Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

colapepsi

czy 30 to ostateczna granica na urodzenie dziecka?

Polecane posty

Taką opinię niedawno usłyszałam, z uzasadnieniem, ze kiedy dziecko rodzi sie w poźniejszym wieku, to jest sie dla niego raczej babcią/ dziadkiem niz rodzicem. Co o tym myslicie?

Gość raczej można mówić o 40

Gość ja rodzilam pozniej swietny
kontakt zawsze, to od czlowieka zalezy, nie od wieku

Gość aska1234567
mysle ze kazdy wiek jest dobry(chyba)ale ja pierwsze dziecko chciala bym tak 26,27 lat wiec jesli bym chciala 2 to bylo by po 30stce:)

Gość lajla.
Na zachodzie kobiety właśnie rodzą po trzydziestce. U nich to normalne. Niestety w Polsce jak masz 27 lat i nie masz dziecka to uważana jesteś za nienormalną. Mi to generalnie zwisa. Można urodzić dziecko w wieku 20 lat jak po 30. Każdy niech sam układa swoje życie jak chce, nikomu nic do tego.

Gość wiek biologiczny kobiety
opóznia sie teraz

tez uwazam, ze zalezy to tylko od charakteru rodzicow, nie od ich wieku, ale ze opinia ta padla z ust osoby, której nigdy bym nie podejrzewała o takie poglady, dlatego postanowiłam zapuscic sonde w szerszym gronie ;) widze, ze zdania sa podzielone..

wlasnie, przy obecnym wszechobecnym kulcie młodosci ta granica powinna sie raczej przesunac ku 40, dziwi mnie, ze młodzi (tak zakładam) ludzie maja takie poglady, a liczba 30 jest dla nich prawie tak magiczna jak 44 dla mickiewicza ;)

Gość gbhioyh
to czterdzieści i cztery prześladowało mnie w liceum, hehe. Obsesja na temat co autor miał na myśli, bleee