Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddsnns

Zrobiłam eksperyment...

Polecane posty

Gość ddsnns

Byłam ciekawa co dla facetów jest naistotniejsze. Założyłam więc fałszywy profil na sympatii, a właściwie 2. 1. Kobieta desperacko szukająca męża, chcąca wyjść za mąż do wakacji. Specjalnie porobiłam błędy ortograficzne, napisałam że lubi alkohol i papierosy, nie pracuje, ma słabe wykształcenie. Do tego odpowioadałam na zadane pytania (które są widoczne na stronie) najgłupiej jak można: że najwiekszą tragedią jest zepsuta suszarka, że nie ma zamiaru pracować, że najlepiej zamieszkać ze sobą po paru dniach. Słowem: niewykształcona, głupia desperatka, szukająca na siłę męża który będzie ją utrzymywał, do tego lubiąca pić i palić. Brzmi strasznie? Niekoniecznie. Wystarczyło dodać zdjęcie pieknej blondynki z wypiętym tyłkiem. W ciągu niecałej godziny otrzymałam 96 wiadomości, większość z zachwytami, propozycjami ślubu. Jeden facet napisał 11 wiadomosci, strasznie się złoszcząc że nie odpisuję i przekonując że chcialby mieć już dziecko. Tylko 2 facetów zauważyło że to prowokacja. Profil został założony ok. godz. 15.30. Przez godzinę było ponad 1000 odwiedzin. Wniosek: aby wyjść za mąż, wystarczy wypiąć pupę. Link: http://1981agnieszka.sympatia.onet.pl/ 2. Ok, skoro panowie tak bardzo chcą seksu, pomyslalam że założę profil kobiety wyzwolonej, szukającej tylko bzykanka, ale za to grubej. W ciągu godziny nie było ani jednej wiadomości. Link: http://puchatasexy.sympatia.onet.pl/

Gość bbonifacy
Bez sensu. Przecież to normalne, że żaden facet nie chce się bzykać z grubą rurą. Ale eksperyment zrobiłaś haha.

Gość ofer ma
o mother, ależ to monstrum!!!!!

Gość muszka pietruszka
Faceci są jednak denni.... Tracę w nich wiarę. Jak można chcieć chajtać się z taką głupią zdesperowaną babą. :O Rozumiem że wygląd jest wazny, ale bez przesady. :O

Gość umów sie z innym
wniosek co do dziewczyny nr1: aby wyjśc za mąż wystarczy wypiac pupę jest błędny. Po pierwsze mężczyźni w większości nie czytają treści w anonsach, zawieszają oko tylko na obrazkach, po drugie robia to w celu znalezienia kobiety do sexu- to jest cel chyba 98% facetów wchodzących na portale. A od przygodnego sexu za friko do małżeństwa jest baaardzo długa dorga, zważywszy, że większość bywalców jest żonatych , w związkach a tej pozostałej częsci nieudaczników nawet za dopłatą żadna by nie chciała. I zostają rodzynki: ten może 1 % "uczciwych" (?) i inteligentnych facetów, którzy patrzą i czytają, to własnie Ci którzy rozszyfrowali Twoja prowokację ;)

Gość dziwne to dla mnie
niektórym to się nudzi naprawdę..

Gość ddsnns
Ale oni czytali, bo pisali że są gotowi wziąć ślub do wakacji (a o tym mjowa była w opisie).

