Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanesse

Erotyczne pogawędki

Polecane posty

Aniutka-24 tak uwielbiam pieści stopki... ssać paluszki... pięty podgryzać....wąchać.... Jaki masz rozmiar stopki ;) lubisz wysoki obcas ;) ?

Aniutka-24 kochanie to słodko 👄 lubisz szpilki ;) ile masz wzrostu? lubię być grzecznym pieskiem i wylizać Pani stópeczki ;)

A czemu to z byle powdu przestałem byc pieszczony miłe panie???? mało być pysznie wy dwie a ja sam i tysiace pomysłow :-) i co ??? czy ja was poprzednio zostawiłem lekko mokre i rozdrażnione? gdzie wasza fantazja? ja porzednio odbierałem tylko och i ach wiec teraz może bardziej sie postaracie :-) ja wasze muszelki wypieściłem łacznie z perła do granicy bólu (chyba)a wy???

Gość kocica1989ka
Lubie jak jestem szarpana za wlosy gdy facet bierze mnie od tylu

Gość kocica1989ka
A LUBICIE TROSZKE POSWINTUSZYC?? Uwielbiam jak facet mowi do mnie: "lubisz to su..!"

a ja lubie jak mowi mi do uszka: Dobrze Ci co, jesteś taka napalona, ciekna Ci soczki......mmmmmm

Gość zanet2006
A co lubicie mowic?? Ja lubie: O tak! pokaz kto tu rzadzi! pieprz mnie! To podnieca faceta jak nie wiem co:P

Aniutka-24 ja dużo wiem ;) myślałem że przyjdziesz w bieliźnie i szpilkach nad strumyk siedziałbym na pniu czekając na Ciebie... ;)

Gość kocica1989ka
zanet2006 to ja;P mam dwa nicki

ja lubie zmieniac role, najpierw pozwalam mu troche podominować, szrpac mnie za wlosy, zaciskac reke na gardle, uwielbiam silne klapsy w tylek.... A potem ja przejmuje kontrole i wpycha go w siebie tak jak mi sie podobai mowie I CO TERAZ POWIESZ CHŁOPCZYKU

Gość kocica1989ka
kurde... co sie wpisuje w okienku komunikator, poniewaz chce sobie zarezerwowac nick?? wie ktos??

ja tak raczej nie robie ;) ja z moim chłopakiem rozumiemy sie bez słów. no moze cos tam czasami :P