Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemjuz

mam sny

Polecane posty

Gość niewiemjuz

zostawil mnie w lipcu dla innej.wiadomo ze jakos to przezywam.i o ile wczesniej nie snil mi sie to od jakiegos czasu sni mi sie wlasciwie kazdej nocy.np. ze idziemy na obiad do jego rodzicow,ze jestesmy na jakiejs imprezie,ze wrocilismy do siebie.ale praktycznie kazdy z tych snow ma cos zlego w sobie: sni mi sie np ze znajduje jakies emaile z inna,albo ze mnie oszukuje badz ja po powrocie nie moge zapomniec o jego zachowaniu. kazdy z tych snow zle mnie nastraja.budze i nie mam ochoty na nic.przygnebiaja mnie strasznie.jest juz prawie grudzien,a to nadal za mna chodzi.nie chcialabym z nim juz byc bo to jak sie zachowal przekresla wszystko,wiec nie wiem skad te sny:( nawet nie mamy kontaktu.nie wiem jak przestac o tym myslec

Gość zagospodaruj sobie czyms czas

Gość niewiemjuz
studiuje dziennie,mam co robic w domu,chyba jeszcze bede pracowac.nie wiem,moze to chodzi oto ze do dzis nie porozmawialismy tak naprawde szczerze:(

Gość pytanko jedno
Ja tez tak mam.Czesto sni mi sie moj byly.Rozstal sie ze mna przez smsa.Minelo juz ponad 3 miesiace.Tez nawet ze mna nieporozmwial i wiem ze nigdy tego juz niezrobi.

Gość niewiemjuz
to znaczy my co nieco porozmawialismy,przez smsy,gg,raz sie tylko spotkalismy.ale wiem ze calej prawdy mi nie powiedzial.