Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xMaryJanex

Jak powiedziec rodzicow, ze wcale nie dostalam sie na medycyne i nie studiuje

Polecane posty

Gość xMaryJanex

Oni mysla, ze ejstem na 2 roku, wmowilam im, ze sie dostalam na studia, bo chcialam zaznac zycia studenckiego. Wiem, bylo to glupie, ale jak dzissiaj wszystko odkrecic

Gość fikam i znikam
poltora roku ich oklamujesz?

Gość xMaryJanex
Tak

ja bym takiego bachora z domu od razu wyrzuciła! 2 lata ich okłamywałaś? Chyba ci kompletnie odbiło! Szczerze mówiąc lepiej powiedz że cię wyrzucili, kolejne kłamstwo ale chyba dla ich dobra lepiej tak niż przyznać się że jest się takim dzieckie.

Gość co z wamiiii
dobreeee :D ;) Znam sytuacja podobną, kumpel nie zdal 1. roku i zaczal od nowa to samo, ale rodzice przekonani swiecie ze na 2. roku ;) Jest dobrej mysli :D

Gość maaaaaaaaarija
oj ja bym nie powiedziala, ze sie nie dostalas, tylko, ze nie zdalas pare egzaminow, cos ci to nie idzie i w ogole doszlas do wniosku, ze medycyna to nie jest to, co cie interesuje, ze chcialabys jednak w przyszlosci zajmowac sie czyms innym,, sorrry ale przyznac sie do tego to byloby jeszcze wiekszym bledem, bo to by ich bardo zranilo. ze wlasna kochana corka tak ich oklamala..

Gość fikam i znikam
sorry ale sytuacja w ktorej ktos mowi ze jest na 2 roku a jest ciagle na pierwszym to pikuś, wiele ludzi tak robi i nie jest to nic godnego pogardy (tymbardziej jesli rodzice sa nadgorliwi), natomiast mowienie ze sie studiuje, a tak naprawde przez poltora roku nie robi sie nic no to chyba przesada.. rozumiem ze nie masz statusu studenta? nie masz legitymacji ani nic? co robisz calymi dniami w takim razie? jesli nei chcesz by to wyszlo na jaw, to zapisz sie moze do jakiejs prywatnej szkoly i idz na studia teraz, powiesz rodzicom ze medycyna to nie jest to co Cie intereue, ze nie wyrabialas psychicznie na anatomii czy zajeciach w prosektorium i poszlas na cos co Cie interesuje i zaczynasz od nowa czyli od 1. roku

Gość yj uj676
no ja bym takie dziecko z domu wyebala, no sorry :O kazalabym w 2 tygdnie znalezc prace a jak nie to wypierdalaj 1,5 roku zes sobie balowala, brawo :O

powiedz ze cie wywalili i tyle, albo powiedz ze chcesz zmienic kierunek i sie zapisz gdzies naprawde