Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturals444

GŁODÓWKA 2 TYGODNIOWA - kto chętny?

Polecane posty

Gość Naturals444
gładalahara no to fajnie ze sie trzymasz:) no ja tez jakos daje rade nawet dobrze sie czuje :) i wczoraj zaczelam biegac:) bo wczesniej to chodzilam na spacery i rozciaglaam sie w domu i brzyszki robilam, ale wydaje mi sie ze bieganie jest najlepszee:) Fajnie sie czuje, naprawde mam tyle energii w sobie ( nie wiadomo skad :P ) i tak mi lekko :) no widze ze niestety nikt sie nie przylaczyl do nas, no trudno :(

Gość Naturals444
hej dizewczny no i jak tam dotrwalyscie? Mi sie na szczescie udalo schudlam 8 kg; ) !!!!!!!!!!! normalnie super tak sie ciesze;) kiedys jeszcze glodowke taka powtorze ale narazie nie mam juz sily

Gość ewacia
jak schudnac 10 kg??? w dwa tyg na glodowce to mozliwe prosze o wypowiedzi??

Gość ewacia
mam pytanie do naturals444 w ile pani schudla 8 kg??? i jak pani to zrobila??

Gość ewacia
pomoze mi ktos:(

Gość Ankessa
Cóż , ja zaczęłam łodówke wczoraj . Mam do tego jakiś program ćwiczeń , jestem na nim na poziomie 3 , trwa ponad 20 minut . Schudnij 8 kg w 30 dni czy coś :D w każdym bądź razie na raze czuje się dobrze . Ile uda mi się zrzucić w przeciągu dwóch tygodni ? xD albo inaczej , prubował ktoś czystej głodówi na wodzie i witaminach tych wzmacjaniajacych "włosy skóre i paznokcie" - wyaje mi sie to pełny komplet witamin :)

Gość Zarówno PIS jak i jego
Każdy rozsądny dietetyk odradzi tak długą głodówke ale wy proste dziewuchy musicie " na skróty " gówno wam to da poza wycieńczeniem organizmu chudnąć nalezy powoli

Gość będę walczyć
a ja zaraz sobie zjem lody. po co komu głodówka?

Hej dziewczyny ja planuje od jutra głodówke 10-dniową;) kto ze mną?:)

Gość judyś25
Witam dziewczyny,chcę zacząć głodówke,pomóżcie mi!!!!!4lata temu byłam na głodówce 12 dniowej i schudłam 10kg.Prosze nie moge się zebrać do głodówki,z dnia na dzień odkładam to;(

Gość Paullla
chce ktos przejsc ze mna na glodówke 14 dniowa jezeli tak to zapraszam, zaczynam od jutra:PP

Gość gość
Witam Ja zaczelam dzis glodoweczke waze 60.1kg moj cel to 50kg.Diete zaczelam dwa tygodnie temu i schudlam z 62.5kg ale ze ida wakacje to chce sie szybciej pozbyc kg dlatego od dzis zero kalorii.Bede sie wazyc co 2-3 dni. Start 03.06.2016 Dzien 1-60.1kg.

Gość gość
Start 03.06.2016 Dzien 1-60.1kg. Dzien 5-57.9kg jeszcze 1.7kg do osiagniecia 1 celu ...56kg

Gość gość
1.9kg