Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proplemka taja

u mnie w domu pod podłogą zdechł szczur

Polecane posty

Gość proplemka taja

i śmierdzi :-O a przecież podłogi nie zerwę :-( macie jakieś pomysły żeby nie śmierdziało ? odświeżacz nie skutkuje :-(

Gość proplemka taja
miał ktoś z was taki przypadek ? :-(

Gość skowronek092
nie

Gość nnjmnfhmhj
dziure wytnij w miejscu zdechnietego szczura

Gość esperanza.
a skąd wiesz ze zdech szczur, widzisz go?l??? to gdzie ty mieszkasz????

Gość proplemka taja
bo widziałam go w piwnicy i go otrułam a pokój nie jest podpiwniczony i nie wiem w którym miejscu :-( to nie jest śmieszne bo w grudniu ma się odbyć u mnie impreza i nie wiem co robić, goście to wyczują :-( mieszkam w domku na peryferiach, pewnie przyszedł z lasu albo pola, może to łasica, nie wiem było duże a teraz jak zeżarło trutkę to cuchnie że nos wykręca 😭

Gość Gabkkkkkoooooooo
Pocuchnie i przestanie, nic na to nie poradzisz, musisz sie przemeczyc. Po kilku tygodniach smrodu nie bedzie.

Gość nnjmnfhmhj
musisz poczekac aż wyschnie na wióra to bedzie ok roku, wtedy nie bedzie juz smierdział

Gość proplemka taja
na pewno nie zerwę podłogi, myślę że kupię farbę olejną i coś pomaluję to ten intensywny zapach zredukuje tamten makabra :-(

Gość nnjmnfhmhj
więc zrobi impreze za rok, szczur bedzie walił ok roku, farba nic nie da , miałem to samo wyprowadziłem sie z pokoju na rok

Gość fgrty56567
biedne zwierze, jak moglas go otruc ? wiesz jak ciezko byc szczurem ?

Gość fgrty56567
zwierze stracilo zycie w meczarniach {''}

skoro jedynym wyjsciem jest zerwanie podłogi a ty tego nie chcesz zrobić, w jakim celu prosisz nas o radę. zapachu, a raczej fetoru zdechłej myszy, szczura czy czegokolwiek nie da sie wytrzymać, porzygasz się prędzej niż zrobisz imprezę bozonarodzeniową. trudno, zepsujesz tą głupią podłogę ale przynajmniej będziesz miała czyste powietrze. pomijając fakt strasznego smrodu, wez pod uwagę ilośc bakterii które wdychac bedziecie w czasie rozkladu tego szczura :O na twoim miejscu od razu wzięłabym jakąs ekipę i prosiła o sprzątniecie tego, niezaleznie czy mają zerwać jedną klepkę czy cały parkiet.

Gość proplemka taja
nie wierzę, że będzie się rozkładał rok, przecież nie waży 50 kg tylko niedużo, był taki jak świnka morska zakładam, że będzie cuchnęło niecałe 3 miesiące najlepiej, żeby fizykobiolog obliczył :-(

Gość proplemka taja
bosz to straszne co mnie w życiu spotkało :-( zawsze jestem taką estetką, wysprzątane, ślniące, wystrój wnętrz a tu cuchnie padliną :-( wstyd może jutro zerwę trochę podłogi przy ścianie - tam gdzie mi najbardziej cuchnie, zaryzykuję, z 1,5 m2 zerwę :-(

nie, zdechnięcie szczura to nie jest powód do wstydu. powodem do wstydu jest twoje podejscie :O nie zrywaj podłogi na wyczucie. wezwij fachowców, niech przyniosą sprzęt ui wybadają gdzie leży szczur. no chyba ze juz sama wyniuchałaś ze jest gdzieś przy scianie ... taaaak, taka z Ciebie estetka? to zrywaj podłogę bo Ci fetorem meble przejdą a wtedy bedzie do wymiany wszystko a nie tylko kawałek podłogi

nie jestem pewien czy ten smrod pochodzi od otrutego szczura badz innego zwierzecia ktore zezarlo trucizne...... trucizna powoduje wysychanie a nie rozklad otrutego .....

Gość proplemka taja
jutro biore breszke siekiere i wyrywam podłoge sama, nie mam kasy na fachowców, szczurołapów itp

Gość proplemka taja
bez przesady, nie przejdzie na meble jestem pewna że to padlina szczura albo innego zwierzęcia typu - łasica, widziałam to -duże z długim ogonem.Kupiłam w sklepie zoologicznym za poradą sprzedawcy trutkę, takie ziarenka różowe - wyglądają apetycznie.Wpierdzielił wszystko i zeżarł nawet plastikowy podstawek .Teraz się rozkłada pod podłogą.

Gość proplemka taja
20.06 się podszył kurna :-( robi pośmiewisko z mojej tragedii

tak myslisz? a masz kanapy ze skóry czy ze zwykłego materiału? jak ze zwykłego to po jakimś czasie mogłoby przejść. no nic, nie pozostaje mi nic innego tylko zyczyc CI zeby Ci sie udało.

To moze ja sie wypowiem.Otoz,u mojej tesciowej w domu na wsi zdechla mysz.Smierdzialo okropnie.Wszyscy szukali tej myszy ale nie znalezli.Smierdzialo jakies parenascie dni i przestalo.Myszka sie wysuszyla i przestala wanić :P A mi kabel USB =trucizna powoduje rozklad ciala martwego zwierzecia,chyba ze kupi sie SPECJALNA trutke ktora wysusza :)

Gość proplemka taja
jakiej skóry>?>???? stare meble z czasów prl do tego wersalka tez pamieta komune i kilka krzeseł a podłoga to zwykłe poniemieckie dechy olejna p[omalowane

Gość mordercy.
:-o

Gość agnus
Polecam WęGIEL AKTYWOWANY to substancja ktorej uzywa sie w filtrach do masek przeciwgazowych- likwiduje nieprzyjemne zapachy bezpowrotnie sama mialam taką sytuacją, ze lodowka za nic nie moga 'zatracic'zapach nowosci, plastiku wszyscy w rodzinie narzekali na posmak plastiku w jedzenie ..poprostu nie dalo sie tego zniesc.. i wegiel aktywowany pomógł powodzenia!!!!!:)

Ann_ =ja w tym czasie jak smierdzialo bylam u tesciowej i jak przyjechalam to pralam wszystkie rzeczy bo przeszly tym smrodem:O Pralam nawet te,ktorych nie wyciagalam z walizki...:O proplemka taja =zostaje Tobie tylko czekac az sie padlina wysuszy.Nic innego nie wymyslisz.

Gość proplemka taja
20.11 podszyw meble mam nowoczesne ale nie ze skóry, jest tylko jedna kanapa i reszta drewniane stojące i jeszcze mam kominek i stół z krzesłami ale nieważne

Gość proplemka taja
też myślę że poczekam aż wyschnie bo ciężko to znaleźć a węgiel aktywowany gdzie się kupuje ? muszę spróbować :-O

Lady -> właśnie o tym mowię. co innego wyprać ubrania itp a co innego prać kanapy, lub (oby nie) zmieniac meble ... no ale taki urok mieszkania na peryferiach :) zawsze jakieś miłe zwierzątko, zmarznięte szuka schronienia :)