Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghfhf

macie jakies hobby? zainteresowania?

Polecane posty

Gość hghfhf

wszyscy zawsze mowia zajmij sie soba hobby itp. ja nie mam zadnego... nie interesuje sie niczym. a wy?

Gość gotowanie
ja uwielbiam gotowac i czytac o jedzeniu, mam bloga z przepisami fledze fora kulinarne. Dla mnie super zabawa.... Tylko wstydze sie do tego przyznawac przed znajomymi :(

Gość ips
Ja mam banalne: muzyka, film i literatura. Oprócz tego haftowanie i folklor.

Gość hghfhf
muzyka czyli co? film ogladasz? bo to chyba kazdy czasem, czuje sie z tego powodu nudna ze nic mnie nie kreci na maxa

ja mam: teatr, gotowanie i gielda to trzy najwazniejsze. Poza tym szereg pomniejszych.

Gość hghfhf
widzicie kazdy tak pitoli o hobby itp a tak naprawde malo kto jakies ma, takie pieprzenie

Gość ips
Nie, lubię filmy przedwojenne polskie i zagraniczne z lat mniej wiecej 40-60.

nie wiem czy to sie liczy,ale zwierzeta..mam ich troche i duzo czasu schodzi mi na karmienie i pielegnacje...dodatkowo czytam wiele literatury popularno-naukowej..dowiaduje sie o nowych technologiach...

Gość LanamaLowiana
Moja pasja jest gra na pianinie.. nic mnie tak nie relaksuje i uspokaja jak stukanie w odpowiednim rytmie w odpowiednie miejsca i sluchanie efektu:) Niestety musialam zrezygnowac z nauki, ale umiejetnosci dalej posiadam:)

ja mam hobby letnie i zimowe. Letnie to moje motory marki Junak, a zimowe gitara elektryczna, na razie wisi na ścianie bo klepię w klawisze.

φιλοσοφία - filozofia , muzyka , piłka nożna :) to tak w skrócie

Lubię psy i koty. Ze sportu piłkę nożną i boks Lubię długie spacery a wieczorem poćwiczyć ciężarkami Czytam czasem książki (ostatnio o asertywności oraz Ferdydurke) I lubię też piwo

Gość sono marta
jezyk wloski

Gość pani kara
książki, na ich punkcie mam świra i potrafię na nie wydać więcej kasy niż na ciuchy, ostatnio niestety brakuje czasu na ich czytanie, choć w sumie teraz zamiast siedzieć na kafe mogłabym poczytać :D poza tym, zbieram ładne przedmioty i obrazy. Bardzo lubię malować, choć już dawno tego nie robiłam, bo potrzebuję na to dużo czasu w jednym kawałku :o

Gość hobbystka
- od lat fotografia (nie chwaląc się na wysokim amatorskim poziomie) - czytanie wspomnień bohaterów lat wojny - historia 20lecia międzywojennego - sama nauczyłam się szyć ubrania i lubie od czasu do czasu sobie lub bliskim coś uszyć - maluje obrazy - chodzę po górach - namiętnie jeżdżę na rowerze Co jakis czas interesuje mnie coś nowego, więc można by wyliczać wiele pobocznych zainteresowań. :-)

żeglarstwo, turystyka, modelarstwo szkutnicze, fotografia, grafiki inżynierski, gotowanie, łamigłówki, dobra książka, dobra muzyka, zbieranie różnorakich doznań.

Gość
Język Japoński, kino azjatyckie i właściwie wszystko co dotyczy Japonii, Chin i Korei. Także psychologia.

ja mam całkiem sporo :) rysunek.. o tak uwielbiam szkicowac i malowac obrazy :) muzyka :) jesli o mnie chodzi to ide bardziej w strone wokalu :) parapsychologia mnie interesuje, aktorstwo, dubbing w sumie to chyba wszystko co wiaze sie ze sztuka

Gość ta inna to tez ja
ostatnio zaczęłam się z pasją interesować nauczaniem języka angielskiego dzieci. Czytam na ten temat, robię różne pomoce, wypróbowuję to co wyczytam, czego się nauczę, szperam po internecie itd. To taki mój mały konik ostatnio. A poza tym - mam dużo zainteresowań: angielski, film, muzyka, literatura (najchętniej w oryginale), przyroda, zwierzęta, wycieczki, szczególnie po górach, rower.... dużo by wymieniać.

Gość lkkoooo
ja również gotowanie i ogladanie przepisów na internecie :D i fotografia