Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

MICHALINA CZY LAURA???

Polecane posty

Gość makwidjx
EMTA ale jak zawolasz na placu zabaw Matylda,to moze sie zdarzyc,ze wszystkie pieski sie na ciebie obejrza ;) bez urazy -ale mojej sasiadki suczka to Matylda, znam tez taka krowke z bajki mojego dziecka, no i ktos tu pisal ze mial swinke o tym imieniu...

no tak chciałabym:) A ja znam jednak jedną Laurę i dobrze się uczy, ale na co impreze z innym do domu przyhcodzi, a moja przyjaciółka jest normalna wesoła dziewczyna, ma swój styl :D

staram się nie dobierać imion pod kontekstem osób go noszących ,ale to jest silniejsze ode mnie;p hehe:D

Michalina z tych dwóch,ale ja bym wybrała coś bardziej rozpowszechnionego ;-) Mam ciocię Michalinę - spokojna, cierpliwa i zrównoważona osoba. Laura to dla mnie takie imię z \"Dynastii\" - kojarzy się ze sztywnym krojem ubrań, diamentami w biżuterii i natapirowanymi włosami ;-) Ale może będzie i tak,że jak zobaczysz swoją dzidzię,to będziesz wiedziała,czy to Twoja Laurynka, Michalinka czy jakaś inna jeszcze... :-) (Ja bym córeczce dała Martynka :-) )

My już Martynke w domu mamy:) O fajne zdrobnienie LAurynka hehe:d No i właśnie chyba tak zostanie ,że dopiero jak uźke zobacze, to będę wiedziała czy to Laura czu Misia:) A już ostatnio przez tydz trzymałam się LAury:P

Sledze co piszecie i jestem jednak za Laura.Moze sie komus kojazyc z Laura z Dynastii,ale to tylko dlatego,ze jest to zadkie imie w Polsce-daj Laura Rita,Rita to tez swiete imie.Tak naprawde to musisz sama zadecydowac.Pozdrawiam

Gość hgsfhdgshjdfgdsf
MICHALINKA !!! :) 🌻

Gość aska1234567
mi sie inne podobaja,ale z tych to laura

ja bym wybrała Michalinkę ;) znam jedną mała Laurę na którą rodzice z uporem maniaka wołają LAURKA i jakoś mi to imię obrzydło strasznie :O

Gość 1363 wrzesień
Michalinka - przesliczne imię ! :) :) :) :) :)

Gość moja 5 letnia córeczka ma
na imię MICHALINKA więc wiadomo że wybieram to imię :) jak na nią wołamy ? MISIA, MIŚKA, MICHASIA, LINKA, LISIA, LINUSIA i wiele wiele innych form jest w obiegu ;)

no właśnie i to jest fajne ,że na Michaline można tak fajnei mówić, a na Laure to takie dziwne zdrobnienia sa, ja nie wyznaje tez zasady ze jak mam na imie np emilia to prosze nie zdrabniac, ja chce do moego dziecka mowic tak cieplo:)

Moja koleżanka ma córkę Michalinę. Wszyscy mówią do niej Michaśka, jak dla mnie to imię jest okropne i te zdrobnienia Miśka , Misia, Michaśka brzmią bardzo źle. Z tych dwóch zdecydowanie stawiam na Laurę, jest to imię wytworne i poetyckie, i do Wiktora pasuję idealnie bo oba imiona maja r.Ale zdrobnienie Laurka odpada .

Gość do laury musisz miec
b. ladne nazwisko, do michaliny jakiekolwiek

Gość do laury musisz miec
no wiesz, nie typu Bucior czy Kogut. Takze powiedzmy typu Kowalczyk brzmi w zestawieniu kiepsko. Lepiej jakies np na -ska

Gość łaj emsi ej
a mi się Laura kojarzy z taką wyniosłą i zimną kobietą :O a Michalina ... od razu cieplej na serduchu ;) ;)

Gość posiadaczka pseudonimu
Laura przepiękne imie ? ? eeeee gdzie :P :P :P Laura sraura :P :P :P Michasia !!!! cudne imię ! 😘

u mni bedzie jakcos Laura Tymińska lub Michalina Tymińska

Gość ja głosuję tak oto
MICHALINA !! MICHALINA !! MICHALINA !! MICHALINA !! MICHALINA !! MICHALINA !! . . . . . . MICHALINA !! :D

posiadaczko pseudonimu może Tobie się Laura nie podoba i ja to szanuję.Dla mnie Michalina brzmi wiejsko i bez klasy a zdrobnienie Michasia albo Misia...:O omg Laura kojarzy mi się z piękną kobietą,pełną klasy i naturaknego wdzięku:)ale to tylko moje zdanie:)

no i jest 15glosow na Laure 14 glosow na Michaline