Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturals444

GŁODÓWKA 2 TYGODNIOWA - kto chętny?

Polecane posty

ja jeszcze bede robila brzuskzi do tego i jedzila na rowerze treningowym...a wiecie co na brzuch jest bardzo dobre hula-hop...bo ja to mam akurat najwiekszy problem z brzuszkiem:((

Gość Naturals444
weronika21 tak, rano kawa piozniej soczki albo wode NIEGAZOWANA. tak planuje :) ja waze jakos 65-68 nei wiem teraz dokladnie ;/ a mam 165, ale w sumie chodzi mi o to zeby sie zmiescic w stare spodnie :D

Gość Naturals444
gładalahara no to sie ciesze bardzo :) hee DAMY RADE :)

Gość gładalahara
dziewczyny 3 pierwsze dni są najgorsze... później jest już o niebo lepiej bo żołądek się przyzwyczaja do niejedzenia :) przez dwa tygodnie się kurczy... ja żyje na samej wodzi no i kawusi bez mleka i cukru, czuje się wtedy naprawde dobrze... jedyny warunek, trzeba duuuużo pić... miniumum 3 litry dziennie, zobaczycie że damy radę... a i wazna zasada... po głodówce nie żucac się na żarcie, tylko stopniowo zwiększac kalorie z dnia na dzień... tak od 100 kalorii pierwszego dnia, a później coraz więcej... tak mnie więcej o 50 kalorii dziennie więcej... w przeciwnym razie efekt jojo murowany ;p

Gość Naturals444
no to jutro moj 2 dzien :P a WAsz pierwszy ale BEDZIE DOBRZE hehe musi byc :)

Gość gładalahara
heh ja waże 73 przy 174 cm wzrostu... i tak jestem już bardzo szczęśliwa bo po poprzedniej głodówce schudłam 10 kg... zaczynałam od 83 kg :/ teraz chcę zrzucić jeszcze 13 kilo i będe bardzo szczęśliwa :D

Gość Naturals444
ja robie brzuszki i ogolnie sie tak rozciagam :) i duzo spacerku :) ja bym chciala na pocatek 5 kg zrzucić a pozniej kolejne 5 :P

Gość Naturals444
Dobra dziewczyny ja lece poorbic jeszcze brzuszki i spac :) no to powodzenia JUTRO WAM ZYCZIE WYTRWALOSCI DUZO :) Bedize dobrze ;) aa no i jutro oczywisice napisze cos ale dpiero wieczorem :P papap:* Milej nocki, fajnie ze przylaczacie sie do mnei :) Dobranoc

heh... wiecie dziewczyny, razem raźniej... byle by się wspierać, a przebrniemy jakoś... to tylko 14 dni a później pełnia szczęścia... :]

naturals trzymamy kciuki za twoje brzuszki ja zaczynam od jutra:)dzisiaj sobie jeszcze troszke odpoczne:)dobranoc

tak, w czerwcu :) dokładnie od 2 czerwca do 15 :) schudłam wtedy 10 kg i do dzisiaj trzymam wagę :) tyle że po głodówce jeszcze długo uważałam na to co jem, a teraz jem juz wszytko, tyle że w mniejszych ilościach, bo zołądek mi sę troche skurczył :)

Gość Naturals444
hej i jak tam Wam idzie :> ja na szczescie nic nie jadlam jakos sie udalo:) caly dzien pilam soki marchwiowe :) ale zle sie czulam glowa mnie bolalal strasznie ;/ ;/ ale jakos przezylam a Wy jak tam sie trzymacie ?:P

hej hej... u mnie oki :) cały dzień w pracy urwanie głowy po weekendzie, więc nawet nie miałam czasu myśleć o jedzeniu, a teraz już na nie za późno :) pierwszy dzień zaliczony bez większych problemów... :)))))))))

Gość Naturals444
gładalahara gratulacje , oby tak dalej :) :) naprawde schudlas AZ 10 kg w ciagu tylu dni? to straasznie duzo :)

Gość Naturals444
tzn glupie pytanie, no bo skoro napisalas ze schudlas tzn ze schudlas:) oczywiscie Ci wierze :) Tylko zastanawiam sie czy mni sie uda schudnac tyle ;P

tak, 10 kg przez 2 tyg. na samej kawie i wodzie, 2 dzień oki :) woda, kawa i 3 cukierki... landrynki.. :) Myślę, że Tobie też się uda schudnąc tyle... tylko naprawde nie można nic jeść no i ćwiczyć... :) pozdrawiam i lecę dalej... bo w tygodniu zawsze brakuje mi czasu...

Gość Naturals444
gładalahara jestem pelna podziwu :) widac masz silna wole :) a mi 4 dzien mija ok, ale wczoraj to byla masakra tak mi sie jesc chcialo ale jakos dalam rade :) weronika21 co sie z TOba dizeje ?:)

Gość Naturals444
no i spoko 4 dzien za mną :) dziewczyny odzywac sie :P a moze ktos jest chetny aby sie przylaczyc do glodowki?

hej dołączam do was :) ale od jutra dopiero no bo dziś jadłam kiedyś bylam na głodóce i po 5 dniach spadło mi 5 kilo, wiem ze to woda, to co było w brzuchu ale zawsze 5r kilo no i brzuch mialam płaski i schudły mi nogi i tyłek i cycki więc to nie tylko spadło to co mialam w brzuchu :)

Gość Naturals444
Kokolinka - serdecznie witamy :) :) a mi 5 dzien uplywa bez problemu :)

hej dziewczyny :) jak tam głodówka?? bo ja spoko... dorzuciłam zielona herbatę do swojej dietki :) bo podobno pomaga schudnąć... wprawdzie jej strasznie nie lubię, ale jakoś przez 2 tyg. przeboleje :D jak narazie jestem 3 kg do tyłu :)) i raczej to nie woda, bo wody pije minimum 2 l.dziennie :D a u Ciebie Naturals444 jak efekty?? sory, że tak mało pisze, ale mój dzień zaczyna się o 6 rano a kończy koło 00.00 :) i ciągle w biegu... ale w sumie to dobrze, bo wtedy się o jedzeniu nie myśli... w sumie to jeszcze 10 kg. musze zrzucić i wrócę do figury sprzed wypadku :))) heh... juz nie mogę się doczekac... :))) pozdrawiam :)

Gość Naturals444
gładalahara u mnie tez w porzadku:) dzisiaj 6 dzien bez problemu :) nie moge sie niestety zwazyc;/ ale juz czuje po spodniach ze jest o wiele luzniej i nawet dopinamn sie w te ktore wczensiej nie chcialy wejsc na tylek:) naprawde jestem bardzo zadowolona z efektow chociaz jeszcze to nie koniec ;P

Naturals jak tam głodówka?? bo u mnie całkiem nieźle :) mimo że weekend spędziła dość intensywnie - na tripie we Wrocku ;) i nawet bardzo dobrze się czuje... tyle że mój facet się wścieka, że znowu nic nie jem ;) ale naszczęcie nie wmusza we mnie, tak jak to miał kiedyś w zwyczaju... pozdrawiam