Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci to gnoje

wczoraj mój ex wyznał mi, że mnie zdradził a ja mu odpowiedziałam, że...

Polecane posty

wciaz szukam wyjscia bo mam wrazenie ze on wszystko wie cokolwiek ja zrobie jaki kolwiek ruch to zawsze bedzie zle on tak uwazal o sobie ze ja wciaz uwazalam ze on robi zle........

Gość faceci to gnoje
ja tam już raczej nie jestem w stanie żywić jakichkolwiek uczuć do płci męskiej :O tak to jest, facet może nas ranić i bedzie bolało, potem drugi, trzeci i piaty raz... aż przestajesz czuc cokolwiek. do kogokolwiek.

robaku na jaka nowa milosc mam sie otworzyc?> nie ma takiej , sama jestem jak palec, nie ma nikogo nawet teraz aby ze mna porozmawial o tym co ja potrzebuje, za czym tesknie i czego oczekuje........

Gość faceci to gnoje
i nie pokocham już nigdy nikogo. teraz zacznę w końcu kochać siebie :)

na taką co przyjdzie ;) ja sobie dałam spokój z exami ;) było, minęło. nie ma co wracać, a że moja psychika lubi do tego wracać, to czasem cierpię ;)

ja tez wracam mysla , ale juz nigdy nie pozwole na pewne sytuacje w zwiazku z mezczyzna..........np nie zaprosze go do domu na pare dni aby nocowal spal i jadl, a moj ex tak robil...........

Gość faceci są beznadziejni
wyjazd nad morze to był jeden z ostatnich weekendów lata... ale już wtedy było coś nie tak... bynajmniej ja to czułam... później była sytuacja do której nie chcę wracać... wtedy podobno zaczął się zastanawiać nad rozstaniem, a to, że się pokłóciliśmy było jego winą, zachował się wtedy jak dziecko, dziecko, które jest złe bo nie ma zabawki... już wtedy rozmawiał z osobami 3 o tym, że zastanawia się nad rozstaniem... a ja cierpiałam, nie odzywałam się do niego przez 2 tygodnie, bo on ciągle o coś był zły... wszystko mu nie pasowało... wiem, że lepiej dla mnie jak z nim nie jestem... ale jak przetłumaczyć to sercu? w którym on ciągle jest? jak już się pocieszył z inną to niech ją sobie ma, tylko niech nie szpanuje ją przede mną...

a ma \"kims fajnym\" zaszpanowac? faceci maja dziwny gust jak zobaczylam dziewczyne mojego ex to az zaniemowilam myslalam ze chlopak ma lepszy gust tzxn mial :D jak byl ze mna a teraz mu sie popsul hihih nic specjalnego:O

meelady dobre, ponoc jesli facet zmienia kobiete to na gorsza moj ex jest dziwnym czlowiekiem

no wiesz raczej na gorasza tak mi sie wydaje nie wiem jak charakter ale uroda nic specjalnego;O no i strasznie mala on ponad 1290cm ona max 150:O:O dobral li sie jak ojciec z dzieckiem:O ale coz ma to co chcial .

na gorsza mialo byc:D ja sie spodziewalam jakiejs super laski bo on super przystojny a tu "takie 'cos " mi sie pokazuje zenada i jesszce mnie rozbawil jego rumieniec jak mnie ozbaczyl idac z nia dzieckiam :O no coz, lepszej ode mnie to on nie znajdzie nigdzie:D:D

no właśnie, bo my jesteśmy najlepsze :D

nie zebym, byla zlosliwa ale serio ta dziewczyna wygladala jak 'gowniara z podstawowki" i ta jej fryzura pierwszy raz jak ja zobaczylam ( siega mu do biod\er) to skojarzyla mi sie z jakas punkowa wlosy w pionie :O:O:O zero jakiejs kobiecosci fuj:O no coz facet dokal wyboru i dzieki temu mam co chcial nie znaczy to ze ma "lepsza" ghihihi bo to niemozliwe racja my najlepsze:D