Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewcica smutna jak hijena

boje sie że nieznajde pierwszej miłośći ile mam lat mam....

Polecane posty

Gość dziewcica smutna jak hijena

49 lat jestem pdziewcicą. Spotykałem się z kilkoma chłopaka nie muwje też z dziewczynami, niektóre niektorzy byli we mnie bardzo zauroczoni, ale i tak to jakoś się nie rozwaliło, zawsze im przechodziło. Byłam za mało zdecydowana, za bardzo nie wiedziałam jak wykonać krok dalej i doprowadzić do bliskości fizycznej. Z czasem im przechodziło. Wiem, że podobam, się niektórym dziewczynom i chlopaką i mnie lubią. Czasem jednak tymi, którymi mi się kompletnie nie podobają. Jakoś ostatnio nie mogę się w żadnym żadnej zakochać. Mam przeczucie, że jak w tym wieku jestem dziewicą i nigdy nie byłam w poważnym związku to jest ze mną coś nie tak. Poza tym wielu kumpli i kumeli też jest samotnych, a mają lepsze prace ode mnie, własne auta, lepsze studia, są przystojniejsi ładniejsi, bardziej pewnie siebie i umieją podrywać (ja tego nie umiem). Zresztą sama nie umiem wykonać pierwszego kroku do dziewczyny lub chłopaka za bardzo. Na dodatek cały mój czas wypełniają praca, studia, moje pasje, w wolnych chwilach czasem imprezowanie i też picie. Większość dobrych koleżanek albo zajętą, albo chwilowo wolna. Nie umiałbym zagadać do obcej dziewczyny chłopaka w autobusie, albo na imprezie. W pracy i na uczelni też jakoś nie mogę poznać i dotego serce zaczyna od tego boleć jestem smaotna pomuszcie kiedyś od samotnosci dostane zawalu i tko mi pomoże moj pies?proze o odp

Gość kup se kota
i kuwetę