Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy dzis wszystko

pierwsze soczewki a kontrolne badanie pomozcie prosze pytanie

Polecane posty

Gość czy dzis wszystko

witam bylam u okulisty po dobor soczewek dokladne badania soczewki dobrane bardzo dobrze sie w nich czuje tylko ta okulistka taka dziwna nie wytlumaczyla nie pokazala uczylam sie wszystkiego sama.zaplacilam 70 zł no i kazala mi pochodzic 2 tyg i na badanie kontrolne-50 zł czy moge to badanie olac?? nosze zamiennie okulary to ani nie powiedziala na jaka moc mam zmienic ;/ wczy moge udac sie na zwykle komputerowe badanie w celu ustalenia mocy okularow, na soczewki mam juz ustalona i jak narazie nie mam zadnych problemow.

Gość ja myslee
ze tak , ja pierwsze soczewki mialam jakies 10 lat temu, wydalam na nie cala wyplate(w tamtych czasach ), po jakims czasie zaczelam miec problemy z oczami, okazalo sie ze jestem uczulona na bialko z oka ktore osiada na soczewce....mialm je dokladnie czyscic, tak namietnie je czysilam ze przedziurawilam i na tym sie skionczyla moja przygoda z soczewkami....powiedzialam nigdy wiecej! jednak od 1,5 r znow mam soczewki i nie wiem czy wrocilabym do okularow. nosze 2 tyg z Jonsona i sa super, zadnych problemow, a lekarka mi powiedziala na pierwszej wizycie ze w razie problemom mam sie zglosic, a takowych nie bylo... ale sie rozpisalam sory!

Gość czy dzis wszystko
dzieki ze sie rozpisalas :) czyli wcale nie musze isc na badnie ponowne skoro nie ma narazie zadnych prblemow?? bo czuje ze chodzi tylko o kase...

Gość czy dzis wszystko
podnosze:)

Gość uupupupupupu

Gość uupupupupupu