Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAGUBIONAAAAAAAAA

TAROT - powróży ktoś w trudnych chwilach?

Polecane posty

Gość ZAGUBIONAAAAAAAAA

Bardzo proszę jeśli ktos ma chwilę i to potrafi o pomoc, jestem już załamana nie mam pojęcia co robić.. :( kilkukrotnie wróżba sie sprawdziła więc wierze w tarota Chodzi o dalsze losy mojego zwiazku z chlopakiem..jestes,my ze soba ok 6 lat, wiekszosc czasu to kłotnie, głowny problem to zazdrosc ktora doprowadzila do zdrady ktora ukrywalam dosc dlugo, teraz jesnak niewytrzymalam i musialam to wyznac jednak widząc jego reakcje (to jak to go zabolalo zaburzylo poczucie awrtosci) zrobiklam kolejna glupote bo odwolalam wszystko, on teraz ma menlik i widze jak go tym niszcze jak swiruje z tej niepewnosci najchetniej ponownie bym powiedziala co zrobilam ale boje sie ze zrobi sobie krzywde wiem ze jest zdolny.. Jest coraz gorzej prosze o pomoc. Wbrew pozorom decyzja nie jest taka latwa..

Gość ZAGUBIONAAAAAAAAA
:(

Gość Żydek Srulek
Tu tarot Ci nie pomoże, to Wy musiicie coś zrobić ze swoim związkiem. Ale jak zazdrość doprowadziła do zdrady, to sugeruję zakończyć związek, bo ma marna przyszłość opartą na kłótniach i braku zaufania. Nie będziecie szczęśliwi. Do tego nie potrzeba Tarota.

Gość ZAGUBIONAAAAAAAAA
Jeśli ktoś spojrzy na to z boku faktycznie stwerdzi że golym okiem widać ze zwiazek nie ma szans i po co tart, ale to wszystko jest strasznie skomplikowane, do tego nie wyobrażamy sobie życia bez siebie kochamy sie tle juz przetrwalismy.. A tarot? To wlasnie wróżba z tarota przedstawila mi okolicznosci ktore wynikly, tylko wtedy nie moglam w to uwierzyc..

Gość ZAGUBIONAAAAAAAAA
:( :( prosze pomoze ktos?