Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Koronkova

JESTEM PO ZABIEGU POWIĘKSZANIA PIERSI cz.2

Polecane posty

Gosiunia, no pięęęęęęęękne masz te cycki. Moze rzeczywiście jedna jest ciut większa, ale to tylko dodaje jej naturalności :) Nie widze na fotkach, aby były sutki nie równe, albo żeby sie piersi jakoś szczególnie różniły. Efekt wizualny jest powalający. Szczerze ci mówię! One jeszcze się ułożą! Gosiek, no gratuluje! Spodziewałam sie czegoś gorszego! Gosiunia, a wracałas do Łodzi na drugi dzień, czy zostałaś w Krakowie?

Anowi wyślij mi prosze fotki i napisz jak możesz jaką miałaś wyjściówkę, i jaki masz teraz rozmiar. violesia@gazeta.pl GOSIUNIA CYCKI MASZ ŁADNEEEEEEEEEEEE

Gość Anowi24
Gosiunia, to Ty z Łodzi jesteś?, hm a ja niedługo będę się tam przeprowadzała:) I jak pisałam na maila cycuszki bardzo ładne :)

Violesia no ty to kochana potrafisz pocieszyć jak nikt hehe:)już mi lepiej:) w poniedziałek jadę do doktorka zobaczę co mi powie mam nadzieję że będzie ok. Anowi i Samancie też dziekuje oczywiście.Anowi od ciebie poproszę foteczki:)

No to kochane będziemy się mogły spotkać na Pietrynie i się pomacać haha:) Violesia ja wracałam na drugi dzień do domu niestety:( oj bolało

Gosiunia, napisz mi kochana jak przezyłas podróz do Łodzi, bo ja nie wiem, czy dam radę? Gosiunia aile teraz masz w obwodzie? Gosiek wszystkiego dobrego, oby sie cycuszki dobrze chowały :-)

Gość Anowi24
No to cycolinki z Łodzi trzeba oblać cycuchy :)

Bolało ale do przeżycia jeszcze wstąpiliśmy na kawkę,ale ludzie się na mnie patrzyli bo ruszałam się jak robot;) na pewno dasz radę.

Anowi, wyslij no fotki. Ile ci wyszło z 260 ml? Jaki maz obód w biuście, no i jaki miałaś przed :-) Mój mail violesia@gazeta.pl

cze dziewczyny,piszę maila do gosiuni i anowi z prośbą o fotki i nie mogę wysłać;więc proszę was tutaj,pokażcie dziewczyny

Gość kakukabana
czesc dziewczynki:)... anowi :** co cie tak dlugo nie bylo ??juz sie zastanawialam co sie dzieje ;))... Gosiunia wysli mi tez fotki hanna_boc@wp.pl Becia..kochanie jak to robilas z ta mascia ze w dol masowalas i zeszlo ci na biodra?....ja wlasnie kupilam sobie ta masc juz raz posmarowalam ale tak wiesz tam gdzie sine lekko, czy ja to musze w dol masowac?..a i mieso zimne na cyckach mialam :P:P:P Meduzia wyslalam Ci maila :))

Gość kakukabana
e byly i sie zmyly ;).... A ja wam powiem ze teraz jak mi te bandaze posciagali to jakies mam obrzmiale te piersi na maksa ;/ze az mi rozsadza stanik

kakukabano jestem,pisałam do ciebie maila,dzięki za wiadomość,ja nie jestem taka szybka jak ty w mowie i piśmie dlatego długo pisałam a i zdjecia szukałam ;pozdrawiam

Gość kakukabana
meduzia powaznie?...nawet fajny facet jest ...ma ladne oczy :))dobrze z nich sie patrzy;)a zapomnialam ci napisac w mailu ze laska z ciebie jezuuu:))...az nie moge uwierzyc ze masz 35 lat normalnie jak 18-stka

Hej dziewczynki! Kakubana jak tam siniaczki i opuchlizna? Anowi, wyślij mi prosze fotki, bo mam mieć podobne wkładki i chciałabym zobaczyc jak wygladają, póki jeszcze mogę z doktorkiem podyskutować :-) Samatha luknij na pocztę :)

witam Kobitki! Gosiunia ja tez poproszę fotki :-) Violesia nie jesteś sama,ja mam op 7.07 wiec ide pierwsza mam takiego samego pietra jak TY kochana;-) cały czas myslę tylko o komplikacjach i torebkach,oprocz tego boję sie tez że sie nie obudzę...dramat!!!więc jakby nie było jesteśmy razem i tzrymajmy się!!! jak tylko myslę o op to mnie skręca w środku i brzuch mnie boli,już bym chciała by po...dosyc mam tych skarpet w staniku :-D:-D:-D,boję się też rekonwalestencji, że nie dam rady z dzieckiem, a tu do pracy musze wrocic 1.08,masakra i tak WAm będe d... truła,:-D Gosiunia ja tez poproszę fotki :-)

Alexar u kogo robisz - u dr kasprzyka. Jakie bedziesz miała implanty, bo zapomniałam :( Ja mam podobne myśli co ty!

Violesia ja robię u dr Sirek, poki co zdecydowałam się na 350 okrągłe firmy mentor...nie wiem czy nie będą za duże?(wszystko robię w wielkiej tajemnicy i nie chcę zeby zbyt rzucały się w oczy) ale ostatecznie zdecyduję tuż przed op :-)

Gość basienka...
alexar81 robisz cycuszki w Bielsku ?

alexar ja chcę zobaczyć twoje 350-tki,pamiętaj o mnie:-) meduza31@tlen.pl

Gość magda-cr
alexar81 nie przejmuj się tak ja miałam zabieg 16 czerwca i jak poszłam do kliniki to byłam kłębkiem nerwów ale dopiero jak położyłam się na stole operacyjnym to dotarło do mnie że będę spać i łezka zakręciła mi się w oku że się nie obudzę ....tyle pamiętam bo zaraz się obudziłam fajne uczucie wręcz świetne natomiast później już tak kolorowo nie było ale w tej chwili minął już tydzień a mam półtora roczną córkę boli jeszcze nie powiem ale przy dziecku już dużo zrobię nawet ją potrafię na chwilkę podnieść zaznaczam że mąż pracuje i cały dzień jestem z nią sama nie jest tak ciężko jak myślałam że będzie więc głowa do góry i trzymam kciuki

Gość magda-cr
gosiunia prześlij mi też fotki magda-cr@wp.pl

Kakukabana masowałam od piersi w stronę brzucha,tak jakbym ścierała je w dół,mi dr tłumaczył,że mam tak robić,żeby siniory nie utrzymywały się na piersiach,a z brzucha to już sobie zeszły,oczywiście też przy pomocy arniki:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się