Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guaranaa

odkładanie rzeczy na później

Polecane posty

Gość guaranaa

jak w temacie brak moblizacji do prcy. nie potrafie zebrac sie usiasc na duuupie i zaczac sie uczyc. cala sobote przesiedzialam przed kompem na kafe dzis to samo. a na poniedzialek mam do zrobienia 2 wazne projekty

Gość nie zgadzam sie.
widocznie powinnaś myć okna lub szorować kible. Nie jesteś typem naukowca. Niepotrzebnie się męczysz. Jak nie znajdziesz bogatego frajera będziesz mieć problem w życiu - jako osoba wykształcona (ale nie mądra) z jednej strony nie będziesz chciała myć kibli, no bo jak po studiach, z drugiej strony będziesz za głupia, żeby robić cokolwiek innego.

Gość czarna dupa za oknem
Mam do zrobienia na jutro projekt, który praktycznie wazy moje losy w firmie, w której pracuje obecnie. Nie zrobiłam. Liczę na chociaż kilka dni dodatkowych. Najgorsze, że miałam miesiąc na jego przygotowanie :-o

Gość wlaśnie się dowiedziałam
ze mam proktastynację. Coż, zawsze wiedziałam, że ze mną coś nie ten teges. Teraz bede miała jeszzce jedną wymówkę - że odkładam na później, bo przecież jestem chora:)

Gość chinska
odezwij sie do mnie, mam ten sam problem, dokladnie, moje gg 12406463

Gość guaranaa
spadaj, nie będę ci pomagać z niemca :o

Gość guaranaa
chinska ostatnie to podszyw. jestes na niewidoku?

Gość chinska
tak, odezwij sie

Gość disclosure
boże, kolejna patologiczna przypadłość do mojej kolekcji, cierpię na prokrastynację :o przekładam zawsze, ciągle i wszystko, choćbym nie wiadomo ile czasu miała na zrobienie zawsze ruszam dupsko na dzień przed, a i tak mi się nie chce, więc zazwyczaj liczę na kilka dni dodatkowych. ja pierdolę, projekt do zrobienia w dwa miesiące nie ruszony do dziś, termin - wtorek. siedzę na kafe i modlę się, żeby mi się zachciało, zajebiście :o

disclosure, :D u mnie to samo, dosłownie jota w jotę. Projekt na jutro, a ja na kafe siedzę, nic tylko walić głową w mur :-o

Gość disclosure
nadal tu siedzę, a czas leci :D czarna dupa, witaj w klubie :D

Gość ngdfujfguj bla bla bla
Dołączam się do tego okropnego klubu ;p Tylko na wili nie piszą o leczeniu Czyżby jedynym wyjściem była duża zmiana swojego charakteru związana np. z pozytywnym myśleniem? Poszukajmy czegoś więcej na necie

ale ja jestem osobą jak najbardziej optymistyczną i pozytywnie myślącą, tylko odkładam wszystko na ostatnią chwilę.

Rady z inyernetu: Znajdź sobie zadanie, które przysparza Ci najwięcej problemów. Skoncentruj się tylko i wyłącznie na nim. Zmuś się do działania. Działaj! Czyli nic:D

Gość disclosure
te rady to ni w ząb, ni w oko :D dobra, nie wiem jak wy, ale ja się za siebie biorę i chociaż maznę ten projekt w pięciu procentach, coby czyste sumienie mieć. i tak tu wrócę za dziesięć minut, ale optymizm górą, dam radę :D

ja już coś tam w głowie kminie, żeby chociaż zarys przedstawić, bo inaczej nie o kilku dniach więcej będę myślała tylko o tym jak tu nową pracę znaleźć.

A ja zrobię to co muszę jutro :D :D :D A to w cale nie jest przecież śn\mieszne:D

Gość hngfhgn
tez tak mam wczoraj miałam sie uczyc i gówno z tego wyszło prawie cały dzin siedziałam na kafe, porazka :o wiązało sie to tez z moim złym chumorem

Gość disclosure
ja jednak jutro się tym zajmę, bo nie mam odpowiednich materiałów, w sumie mam, ale nie takie, jakie bym chciała. boże, jestem taka żałosna :D

:D:D

widze,ze nie tylko ja mam ten problem :o wszystko,doslownie wszystko co zwiazne z nauka odkladam na pozniej, na ost chwile :o a na jutro mam jakas nauke na kolokwium :o

ale za to w srode bylam z siebie dumna i choc uczylam sie dosc krotko poszlam na kolokwium, chociaz spiac myslalam ze odloze je na poprawke i dobrze ze poszlam bo zaliczylam,na 3 ale zaliczylam :D a na jutro mam kolokwium z ang,ktorego nie cierpie (tzn nie wiem czy nie cierpie ale mam przed nim blokade:o)

wielbiciel 70B rozumiem,ze to miala byc mobilizacja? :D srednio Ci sie udalo :P no i jak ja sie otworzylam na kafe i odkrylam powod moich problemow to wsyzsyc gdzies wybyli :o:(

spoko:D tylko nie wiem czy pomoze w mobilizacji :D i wlasnie mnie leb rozbolal jak sobie przemyslalam ile mam roboty w tym tygodniu :o