Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japanesse

Erotyczne pogawędki

Polecane posty

Ale to sa jedynie przerywniki, najbardziej jednak lubie zmysłowy seks, delikatny dotyk, to co dzieje sie wtedy w głowie jest najsilniejszym podnieceniem

Gość zanet2006
Ja dalam sie kiedys zwiazac:P a w jakich miejscach uprawialiscie seks:P ja poki nie zamieszkalam z facetem (wtedy nie mielismy gdzie tego robic) to wswzedzie:P w lesie na sciezce Bylo widno! (nie wierze ze to zrobilam) na pralce, w aucie, w lazience na kafelkach(bylo zimno w plecki:)) za dzrewem kolo 22! w wannie< ach to byly czasy a teraz juz gzreczniutko w lozeczku albo pod pryszicem hehe

najbardziej oryginalne miejsce na seks to było pod koscielnym parkanem, bylismy wtedy na weselu a ja mialam dluga sukienke do ziemi a on mi ja zarzucil na plecy i............... :)

robiłam z Misiem to z tyłu autobusie.... obciągam dłonią później jak dochodził to nachyliłam się i ładnie wszystko połknęłam ..... w sklepie... przebieralni.... biorę przymierać majteczki.. stanik.... to przy okazji szybki numerek .. lodzi ze spustem na piersi......

Gość nimfomanka ok
Aniutka-24 tylko szmata i larwa

ja długo trzymalam dziewictwo, jesli pytasz o wiek to mialam 19 lat :)ale nie wstydze sie tego a nawet jestem dumna

to nieźle :) Ja troche wczesniej zaczęłam... ale czy załuję? zdecydowanie nie ! BYŁO fajnie, moze byłam młoda, ale coz...

Gość kazdemu obciagasz
Aniutka-24 :o lubisz to :o

nie Tyrytka nie o to mi chodzi ze bylas mlodsza ale o to ze po klku latach wspolzycia jest juz inaczej,ma sie silniejsze orgazmy, mniej zahamowań

aa noo :D ale wiesz.. wtedy też było całkiem fajnie Ale teraz... to bez porównania

No teraz jest bosko , zwłaszcza ze mam wspnialego faceta ktorego nawet nie umiem opisac tzn jego umiejetnosci i takich sztuczek ktore wyprawia

aa no mozna by :D albo lepiej nie :D bo jeszcze by doszło do naszych fantazji ^^

Gość jakie lubicie peniski

Gość jakie lubicie peniski
małe duże jakie rozmiary?