Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xseniaa

moj kot ma 41 goraczki pomocy!!!!

Polecane posty

Gość dfgyuehilekrkllkllplplp
Przykro mi :-( nie mam pojecia, co mozesz zrobic :-(

Gość yj uj676
nie dawaj mu apapu czy innych lekow ludzkich bo sa toksyczne dla kotow, mozesz go oblozyc recznikami zmoczonymi zimna woda lub naprawde wykapac w chlodnej wodzie a jak mieszkasz w duzym miscie to sa kliniki calodobowe, goraczka nie jest sama choroba tylko jej objawem, bez jutrzejszej wizyty u weta sie nie obedzie

moj weterynarz przyjmuje w naglych wypadkach o kazdej porze. poszukaj moze jakiegos weterynarza w twojej okolicy ktory tez by tak robil

Gość rege
jak nie ma weterynarza? W większych lecznicach jest lekarz pod telefonem i wzywają go jak ktoś przyjdzie, tyle że koszt wizyty 2 razy większy może być.

on mial koci katar dostal zastrzyki wczoraj wyszedl na zimno i juz z goraczka

Są pogotowia 24h. Rób mu okłady z lodu na czoło (głowę), aby nie miał usaru mózgu. Daj mu 1/4 aspiryny i nie otwieraj okien, niech leży w normalnym cieple.

Gość yj uj676
nie dawaj apapu!!!!! paracetamol jest toksyczny dla kotow!!! poza tym jestes wyjatkowa kretynka ze chorego kota na dwor wypuszczasz,!!!!

Gość bhrsfbf
daj mu paracetamol- na 100% ppomoże ja zawsze dawałam swojemu,tylko PARACETAMOL pomoże daj mu pół tabletki paracetamolu 500

Gość yj uj676
nie sluchaj tego debila wyzej, paracetamol i ibuprom sa toksyczne dla kotow, goraczka go nie zabije a te leki i owszem

Gość yj uj676
wejdz na to forum do ktorego ci dalam link i tam zapytaj, tam ci odpowiedza prawde a nie jak debile tutaj, tam sa milosnicy kotow i sie na nich znaja

Gość Ebenezer
Przerobić futrzaka na dywanik i po kłopocie

Gość gość
Witam to prawda nie podawaj zadnych tabletek przeciw bolowych ,bo zabijesz kota ,a kot musi zwalczyc ta temperature ,,podawaj mu duzo pic letnawej wody ,zapasz rumianek i szalwie i wlewaj mu jakos strzykawka do pystrzka odkarza i pomoze mu ,ja podawalam imbir z rumiankiem ale 2ml w strzykawce ,poprostu zlapal wirusa , ALE NIE PODAWAJCIE ZADNYCH PRZECIW BOLOWYCH !!!!!!!!!!!! PROSZE , ziola parzcie cherbatke i ochlodzic taka letnawa ,,ok?a kiedy nie chce jesc ,,troszeczke kornideru jak jest zielony terz mu mozna listek zaparzyc na 50ml wrzacej wody i przykryc i po 10 min podawac ,w strzykawce ale chlodne ,moze mu cos na zoladku siedzi i majranek tez ,mozna mu zaparzyc ,i podac nawet 5ml w strzykawce ,ale chlodne ,to mu napewno pomoze , duzo podawaj pic , zeby sie nie odwodnil ,,,,