Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRAWDAAA

KAFETERIA JEST ZASRANYM ZACOFANYM HOMOFOBEM!!!!!

Polecane posty

Gość PRAWDAAA

wczoraj zglosilam na forum pewne posty bo byly obrazliwe dla innych i bardzo wulgarne.. i co?kafeteria nie usunela ich ale mojego posta!!!! SKANDAL dodam ze jestem hetero;/

Gość kgi
a jakie to byly posty - te obrazliwe podaj nick pod jakim byly pisane

Gość przykro mi ale nikt normalny
nie zaakceptuje ładowania tłoka w rurę wydechową. Nawet jeśli będziesz go nazywać homofobem.

Gość black raven
ta cala kafeteria to nie tylko homofob.Wez napisz tu cos o aborcji to cie zjada na maksa te neoprawicowe matrony :-O Ich jedynym celem i sukcesem w zyciu bylo poczecie bachora(co widac w stopkach:-O)a te babki ktore chca pozyc sa juz dla nich beee.Wez wklej tu np swoje zdjecie to bez wzgledu jak wygladasz zostaniesz nazwany "pasztetem" na bank!mnie sie cos takiego nie przytrafilo ale widzialam jak niektore laski wstawialy tu swoje zdjecia,buzki mialy normalne czyt.ladne,naprawde ladne i sympatyczne a zostaly nazwane paszczurami,potworami etc :-O

Gość kgi
i co się dziwisz po 1 w gromadzie kazdy jest bardziej odwazny po 2 nikt tu nikogo nie zna wiec nawet jesli napiszesz cos wulgarnego albo obrazliwego to nie poniesiesz zadnych konsekwencji po 3 to miejsce gdzie mogą udawac lepszych

Gość black raven
A do tych co wyzywaja homoseksualistow...wszystkie normalne,prawicowe panienki predzej czy pozniej albo mnie nie szanowaly,albo wyklijaly,albo obgadywaly zas panowie...albo wyklinali od suk,szmat albo narzucali sie seksualnie :-O chamy i prostaki :-O zas mam przyjaciela geja i kolezanke lesbijke,nigdy mi nie ublizyli,byli i sa oddanymi kumplami,dobrymi,kulturalnymi,milymi.I co z tego ze kochaja inaczej?Kogo to obchodzi ?:-O Komu to szkodzi? Prawda jest taka ze sa to po prostu nad ludzie,inteligentni,z klasa a nie to co prawicowy motloch spod kosciola :-O A co w tym dziwnego ze tak kochaja?Czy kochaja zwierzeta lub dzieci?!Nie!Ale doroslych jak oni ludzi,ktorzy chca tego samego,nikt nikogo w tych zwiazkach do niczego nie zmusza!Wiec co w tym zlego?:-O

Gość kgi
ja nie rozumiem jedej rzeczy skąd sie bierze podzial na ludzie - geje/lesbijki i ludzie-hetero i niby jak to wplywa na ich charaktery sorry jestem hetero, nie toleroje chamstwa i wulgarnych zachowan oraz innych przejawów nie tolerancji ale co bycie gejem /lesbijką czy hetereo ma do ludzkiego charakteru mozna byc chamem bedąc hetero i tak samo mozna byc chamem będąc gejem i takich podzialów na gej cacy a hetero be nie rozumiem i nietoleroje rowniez bo to sie powoli przeradza w dyskryminacje hetero !

Gość vdfvdfvfdsfdsfd
Nie zmusisz mnie tlusta dziwko abym uwazal ze rzniecie sie w kakao dwoch pedalow jest czyms normalnym ty glupia dziwko! Nie odpowida ci to wypierdalaj