt wielką optymistką, ale nie wierze, że w dzisiejszych czasach, przy dostepie do internetu dziewczyna moąe nie wiedzieć o co chodzi:) ale chętie zajrze tu za jakiś czas zobaczyć jak się rozwinela dyskusja.

martulka .......ja tez malo sie nie posikalem......normalnie beka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))

iwcia......poprostu powiedz przepraszam i wyjdz.....a z drugiej strony jak to przylapalas????tzn ze chcialas go przylapac???? facio moze specjalnie drzwi nie zamyka.....

Gość Daro1
A ty to się pewnie nie masturbujesz?

Gość Andula 26
To dlaczego nie podeszłaś i zrobiłabyś mu dobrze ustami?