Gość tez zrobilem eksperyment
zalozylem fikcyjny profil i wszystkim idiotkom, które chciały szybko wyjść za mąż prawiłem komplementy jakie to one nie są cudowne. Twój eksperyment jest chuuja warty

Gość ja pierdziele......
a potem sa nieudane małżeństwa, bo faceci lecą głównie na cycki i tyłki.......... ja mam konto na sympatii, jestem ładna ale nie tak piekna jak ta dziewczyna nr 1, raczej taka sympatyczna z buzi, niegłupia..... i dostaję co najwyzej 10 wiadomości dziennie........... no cóż, strata tych facetó którzy pisali do blondyneczki...... i dobrze, moze to bedzie dla nich nauczka

Gość jghdjgjd
hahaha, ubawiłam się. Autorko, ale pominęłaś 1 fakt- faceci lubią też konkrety, a pani nr 1. właśnie pisze konkretnie i cóż z tego, że z błędami :P

Gość laleczka fjana skoporenczka
a ja etz se zorbie ha

Gość ddsnns
Nie umiecie czytać czy co? Nie napoisałąm że pani nr 2 szuka męża. Wychodząc z założenia że faceci szukają tam seksu, dałam im ogłoszenie którego szukają - kobiety szukającej wyłącznie bzykanka. I tak samo - wychodząc z założenia że faceci boją się desperatek, dałam ogłoszenie pani nr 1. A jednak nie boją się, jesli tylko się rozbierze.

Gość ddsnns
Wiadomości mam już 112. Własnie jakiś pan opisał mi ile ma hektarów ziemi na swojej wsi i zapewnił że bedziemy mieli gdzie mieszkać.

buhahahahaha fajnie tylko jak ktoś napisał faceci na takich portalach szukają szybkiego seksu więc jak masz niezłą twarz i figurę to mają gdzieś co piszesz przelecą cię i tyle:P a jakoś poza pewnymi odchyleniami faceci raczej nie będą się bzykać z grubą skoro wokół znajdą się chętne szczupłe

Gość ddsnns
Uuu... a inny napisał że ma świetne geny, bo jego ojciec jest naukowcem. Oto inne wiadomości które dostalam jako Pani nr 1: Piękne jest słonce gdy świeci złociłcie na świt > na koniec świata... gdybym mieszkał bliżej zaraz bym się oświadczył... jestem niezmiernie zadowolony że założyłaś sobie tu konto mi nie przszkadza a wręcz jestem zadowolony jeśli tylko zwracam twoją uwagę na siebie to odezwij się a wesele będzie do wakacji itd itd....

Gość ddsnns
ooo, ale mi ucielo...... Proszę odezwij się do mnie gdyż naprawdę zależy mi na poznaniu Ciebie a tym bardziej, że wyglądasz na bardzo wartościową i godną uwagi osobą. ------------- :D:D:D Znaczy to że jesteś 26 letnia dziewicą? JESTEŚ PIĘKNA KOBIETĄ Z KTÓRA MOGE SIE ORZENIC TYLKO CZY TU TEGO CHCESZ a pod koniec wakacji samotną matką? -------- brawo dla tego pana!

Gość 4334t4
ja kiedys zalozylam fikcyjny profil super laseczki, tez sporo ciala odsłoniete, ale zaznaczylam że les i panowie mają nie pisać!! otóż nie napisala żadna kbieta, a faceci blagali o jeden numerek FACECI TO DNO!

Gość ddsnns
dostalam wiadomosc dla puchatki, o tresci "Niech cię psy jebią" :D:D:D

Gość bo za mocno przerysowałas
jej postac. trzeba było wstawic zdjecia w miarę atrakcyjnej kobiety 70- 90 kg wtedy eksperyment byłby bardziej wiarygodny:P

Gość ddsnns
E tam, mi juz nie chodzi o panią nr 2, tylko 1. Właśnie dodałam treść że pośpiech wynika stąd, że jestem w ciąży i szukam jakiegoś chlopaka na męża, aby wychował to dziecko. Zastanawiam się czy istnieje cokolwiek, aby zniechęcić tych facetów i wpadłam na pewnien pomysł. Za chwilę zmienię cały opis i napiszę że szukam wyrozumiałego i czułego kochanka, bo kiedyś byłam mężczyzną. Ciekawe czy napaleńcom i tak to nie bedzie przeszkadzało, żeby tylko sobie mogli zamoczyć.