Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinska

nie wkurwilibyscie sie?

Polecane posty

Gość chinska

moja kolezanka robila wczoraj jakies jedzenie, potem wyskoczyla jak z procy bo chlopak zadzwonil, wpadla do mnie do pokoju czy mam jednorazowa golarke, w dodatku jak mialam rpzykra rozmowe z chlopakiem i plakalam. wyleciala z domu, ja siedzialam w pokoju, drzwi zamkniete. potem ide gasic swiatla, patrze a ona zostawila odkrecony gaz!!! ulatnial sie ze 3 godziny, nie bede wspominac o tym ze w pokoju palilam fajki, gdybym z nia wyszla to po mnie, czy wy byscie sie wkurwili na cos takiego? bo to chyba lekka przesada i totalny brak odpowiedzialnosci! wszystko rozumiem, ale spojrzec za soba jak sie wychodzi chyba nalezy. do tego zrobilam wietrzenie w calym domu, porzeciag, glowa bardzo mnie bolala w nocy, teraz jest mi nie dobrze. ona wroci dopiero wieczoremO_o co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość nber
w jakim wy swicie zyjecie ze macie gaz w domu ? JA mam kuchenke na prąd.

Gość wywal ją
:P

Zdjąłbym pasa, przełożył ją przez kolano, ściągnął majty (jej, rzecz jasna) i sprawił piękne lańsko na goły tyłek! :classic_cool: ;)

Gość calusna anuśka
wielbiciel, Ty to zboczony jesteś ;):D

Gość nber
kuchenki na gaz to komuna , ja mam ponad 10 lat na prąd .

Gość chinska
nie no odkrecony gaz ulatniajacy sie, nie bylo ognia.teraz mam potworny bol glowy i niedobrze mi.nie wiem co zrobic bo jest niedziela

Gość chinska
nie no odkrecony gaz ulatniajacy sie, nie bylo ognia.teraz mam potworny bol glowy i niedobrze mi.nie wiem co zrobic bo jest niedziela

Gość chinska
no jasne, nie to nie prowokacja, mialam zamkniete drzwi do pokoju, po 3 h wyszlam

Gość calusna anuśka
opieprz ja porzadnie...ot co!

Gość wielbiciel a ona by zrobiła ci
agami , a co w tym złego . Ludzie maja rozne fetysze.

Gość a ja kumam 3
dzwon na komórę tak długo aż odbieże i ją opierdol tak że jej aż uszy oklapną a potem każ jej wracać do domu bo przez nią nie wiesz czy nie jesteś podtruta i czy ktoś nie musi się Tobą zająć

Gość homniki
ja bym ja zjechala, ze wspollokatorkami tak jest, ze malo ktora mysli :O a co do tych kuchenek- domyslam sie, ze to wynajmowane mieszkanie ? przeciez jak ktos wynajmuje nie bedzie kupowal kuchenek na prad specjalnie skoro na wyposazeniu jest na gaz, czepiacie sie ja nie wiem, zreszta co to za kryterium, ze kuchenka na gaz to obciach :O