Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proplemka taja

u mnie w domu pod podłogą zdechł szczur

Polecane posty

Gość krolewna piegowata
ja powiem, ja ja!🖐️ smrod pochodzi ze szczura, bo ja wiem...ja tez kiedys otrulam gadzine ..bylo mi go troche zal, ale skubany byl taki cwany, ze balam sie ze go nigdy nie wykoncze...ale sie udalo;) smierdzial potem w kuchni i trzeba bylo wszystko dezynfekowac zwloki byly pod szafką :o

Gość proplemka taja
20:13 podszyw:(

Gość agnus
węiel aktywowany na 100% pomoze!!!!! nie pam,ietamjuz gdzie tokupowalam- zagoogluj

Gość Sratatatatatatatatata
ty,lepiej uwazaj zeby duch tego szczura nie straszyl cie w nocy za ten niecny czyn na nim :D :D :D :D :D

Gość krolewna piegowata
i jeszcze napisze, ze nie wiem czy wytrzymasz ten smrod :o u mnie jak tylko zaczelo walic to zmobilizowalam wszystkie sily, zeby poodsuwac co mozna i go namierzyc... a wiesz gdzie najlepiej poszukac? w okolicy miejsca, z ktorego przylazl- pewnie wlazl przez jakias dziure i tam pewnie chciala zwiac, jak go zaczelo zabijac

Gość proplemka taja
ale ja musze znalezc tego szczura...:(przez ten zapach robie sie glodna :( jak go znajde to radzicie ugotowac czy upiec na roznie jak kurczaka?:(:(:(:(

Gość krolewna piegowata
kabel to do mnie bylo?

Gość proplemka taja
a moze zrobic sushi ze szczura?:( juz sama nie wiem :( doradzcie cos!:(

Gość krolewna piegowata
a patrzyals pod meblami? a moze do jakiejs kanapy wlazl?

Gość krolewna piegowata
kabel dlaczego sie tak brzydko wyrazasz??? 😭

nie wyłaził na wierzch, nie było przejścia, buszował w piwnicy i bardzo żarłoczny był i waleczny ,zeżarł trutkę razem z podstawką plastikową , tylko wiury zostały, boszszsz :-(

Gość proplemka taja
uwaga nick problemka taja to podszywacz

właśnie tego się najbardziej boję że jak zdechł mi szczur w domu to ludzie pomyślą że ze mnie patologia :-( i jakis żul nikomu w realu bym tego nie powiedziała a nawet wymyśliłam pretekst żeby koleżanka do mnie nie przyszła

krolewna piegowata>>> brzydko ?! jejku nawet nie wiesz jak ci dziekuje za to stwierdzenie 😘 😘 🌻 :).....ostatni zarzut pod moim adresem byle ze tylko w dupe potrafie wchodzic :)... ps jesli kobieca te czemu nie ? :)

pomozcie mi!:(mam go w ogole solic?:(i jak z tym ogonem?:(czy otruje sie jak go usmaze na patelni i zrobie skwarek i schrupie?:(prosze o powazne odpowiedzi:(i zrozumcie to wreszcie ze jakas problemka to podszyw!:(

Gość Gabkkkkkoooooooo
Jaki rok, kilka tygodni, znojoma miala szczura w scianie i smierdzialo kilka tygodni.

Gość propIemka taja
spadajcie podszywy:O

Gość Gabkkkkkoooooooo
Oj dziewczyno nie przesadzaj to nie twoja wina ze szczur ci wlazl, otrulas go i z glowy, gorzej jakbys go nie otrula i by ci lazil, takie sa uroki mieszkania w domach.

Gość znam to bo przeżyłam sama
kiedyś mieszkaismy z mężem w pokoju na poddaszu, pomiędzy stropem a podłogą (deskami) była przestrzeń, kiedyś po akcji trucia szczurów jedenz dnich tam wlazł i zdechł. Cuchło długo i obrzydliwie. Po ok 2 miesiącach robiony był remont i zdechły szczur został wyciagnięty. Obrzydliwie śmierdziało. Nie dało się mieszkać.

widzę ze niektórzy naprawdę się nudzą :O Ludzie są jednak żałosni, podszywają się, nie wazne ze nikt się z tego nie smieje oprócz nich ale ich to nie obchodzi. oni śmieją się sami ze swoich żartów, kawałów, dowcipów etc. żenua moi drodzy