Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hrtyhw

Jestem sprzą5taczką .

Polecane posty

Gość hrtyhw

czuje sie nikim ... spadłam na dno i nie hcce ni ssię życ ;(

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmk
to że teraz nią jesteś nie znaczy że bedziesz wiecznie :) więc nie poddawaj się i nie trać nadziei :)

Gość a ja lubie wrazliwych
zadna praca nie hanbi. lepiej byc sprzataczka niz bezrobotna

Gość alan
Ciesz się ,że masz pracę,będzie dobrze . Pozdrawiam

ciesz sie,ze masz prace!! to nie hanba,powinnas byc dumna,ze nie zasilasz milionow niepracujacych, szczegolnie tych ktorzy sa zwyczajnymi nierobami

Gość ech ja marze o milej
sensownej sprzataczce, mam chory kregoslup i wobec porzadkow jestem bezradna. Jesli jestes fajna i wykonujesz swoja prace dobrze, to najwazniejsze.

Gość hrtyhw
Oczywiście bieda mnie zmusiła do podjęcia tej pracy . mieszkam w małym miasteczku gdzie o prace trudno ... ale mam już dośc tego pomiatania mną i traktowania jak śmiecia ...

Gość Kopernika
Oj przestan. Ja doceniam kazdego czlowieka i kazda prace i w ogole nie patrze na ludzi pod wzgledem gdzie pracuja i co robia. Wazny jest sam czliwiek jaki jest. Nauczylam sie tego w stanach. W Polsce skonczylam studia na uj, wyjechalam do ameryki i tam bylam nikim. Pracowalam jako sprzataczka, pracownik w fabryce na lini produkcyjnej itd Po paru latach wrocilam do Polski. Ciesze sie ze moglam wykonywac tak wiele prac bo znalazlam poszanowanie dla tych co ciezko pracuja fizycznie. Nie lam sie, glowa do gory!

Gość a ja lubie wrazliwych
to moze pracuj nadla jakosprzataczka zeby miec z czego zyc a w miedzyczasie szukaj innej pracy. kiedys na pewno cos znajdziesz. wiem doskonale jak wyglada szukanie pracy w malym miescie...tylko uklady sie licza

Gość ech ja marze o milej
jak cie traktuja jak smiecia to zle swiadczy o nich, nie o tobie. Ja zawsze normalnie odmnosze sie do kobiet, ktore u mnie spzataja. Czesto bylu to osoby wyksztalcone, np Ukrainki. A Polacy w UK? Ludzie maja rozna sytuacje, lepiej sprzątac nic nic nie robic. A i sprzatac mozna wspaniale. Poki bylam zdrowa, bardzo lubilam porzadkowac mieszkanie i powiem ci, zazdroszcze tym, ktorzy moga np pograbic ogródek czy umyc podloge nie proszac o to nikogo. Spojrz na to z tej strony